Ο ΟΦΗ δεν εχει ανάγκη απο τα αμπονέ και τις φωτογραφίες σας αλλά απο προτάσεις, λύσεις και έργα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μέχρι στιγμής δύο υποψήφιοι Δήμαρχοι εθεάθησαν στο “Γεντί Κουλέ”. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Απέμειναν 20 ημέρες μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών και μετά την αποχώρηση του Βασίλη Λαμπρινού, η πόλη θα έχει νέο τοπικό άρχοντα.

Με την θητεία της τωρινής δημοτικής αρχής να φτάνει στο τέλος της και επειδή αποδείχθηκε ξανά πως η λέξη “ΟΦΗ” πουλάει αρκετά (άρα και η εμφάνιση στο γήπεδο), οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός και Μιχάλης Καραμαλάκης είπαν να… παίξουν το “χαρτί” του μεγαλύτερου αθλητικού εκπροσώπου του νησιού και κατά συνέπεια του πιο ισχυρού brand name εμφανιζόμενοι στο “Γεντί Κουλέ”.

Μέχρι εδώ οκ, το γήπεδο προσφέρεται για δημόσιες σχέσεις, κάτι τα social media – κάτι ο δημοσιογραφικός στρατός που έχει κάθε υποψήφιος από πίσω, δουλειά γίνεται και οι εικόνες φεύγουν παντού.

Αλλά.

Μάταια έψαξα στις δηλώσεις των δύο υποψηφίων που βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ”, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δεν είδα άλλους εκτός των δύο παραπάνω – διαφορετικά θα ανέφερα και εκείνους, να πουν μια κουβέντα δημόσια για τα ανοικτά ζητήματα του ΟΦΗ. Δεν αναφέρομαι στο θέμα του Σκαφιδαρά, που ευτυχώς κλείνει (και όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε με ονοματεπώνυμα) και ο επόμενος Δήμαρχος απλά θα κόψει περιχαρής την κορδέλα δίχως να έχει κάνει κάτι.

Αναφέρομαι σε μια σειρά από θέματα που έχουν σημασία και δεν γίνεται, όταν αναφερόμαστε στον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της Κρήτης, να μην υπάρχει καμία κουβέντα για επίλυση προβλημάτων. Γιατί μέχρι στιγμής αυτό που φάνηκε να τους ενδιαφέρει, τόσο τον Μιχάλη Καραμαλάκη, όσο και τον Αλέξη Καλοκαιρινό είναι να πουλήσουν άρτο και θέαμα στο γήπεδο παρά για τις πραγματικές ανάγκες του ΟΦΗ.

Και αν βρεθεί κάποιος να μου πει ότι “αθλητισμός δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ”, θα του απαντήσω “το δέχομαι” αλλά στο γήπεδο πάνε για να τους δουν 4-5 χιλιάδες κόσμος. Και απορώ αν στην ζωή τους είχαν πάει ποτέ στο “Γεντί Κουλέ” τόσο ο Μιχάλης Καραμαλάκης, όσο και ο Αλέξης Καλοκαιρινός. (Για να είμαι δίκαιος ο κ. Καραμαλάκης έχει επισκεφθεί ξανά το “Γεντί Κουλέ” αλλά φορώντας την αστυνομική στολή και για άλλους λόγους)

Γιατί καλό είναι να χρησιμοποιούν ως πολιτική προπαγάνδα το όνομα του ΟΦΗ “ότι στηρίζουμε την ομάδα του τόπου μας” αλλά την ίδια ώρα και ενώ βρισκόμαστε 20 μέρες πριν τις εκλογές δεν έχουν μιλήσει μια φορά για τα ανοικτά ζητήματα του συλλόγου. Είτε της ΠΑΕ, είτε του Ερασιτέχνη. Για την ανάγκη ν’ αποκτήσει ο μεγαλύτερος σύλλογος της Κρήτης σύγχρονες εγκαταστάσεις, να βρεθεί λύση με το “Γεντί Κουλέ”, τι σχεδιασμός υπάρχει για την περιοχή των Καμινίων που ασφυκτιά.

Ή μήπως μας ενδιαφέρει μόνο να πουλήσουμε το όνομα ΟΦΗ και από εκεί και πέρα, ότι αρπάξουμε από ψήφους και τίποτα περισσότερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × three =