Δεν πίστευαν τα μάτια μας τι είδαν το Σάββατο!!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ παρουσίασε την πιο θλιβερή εικόνα των τελευταίων χρόνων παγώνοντας όλους εκείνους που νοιάζονται για αυτόν και τον αγαπούν. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι και την σέντρα του αγώνα με τον ΟΦΗ αποτελούσε την χειρότερη, βάσει εικόνας, ομάδα του πρωταθλήματος. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ένας ουδέτερος παρατηρητής που έβλεπε για πρώτη φορά αγώνα των δύο ομάδων, θα είχε σίγουρα την εντύπωση πως η πορεία και η εικόνα τους ήταν ανάποδη.

Οι Ηπειρώτες ξεκάθαρα πνευματικά πανέτοιμοι, σε αντίθετση με τον ΟΦΗ, αφού ξεπέρασαν το δύσκολο πρώτο 20λεπτο όπου γνώρισαν μεγάλη πίεση, στην συνέχεια πρώτα ισορρόπησαν το παιχνίδι και στην συνέχεια ήταν ισοπεδωτικοί απέναντι σε μια ομάδα που δεν έκανε τα βασικά.

Η εικόνα του ΟΦΗ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν τόσο προβληματική που σκόρπισε στον περίγυρο του τόσο αρνητικά συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια.

Όσο και αν προσπαθώ να δώσω μια εξήγηση (πρώτα στον εαυτό μου) και μετά σε όλους τους υπόλοιπους δεν πρόκειται να τα καταφέρω. Πως μια ομάδα που μπαίνει φουριόζα στο γήπεδο, σκοράρει στο 1ο λεπτό, μέχρι το 20′ έχει ακόμα μια μεγάλη φάση για να κλειδώσει το παιχνίδι από νωρίς, εξαφανίζεται στην συνέχεια.

Και αν ένα (ελάχιστο) ελαφρυντικό για τον Νταμπράουσκας ήταν η απουσία τριών πρωτοκλασάτων χαφ που στο ημίχρονο έγιναν τέσσερις λόγω του τραυματισμού του Ριέρα, η συνολική του εικόνα ήταν για λύπηση και δεν χωράει καμία δικαιολογία για τον ίδιο και τους ποδοσφαιριστές του που παρουσίασαν ένα θλιβερό πρόσωπο.

Δεν περίμενα και το έγραφα κιόλας πως ο ΟΦΗ δεν θα κέρδιζε τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι η εικόνα του στις Σέρρες (σε αντίθεση με το αποτέλεσμα) κάτι τα λάθη που έγιναν και όλοι ήλπιζαν να διορθωθούν, είναι προφανώς λόγοι για όλο τον κόσμο να πιστεύει ότι το παιχνίδι θα έγερνε προς τον άσο.

Ωστόσο την ίδια ώρα που ο ΟΦΗ έχει χάσει την ορμή του, την ένταση του μέσα στο παιχνίδι, τον τρόπο με τον οποίο γινόταν απειλητικός – λες και μετά την διακοπή του Οκτώβρη έχει ξεχάσει την μπάλα και να μην κάνει ούτε τα βασικά, που κάνουν ποδοσφαιριστές των Κ.

Ένας ποδοσφαιριστής από όσους έπαιξαν δεν έκανε τα βασικά του ποδοσφαίρου και προφανώς η ευθύνη βαραίνει και τον ίδιο τον Νταμπράουσκας. Όταν εξαρχής, το δίδυμο Ντίκο – Φελίπε μας έχει δείξει πως δεν αποδίδει, αφού επί της ουσίας η παρουσία του ενός ακυρώνει εκείνη του άλλου, πρέπει να βρει τις λύσεις ο ίδιος. Το πως θα τις βρει, είναι δουλειά του και όχι δική μας.

