Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας χτίζεται με στέρεα υλικά

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει από την Ολλανδία.

Από το πρώτο 24ωρο στο Όοστερμπεκ δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου παρά μόνο θεωρητικά. Ωστόσο σε κάθε στιγμή της παρουσίας του στην Ολλανδία δεν μπορεί να μην κρυφτεί η αύρα που υπάρχει σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κάτι που δεδομένα, για λόγους που έχουν χιλιοειπωθεί, δεν υπήρχε πέρυσι.

Κάτι το γεμάτο ρόστερ για φέτος, κάτι η η χροιά που έχει δώσει στον ΟΦΗ ο Βάλντας Νταμπράουσκας, κάτι όλο το κλίμα που υπάρχει στο club είναι στοιχεία που σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους για να είναι εντελώς διαφορετικό το κλίμα.

Και για να ξεκαθαρίσω, για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες των όσων γράφω, και πέρυσι το κλίμα ήταν εξαιρετικό στην ομάδα. Σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά όπως και να’ χει, ήταν ευδιάκριτο το στρες και το άγχος για το μικρό ρόστερ, την καθυστέρηση των μεταγραφών – γεγονός που έβαζε τους παίκτες να σκέφτονται αν μπορούν να παίξουν περισσότερο από το κανονικό και πάει λέγοντας.

Είναι ένα όμως σημαντικό γεγονός ότι φέτος ο ΟΦΗ έχει έρθει πλήρης, το βλέπεις και στα πρόσωπα των ίδιων των ποδοσφαιριστών πως είναι εντελώς διαφορετικά όλα φέτος. Ο ΟΦΗ του Βάλντας Νταμπράουσκας χτίζεται με στέρεα υλικά και το σημαντικότερο είναι πως ο Λιθουανός έχει κάθε είδους υλικό στην διάθεση του για να χτίσει την πολυκατοικία που ο ίδιος επιθυμεί. Δίχως βιασύνη, δίχως άγχος και κυρίως ξέρει πως να το πάρει από τους ποδοσφαιριστές του.

Με το ρόστερ να είναι υπερπλήρες και πλέον ο Βάλντας Νταμπράουσκας να περιμένει το κερασάκι στην τούρτα που είναι η τελευταία προσθήκη  στην θέση 6-8 είναι δεδομένο πως το 15νθημερο της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να μπορέσει ο 45χρονος προπονητής να ρίξει τις δικές του πινελιές σε αυτό που θέλει να παρουσιάσει τη νέα σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. Μα, Μανώλη μου, γιατί δηλαδή δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από το πρώτο εικοσιτετράωρο? Σε τι χρειάζεσαι εσύ χρόνο να περιμένεις προτού μιλήσεις?

    Σου γράφω μερικές φράσεις-παραδείγματα, για τις οποίες όλοι εμείς, όπως και οι χορηγοί σου φυσικά, αδημονούμε να εξαργυρώσουμε την παρουσία σου στην Ολλανδία:

    -Ο ΟΦΗ θα είναι πολύ πιο έτοιμος στη διεκδίκηση μιας θέσης στον τελικό του Κυπέλλου και αυτό φαίνεται στα μάτια των παικτών και του τεχνικού τιμ.

    -Ο ΟΦΗ θα μπει στο πρωτάθλημα με πνευμόνια που θα είναι τρία σκαλοπάτια πιο πάνω από την αμυντική προετοιμασία των ανταγωνιστών του για την πεντάδα, που έχει στόχο η ομάδα, όπως δήλωσε ο CEO της.

    -Η ομάδα είναι πλήρης στο 99,9%, φαίνεται από την πρώτη στιγμή της άφιξης στο Όστερμπεργκ και με την προσθήκη της τελευταίας μεταγραφής αναμένεται να ξεπεραστεί το 100%!

    -Ανεβασμένος ο Μπιφουμά, που δείχνει ανεβασμένος και θα κάνει μια ανεβασμένη χρονιά!

    -Πλασματικός οποιοσδήποτε τραυματισμός στην προετοιμασία, αφού από την πρώτη μέρα το πρόγραμμα είναι τρομερά απαιτητικό με «απίστευτα τρεξίματα», «σκληρά διτέρματα» και «ατέλειωτα χιλιόμετρα», ενώ δεν προμηνύει ανησυχία!

