Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του για την πιο ωραία βραδιά του φετινού ΟΦΗ και σχολιάζει όλα όσα έγιναν στο «Γεντί Κουλέ».

Καταρχήν θέλω να πω ότι… «δανείστηκα» την φωτογραφία που βλέπετε από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook γιατί έψαχνα από το πρωί την κατάλληλη που θα ταίριαζε με τον τίτλο του κειμένου και την οποία βρήκα στο… «παραπέντε».

Τα λόγια με τα οποία μπορώ να περιγράψω την χθεσινή βραδιά είναι πολύ λίγα όπως και ολόκληρος ο κόσμος που βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ». Μια βραδιά που δεν έφερε την ιστορική και πολυπόθητη πρόκριση όμως μας ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕ με απίστευτα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης για έναν ΟΦΗ από τα παλιά.

Από πού να ξεκινήσω και που να τελειώσω αναφερόμενος στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ή μάλλον γνωρίζω πολύ καλά. Ξεκινάω από την προσπάθεια των παικτών. Ο τίτλος του χθεσινού ρεπορτάζ του Gentikoule τα λέει όλα και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ανταποκρίνεται στο πως ο κόσμος του ΟΦΗ αντιμετώπισε την φετινή σαιζόν. Μια σαιζόν που ελάχιστοι πίστευαν ότι μπορούσε να κάνει τέτοιο πρωτάθλημα και παράλληλα να βρίσκεται στους «4» του κυπέλλου. Και όμως αυτά τα παιδιά, κόντρα σε τόσα προβλήματα και τόσες δυσκολίες κράτησαν ψηλά την σημαία του ΟΦΗ και το φρόνημα του κόσμου του που τελευταία φορά που είχε χαμογελάσει ήταν πριν μια 10ετία! Γιατί ναι μεν την τελευταία 2ετια είχαμε συνηθίσει σε χαρές (αλλά και λύπες) όμως άλλο να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού παίζοντας με τα Γιάννενα και τον Παναιτωλικό και άλλο να το κάνεις κόντρα στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟ και την ΑΕΚ.

Η χθεσινή βραδιά ήταν η καλύτερη που έχουμε ζήσει φέτος με τον ΟΦΗ, καλύτερη και από την 3αρα επί της ΑΕΚ, καλύτερη και από το 2-2 στο Καραϊσκάκη. Γιατί δεν ήταν μόνο η ατμόσφαιρα του «Γεντί Κουλέ» που απέπνεε υγεία και ζωντάνια αλλά και η εικόνα της ίδιας της ομάδας που «έριξε στα σκοινιά» τον Ολυμπιακό για 45 ολόκληρα λεπτά μη επιτρέποντας του να πλησιάσει καν την περιοχή του Σαχσανίδη. Αλήθεια, έβλεπαν το ματς από την Σούπερ Λιγκ εκείνοι οι «αστείοι» τύπου που κακολογούσαν το «Γεντί Κουλέ»; Γιατί σε ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου, κατά κάποιους «άρρωστους των γραφείων», ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΓΕΙΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ χειροκροτώντας παράλληλα και τον Κάρολ…

Και ας έλεγε ο Βαλβέρδε δικαιολογίες του τύπου «μας έφταιγε ο αέρας» και διάφορα άλλα τέτοια που ασφαλώς ο Ισπανός τεχνικός – που αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο – θα μπορούσε να τις αποφύγει παραδέχοντας απλά την ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ του ΟΦΗ.

Και αν ο Μάντζιος είχε μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους συμπαίκτες του, τότε ο ΟΦΗ θα πλησίαζε τον τελικό ακόμα περισσότερο. Όμως, χθες δεν ΥΣΤΕΡΗΣΕ κανένας και όλοι τους έδωσαν και την ψυχή τους ώστε η ομάδα να κάνει την υπέρβαση και να αποκλείσει τον Ολυμπιακό.

Μάγκες το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο και το μόνο που πρέπει να κάνουν στον ΟΦΗ είναι να δουν άμεσα πως θα σχεδιάσουν την επόμενη μέρα δίνοντας στον σύλλογο και τον κόσμο ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ και ΠΙΣΤΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. EYXARISTOYME!!!!!

  2. Μανο το σχόλιο σου με χτυπά ακριβώς στην σκέψη μου. Εχθές ένοιωσα τέτοια χαρά που είχα να την νοιώσω από την 4άρα στον βαζελό. Δεν με πείραξε ο αποκλεισμός. Χάρηκα την ομάδα για το πάθος και που για ένα ημίχρονο έριξε στο καναβατσο τους ακριβοπληρωμένους του γαβρου. Και αν έπαιζε ο Σισιτς θα μιλούσαμε για άλλα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 + 16 =