Και αν μπορεί ο Νταμπράουσκας να λέει ότι έχασε με αναγκαστικές αλλαγές, τον Ριέρα και το Ντίκο – την ίδια ώρα δεν μπορεί να προσφέρει καμία δικαιολογία για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. Όταν ο ΟΦΗ παίζει με τρεις στόπερ και δέχεται τόσες φάσεις από τον ΠΑΣ σε διάστημα 65 – 70 λεπτών τότε προφανώς η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο. Όταν χάνεται ο Ριέρα αναγκαστικά και η είσοδος του Μοσκέρα μπερδεύει περισσότερο την ομάδα του από το να την διευκολύνει, προφανώς η ευθύνη είναι δική του.

Ακόμα και όταν επιχείρησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα με την είσοδο του Νέιρα, ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν έγινε καλύτερος αλλά παρουσιάστηκε χειρότερος. Προσπαθώντας να καταλάβω και εγώ αλλά και όλοι όσοι είδαν το παιχνίδι, άκρη δεν θα βγει. Το 3-4-1-2, έγινε κάποια στιγμή 3-4-3 με τον Φελίπε μόνιμα καθηλωμένο στο κέντρο να προσπαθεί να πάρει μπάλες και να μην τα καταφέρνει, τον ΟΦΗ να πελαγοδρομεί σε όλους τους τομείς και λύση να μην δίνεται.

Ουδείς κατάλαβε το τι είδαν τα μάτια μας για 93 λεπτά πλήρους αγωνιστικής διάλυσης που όσο δεν έρχονται οι νίκες, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η δυσπιστία του κόσμου απέναντι σε ένα ρόστερ που το πίστεψε (όχι άδικα), το ενθαρρύνει από το ξεκίνημα της χρονιάς και την ίδια ώρα κινδύνευει να καεί από τις αρχές του Νοέμβρη.

Όμως το χειρότερο όλων είναι πως πάει πάλι να δημιουργηθεί ένα κλίμα εσωστρέφειας, με απόλυτη ευθύνη της ίδιας της ομάδας και κανενός άλλου. Όταν βλέπω να σηκώνεται κόσμος από το 50′ να ζητάει αλλαγές από τον Νταμπράουσκας, όταν μετά το τέλος του αγώνα ο Λιθουανός σε μια κίνηση που δεν έχει λογική πάει να πιάσει κουβέντα με τρεις οπαδούς, πάλι χάνεται η λογική εντός του ΟΦΗ με ευθύνη του Λιθουανού και των ποδοσφαιριστών του. Γιατί για αυτό το χάλι άμοιρος ευθυνών δεν είναι κανείς από όσους έπαιξαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η σχέση μεταξύ ομάδας και κόσμου είναι πολύ ισχυρή από το ξεκίνημα της χρονιάς και όμως ο ΟΦΗ με αυτά που κάνει πληγώνει ανεπανόρθωτα εκείνους που τον πονάνε και νοιάζονται για εκείνον. Στην παρούσα φάση, το μοναδικό γιατρικό ήταν οι τρεις βαθμοί και δεν κατάφερε να τους πάρει ούτε αυτούς. Από το Νοέμβρη δεν χάθηκε κανένας στόχος, ούτε τελείωσε η χρονιά όμως την ίδια ώρα άπαντες εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πρέπει να δείξουν σεβασμό στην επένδυση που έγινε από την ιδιοκτησία, σε αντίθεση με τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας και ν’ αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για αυτό το πράγμα που με τόση θλίψη παρακολουθούμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

