Η συσπείρωση που έχει χτυπήσει… κόκκινο, τα διαρκείας και η πίστη στον φετινό ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Τα exit polls κάθε ομάδας, αναφορικά με τον ενθουσιασμό και την ανταπόκριση, είναι η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας. Αν αναλογιστούμε λοιπόν πως πέρυσι τέτοιο καιρό, 15 μέρες μετά την κυκλοφορία τους, ο ΟΦΗ είχε πουλήσει μόλις 91 (!!) και φέτος αυτός ο αριθμός έχει εκτοξευτεί στα 750 και ενώ είμαστε ακόμα στις αρχές Ιουλίου, τότε μπορούμε ν’ αντιληφθούμε την μεγάλη διαφορά από το καλοκαίρι του 2022, σε εκείνο του 2023.

Όμως το βλέπεις και το διακρίνεις, όπου και αν περπατήσεις στο Ηράκλειο, πως υπάρχει ένας ενθουσιασμός στον κόσμο του ΟΦΗ. Βλέπει την δουλειά που έχει γίνει, εμπιστεύεται τον Νταμπράουσκας, ανταποκρίνεται στον έγκαιρο μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά και το ρόστερ που έχει ξεκινήσει να χτίζεται από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Πριν καν τελειώσει το περσινό πρωτάθλημα, είχα επισημάνει πως ο φετινός ΟΦΗ έχει όλες τις προδιαγραφές για να παρουσιάσει την καλύτερη version της εποχής Μπούση. Ακόμα και από την χρονιά του Σίμου, όπου εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο – παρότι φέτος οι θέσεις είναι μόλις 4 και σχεδόν κατηλειμμένες (μέσω του πρωταθλήματος).

Γιατί την ίδια ώρα, όπως έχουν γίνει τα πράγματα, που η 5η θέση έχει την ίδια αξία με την 10η και την 11η, ο ΟΦΗ – σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες που έχουν κλείσει την κάνουλα, και ο Μιχάλης Μπούσης όχι μόνο έχει διατηρήσει το μπάτζετ στα ίδια, με πέρυσι, επίπεδα αλλά έχει φροντίσει να το αυξήσει έστω και ελάχιστα. Με καλύτερη διαχείριση, λιγότερες αλλά ποιοτικές μεταγραφές, και ένα ρόστερ που είναι και πιο γεμάτο και πιο αναβαθμισμένο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Και αν ήμουν υπερβολικός, γιατί στην ζωή μας πρέπει να παραδεχόμαστε τα σωστά και τα λάθη, με την λέξη “τρέλα” που είχα αναφέρει στο ρεπορτάζ για τα 300 εισιτήρια που έφυγαν μέσα σε μια εβδομάδα, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε το ίδιο με την τεράστια ανταπόκριση που υπάρχει από την πλευρά του κόσμου στο φετινό καλοκαίρι και την πίστη που δείχνει στην πράξη για τον ΟΦΗ.

Όταν από τα 91 εισιτήρια διαρκείας του περσινού καλοκαιριού, πάμε στα 750 τότε ναι ο κόσμος και την μεγάλη του ανταπόκριση φανερώνει αλλά και την συσπείρωση που υπάρχει στις τάξεις του. Βλέπει ο κόσμος ότι έχει ξεκινήσει το χτίσιμο ενός ΟΦΗ που μπορεί και έχει τα απαραίτητα στοιχεία για να βρίσκεται μέσα στις πέντε με έξι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και πως το “Γεντί Κουλέ” μπορεί να γινει φέτος ένα πραγματικό φρούριο και να γίνει πράξη και το όνειρο του Βάλντας Νταμπράουσκας ώστε… “όλοι να σκέφτονται πως θα παίξουν στο Ηράκλειο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Σίγουρα είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι…..αλλά ας μην κρατάμε πάλι τεράστιο καλάθι, σίγουρα είναι αλλιώς φέτος….. αλλά……. Υπομονή να περάσουν οι πρώτες 3-4 αγωνιστικές……

  2. Δεν θα χάνει η ομιλαρα φέτος!!! Δύσκολα θα τι κερδίσει οποίος το κάνει. Σκληρή και δυνατή ομάδα! Με πολλά τρεξίματα και πάθος! Εγώ είμαι σίγουρος για αυτό! Οφαρα μια ζωή!!!

  3. Σε μερικές μέρες έρχομαι και γω Ηράκλειο και θα ΤΡΕΞΩ να πάρω το διαρκείας….
    Όχι για την ερχόμενη χρονιά, ΑΛΛΑ για τη σιγουριά που μου έδωσε στο τέλος πέρισυ.
    Η πορεία της ομάδας ΔΕΝ είναι αυτοτελής επεισόδιο, αλλά συνεχόμενο.
    Υπάρχει μια συνέχεια, και αυτό θα επιβραβεύσω….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 4 =