Η βόμβα με τον Ελευθεριάδη και το μήνυμα για το παρόν και το μέλλον του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το ξέρουμε καλά πως πάντα η πρώτη ομάδα είναι η βιτρίνα κάθε συλλόγου. Όταν εκείνη πηγαίνει καλά, πάνε όλα πρίμα. Με το χαμόγελο στα χείλη, ξεχνάμε ακόμα και αν συμβαίνει κάτι στραβό, υπάρχει χαρά και ευθυμία.

Όμως ένας σύλλογος που είναι μεγάλος και δουλεύει σε καθημερινή βάση για να γίνει ακόμα μεγαλύτερος, σε όλα τα επίπεδα, πρέπει να φροντίζει για τα πάντα. Από την πρώτη ομάδα, το ποδοσφαιρικό τμήμα πως θα βρίσκεται στον “αφρό” του ελληνικού ποδοσφαίρου μέχρι και τα μικρότερα, ηλικιακά, τμήματα υποδομής.

Στο τελευταίο blog είχα γράψει ένα υστερόγραφο με αφορμή την αποχώρηση του Σάββα Κωφίδη και η ανακοίνωση της πρόσληψης Ελευθεριάδη όχι απλά το τήρησε στο έπακρον αλλά φρόντισε να στείλει και ένα πολύ ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση για τον τρόπο δουλειάς του ΟΦΗ.

Για εκείνους που γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στα τμήματα υποδομής των ελληνικών ΠΑΕ, δύο είναι οι άνθρωποι που χαρακτήρισαν την εξέλιξη τους στην Ελλάδα την τελευταία 15ετια: Ο Γιάννης Σαμαράς και ο Θοδωρής Ελευθεριάδης. Και αν ο ΟΦΗ, μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβρη είχε την τύχη και την τιμή να έχει στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιάννη Σαμαρά που έχτισε από το μηδέν τις ακαδημίες της ΠΑΕ φορτώνοντας τες με αξίες, γνώσεις και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που αρμόζουν σε μια μεγάλη ομάδα, πλέον η συνέχιση του έργου του αφήνεται σε εξαιρετικά χέρια.

Το όνομα του Θοδωρή Ελευθεριάδη μπορεί να μην έκανε γκελ στον κόσμο γιατί δεν είναι μια μεταγραφή ποδοσφαιριστή, όπου πολλές φορές κακώς δίνεται και από εμάς το βάρος, αλλά ήταν μια βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύστοχα στον Athletic ΣΠΟΡ FM 104,2 ο Γιώργος Μανταίος είπε πως ήταν μια έκπληξη η έλευση του Ελευθεριάδη στον ΟΦΗ αλλά και παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα προς τις υπόλοιπες μεγάλες ΠΑΕ.

Ο ΟΦΗ από το 2018 έδινε βάρος στις ακαδημίες του, όσοι ήταν εντός του ΒΑΚ γνωρίζουν την δουλειά που γίνεται, την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και τις φουρνιές που έρχονται από πίσω και το club δίνει τα κλειδιά των τμημάτων υποδομής σε έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο ελάχιστοι πως πρέπει να εξελιχθούν ακόμα περισσότερο.

Όμως το σημαντικότερο όλων είναι ότι ο Μιχάλης Μπούσης έστειλε ξανά ακόμα ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι εδώ, όχι μόνο παρών για το σήμερα του ΟΦΗ αλλά και το αύριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four + eight =