23 σχόλια

  1. Ας το πάρουμε απόφαση ότι δεν μπορούμε, να τελειώνει το θέμα.. Η ομάδα αναπτύσσεται με τον ίδιο μονότονο τρόπο, οι επιθετικοί ανύπαρκτοι, οι κοφτες απροπονητοι (βαρέθηκα το μεγιαδο, ειλικρινά), και ο προπονητής, λίγος.. Για μένα ο νταμπρα πρέπει να φύγει, θλιβερό αλλά απαραίτητο, απέτυχε να δώσει οντότητα στην ομάδα.. Και μόνο που πάει και συζητάει με τους φιλάθλους, δείχνει ότι έχει πανικοβληθεί και δεν μπορεί άλλο.. Η διοίκηση φυσικά δεν θα κάνει τίποτα, γιατί είμαστε λέει οικογένεια, θα περιμένει να σπάσει πρώτα το ρεκόρ των 10 σερί ηττών του Σίμου, για να κάνει κάτι.. Η ομάδα δεν βλέπεται και έκανε τον ουραγό πας να δείχνει ρεαλ κι ας με μαλωσει πάλι ο μανος… Το ροστερ τελικά είναι αποτυχημένο, ενοχλεί όταν γράφω ότι έχουμε τους χειρότερους κατά μέσο όρο παίκτες στη Σούπερ λιγκ, φάνηκε και σήμερα αυτό, όλες δε οι ομάδες έχουν μάθει το πλάνο παιγνιδιου του Λιθουανό, που δείχνει ανίκανος να αντιδράσει.. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν έχουμε χειρότερους παίκτες από προπονητή, πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα την πληρώνουν οι προπονητές… Θα περιμένω και το ματς με το Βόλο να δω αν έχει κι άλλο πάτο το βαρέλι, αλλά και νίκη να πάρουμε με κάνα 1-0, δεν θα σημαίνει τίποτα.. Η ομάδα, δεν μπορεί! Over and out.

  2. και κάτι τελευταίο.. Βάλτε επιτέλους κρητικοπουλα μέσα να παίξουν! Από κει ξεκινάνε οι μεγάλες ομάδες, από τις ακαδημίες τους! Έχουμε γεμίσει με μέτριους και ευθραστους παίκτες.. Χτες γράψατε ότι ήρθε ο γίγαντας ρολαντ γκομεζ ξανά στη χώρα.. Κάντε του πρόταση να αναλάβει προπονητής σε μας, αντί να πάει στον Απόλλωνα στη Γ εθνική! Χειρότερα από τώρα, αποκλείεται να πάμε!

  3. Μάνο, δεν είμαι προπονητής αλλά βλέπω 35 χρόνια ποδόσφαιρο (όχι μόνο ΟΦΗ) και γι’ αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι μπορώ να έχω άποψη βάσει όσων βλέπω από την ομάδα. Ας γίνω πιο συγκεκριμένος.
    1) Γιατί εμμένει ο κόουτς σε αυτό το άθλιο 3-5-2 (ή 3-4-1-2 ή 3-4-3 αν προτιμάτε) όταν ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν έχει του παίκτες να το εφαρμόσει σωστά μέσα στο γήπεδο. Όταν παίζεις με τρεις στόπερ πρέπει αυτοί, εκτός από καλοί αμυντικοί, να μπορούν να συνεισφέρουν στο build up, γεγονός που ΔΕΝ γίνεται με τους συγκεκριμένους. Εκτός αυτού, σε έναν τέτοιο σχηματισμό, τα μπακ-χαφ πρέπει αφενός να έχουν πνευμόνια, αφετέρου να μπορούν να πλαγιοκοπούν με ουσιαστικό τρόπο την αντίπαλη άμυνα. Όχι απλά να ανεβαίνουν και να σεντράρουν στα… περιστέρια και μετά να μην μπορούν να επιστρέψουν έγκαιρα σε θέση άμυνας. Αυτός ο Λάρσον, το παιδί μπορεί να έχει όλη την καλή θέληση, απλά δεν μπορεί να σεντράρει ούτε να παίξει γρήγορα. Ο Τοράρινσον, από την άλλη, άμα βγει ψηλά δύο-τρεις φορές, επιστρέφει την… επόμενη μέρα. Για τις αμυντικές επιδόσεις και των δύο ας μην το αναλύσουμε πολύ. Απλά… τρύπιοι.
    2) Έχεις δίκιο που λες ότι Ντίκο-Φελίπε δεν μπορούν να συνυπάρξουν σαν επιθετικό δίδυμο διότι αλληλοακυρώνονται. Είναι και οι δύο παίκτες που πρέπει να τροφοδοτηθούν κατάλληλα από τους συμπαίκτες τους προκειμένου να αποδώσουν όπως μπορούν. Δεν μπορούν αν δημιουργήσουν οι ίδιοι. Αυτό σημαίνει ότι, βάζοντάς τους μαζί σαν δίδυμο, έχεις δύο παίκτες αποκομμένους από την υπόλοιπη ομάδα στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.
    Αυτά είναι πράγματα που βγάζουν μάτι αλλά ο κόουτς ή εμμένει στις αρχικές του επιλογές διότι πιστεύει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ή απλά δεν τα βλέπει. Αν συμβαίνει το δεύτερο τότε πρέπει πραγματικά να ανησυχούμε γι’ αυτόν.