    Ρίχ’τα να γουστάρουμε. Δεν είμαστε μόνο εγώ και ο GTastas που θα τα διαβάσουμε και θα θεωρήσουμε ότι απλώς λες τη γνώμη σου, αλλά πολύς κόσμος από πίσω! Προτίθεμαι να σου στείλω και τα παραπάνω σε άρθρο, να δεις ότι μπορούν να ανέβουν οποιαδήποτε χρονική στιγμή με τέλεια ροή, αν και είμαι σίγουρος ότι έχεις ήδη έτοιμα μερικά! Επίσπευσέ τα, γιατί τα έχουμε ανάγκη!!!

    #ΟΦΗάνεταΓιαΝταμπλ(Και)ΦέτοςΌπωςΕίπεΟπρόεδρος-4-Heraklion Club

    1. …και γω με τη σειρά μου (και ίσως όχι μόνο μια και πιάσαμε τις γενικότητες), αδημονώ να μάθω τι φταίω κάθε φορά που βλέπω αριθμό στα σχόλια, να σκρολάρω να διαβάσω τη γνώμη κάποιου συνοπαδού μου για την ομάδα και να πέφτω στο ξέσπασμα των προσωπικών σου απωθημένων με ένα συγκεκριμένο άτομο, όποιος και να ναι αυτός…

  2. Βασίλη…
    Καλησπέρα αρχικά… θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι προσωπικά δεν έχω κανένα απωθημένο προς τον Μανώλη Σαρρή, τον οποίο σχολιάζει καυστικά κ ειρωνικά ο tsatsofagos4,τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά.. απλά τυχαίνει,στο αυτονόητο που σχολιάζω συχνά, ότι όσα κ να λέμε ο καθρέφτης είναι το γήπεδο πάντα,να συμφωνεί ο φίλος κ να το κάνει σημαία..και μέσα από το μήνυμα αυτό παίρνω την ευκαιρία να πω ότι σέβομαι τον Μανώλη γιατί όσα έχει καταφέρει στη ζωή του τα πέτυχε με πολύ κόπο και πόνο… άσχετα με το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε..

  3. Βασίλη μου, δεν υπάρχει κανένα ξέσπασμα, αλλά μόνον θαυμασμός και ανυπομονησία για τα γραφόμενα του Σαρρή, το οποίο υποστηρίζω και με επιχειρήματα πάντοτε. Αν με ρωτάς, πάντως, δε φταις πουθενά για τα δεινά που τραβάς. Άντε, αν κάπου φταις, αυτό είναι που κλικάρεις την είσοδο σε ένα άρθρο για ένα σχόλιο συνοπαδού σου που γράφεται κάτω από κάτι που ήδη γνωρίζεις χωρίς καν να χρειάζεται να το διαβάσεις. Καλή συνέχεια και, ειλικρινέστατα, κουράγιο, όσο είναι εφικτό.

    GTasta μου, θέλω να μου βρεις ΕΝΑ σημείο στα γραφόμενά μου που θεωρείς ότι δεν αληθεύει και γράφεται ειρωνικά.

    #ΠάνταΠιστόςΣεΣέναΜανώληΕνάντιαΣεΌσουςΛανθασμέναΛένεΌτιΠουλάςΣανό-4- fanatics heraklion club

  4. Εγώ έχω να πω ότι από τα φιλικά δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, αλλά βλέπουμε ότι υπάρχει ένα επιθετικό πρόβλημα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον Νταπραουσκας αλλά αυτό δεν φτάνει!! αν ο Φελίπε δεν μπορέσει να επανέλθει πρέπει να γίνει κίνηση για επιθετικό, δεν μπορείς να βγάλεις την χρονιά μόνο με τον Ντικο. Επίσης αν υπήρχε στην ομάδα ένα εξτρέμ σαν τον Λάμπρου ή τον Σεμεδο θα ήταν σίγουρη η εξάδα.Πιστεύω ότι στις υπόλοιπες γραμμές είμαστε σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες χρονιές. Ακόμα ένα σχόλιο για το αν η ομάδα πρέπει να πουλάει παίκτες!! , ασφαλώς και πρέπει να πουλάει αλλά θα πρέπει να αγοράζει άμεσα νέους!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 3 =