  4. Όταν είδα 3 “πιτσιρίκια” στη 18αδα, Σημαντηράκη κλπ το φοβήθηκα..
    Μπήκε το γκολ στο 1 και ηρέμησα λίγο….
    Ε…..στο 15 άρχισα να τρώω νύχια…
    Εχω πιεί τώρα 2 μπουκάλια ουίσκια και έχω ηρεμήσει λίγο, οπότε σκέφτομαι καλύτερα….
    Να μείνει ο Ντάμπρα αλλά να φτιάξει αυτό το χάλι ΑΜΕΣΑ…. Η διακοπή είναι ο χρόνος που έχει…
    Ο χρόνος που έχουν…..
    Αν δε φτιαχτεί, μέχρι το επόμενο παιχνίδι, τότε γνώμη μου είναι ότι η ΠΑΕ πρέπει να κάνει 2 κινήσεις το ίδιο βράδυ μετά το Ματς…..Αν ΔΕΝ φτιαχτεί λέω….

    1η κίνηση…Ανανεώνεις Ντάμπρα για 3 χρόνια.
    2η κίνηση …Ανακοινώνεις σε 4-5-6 οτι ΔΕΝ υπολογίζονται και να ψάχνουν να βρούν ομάδα το Γενάρη.

    Αυτά…

    Αφού ο θεός με έκανε ΟΦΗΤΖΗ…..ευτυχώς που έφτιαξε και το ουίσκι….

    1. Κι η τσικουδιά καλή ειναι

  5. Καλημέρα. Έπειτα από την απαραίτητη ξεκούραση που προσφέρει ο ύπνος και διαύγεια στη σκέψη, τοποθετώ κάποια παζλ στο φετινό ΟΦΗ.
    1. Με την παραδοχή ότι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστές χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερος, σοφότερος και πιο εξειδικευμένος. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ; Ξέρουν μπάλα αλλά δεν την εφαρμόζουν στο γήπεδο. Περπατάνε. Μία δύο ταχύτητες κάτω. Ξεκομένοι. Οι αντίπαλοι προλαβαίνουν να τους ακυρώσουν γιατί δεν υπάρχει ταχύτητα και δύναμη. Μέσα στο προπονητικό κάποιος-οι ευθύνονται για αυτό.
    2. Ο πρόεδρος που είναι; του αρέσει αυτό που παρουσιάζουμε; υπάρχουν παρασκηνιακά θέματα που δε γνωρίζουμε; την τελευταία φορά τα είπε έξω από τα δόντια αφού φτάσαμε στο σημείο μηδέν και έδιωξε αυτούς που πίστευε ότι φταίνε, άραγε όντως έφταιγαν μόνο αυτοί;
    3.Υπάρχει τεχνικός διευθυντής; έχει συγκεκριμένο ρόλο; μήπως είναι συνδετικός κρίκος της παρασκηνιακής σούπερ λίγκας με την ομάδα και αρχισεφ;
    4. Δεν είναι παράξενο το ότι βασικοί χορηγοί δεν είναι κατασκευαστικές, ναυτιλιακές και εμπορικές εταιρείες αλλά στοιχηματικές; μετά από 10μιση αγωνιστικές και έχουμε κολλήσει στην 7η θέση μαζεύοντας βαθμουλάκια; τόσο ισάξιες έχουν γίνει οι ομάδες που από το 85 και μετά παίρνουν- δίνουν ισοπαλίες;
    5. Ο Βάτσιος χθες πέρασε ένα ονειρικό απόγευμα. Ουδείς ασχολήθηκε μαζί του και δικαίως. Μαγική εικόνα όταν έκανε το σταυρό του στο τέλος ο Χριστιανός!
    Τεσπα, σήμερα θα κάνω αποχαύνωση στο κρασί (καθυστερημένα), για να διασκεδάσω και να χαλαρώσω λίγο. Και για να βγει καλό (μακάρι) θα τραγουδάω τα συνθήματα νίκης σαν να ρίξαμε 4αρα χθες σαν τα μικιά μας Κ.

  6. αποχαύνωση=απολάσπωση

  7. Λάθος αυτοματης διόρθωσης: αποχαύνωση=απολάσπωση

  8. Οι παικτες που δεν εχουν ορεξη να φυγουν. Οταν περνεις εναν βαθμο σε τρεις αγωνες υποβιβαζεσαι. Τι περιμενει ο Νταμπρα για να το καταλαβει ; οι αγωνες χριαζονται παθος κι εδω ψαχνεις να βρεις δυο τρεις που το διαθετουν . Να κανονισουν να μας ξεφτιλισουν με τον βαζελο…

  9. Πληρώνουμε τις εμμονές του προπονητή στο σύστημα και το κάψιμο των παιχτών (κούραση/τραυματισμοί)από τις διπλές προπονήσεις που έχει καθιερώσει. Απλά τα πράγματα …. Η ομάδα χρειάζεται φρεσκάρισμα και ανανέωση (σε πρόσωπα και τακτικές) τον Γενάρη. Ο στόχος δεν χάθηκε.

  10. Συμφωνώ σε πολλά με τους φίλους πιο πάνω .. γιατί δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής Κρητικοί κ δεν μετεγράφουμε Έλληνες παίκτες; Ποιος Τοραρινσον ποιος Γκαγιεγος ποιος Μεγιάδο ; Όλες οι ευκαιρίες κ το γκολ ήρθαν πάλι απ τη μεριά του Λαρσον.
    Και αυτό το σύνθημα απ τη κερκίδα : «βαριά -βαριά του ΟΦΗ η φανέλα …» πόσες φορές θα ακουστεί ακόμα ; Οι πακτες συν τοις αλλοις δείχνουν να μην έχουν ψυχολογία κ ο Νταμπρα έχει βραχυκυκλώσει .. Ο Νειρα έδειξε ότι πρέπει να παίζει περισσότερο αλλα αυτός έχει τρομερά κολλήματα …

  11. Διοίκηση υπάρχει; δε λέω για τον big Mike αλλά για από εκεί και κάτω. Τι κάνουν, βλέπουν την κατάσταση να διορθώσουν κάτι; σίγουρα για την κατρακύλα δε φταίει μόνο ο Νταμπράουσκας αλλά έχουν όλοι ευθύνη, διοίκηση, παίχτες, προπονητής αλλά και ατυχία – ανικανότητα.
    Το ξέσπασμα του κόσμου ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο, όμως είμαστε και θα είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι οι λύσεις θα βρεθούν και στο τέλος θα είμαστε στην εξάδα.

  12. Όλη την ευθύνη για αυτό το χάλι τη φέρει ο προπονητής και κανείς άλλος.
    Είχε τα ινία απο την αρχή των μεταγραφών, του παρεδωσαν τα κλειδιά.
    Έφυγε ο Ντιουσε (μεγάλη απώλεια) και το κενό του δεν αναπληρωθηκε.
    Στο παιχνίδι χθες με τον πας, μετά απο το εικοστό λεπτό παίζαμε χωρίς κέντρο.
    Αν μια ομάδα χάσει το κέντρο τότε κόβεται στα δύο.
    Η επίθεση εξαφανίζεται λόγο έλλειψης δημιουργίας, και η άμυνα θα υποφέρει. Αυτό που είδαμε και χτες.
    Αν δεν μπορείς να διορθώσεις αυτά τα λάθη κύριε Νταμπρα, τότε να μας χαιρετάς.
    Όπως έγραψε ένας φίλος παραπάνω 5-6 παίχτες πρέπει να ετοιμάζονται για άλλες πολιτείες.
    Αυτό που ακόμα δεν εχω καταλάβει πως γίνεται 5 χρόνια χωρίς οικονομικά προβλήματα, και 5 χρόνια να βλπω μια ποδοσφαιρική μιζέρια.
    Μπορεί να μου το εξηγήσει αυτο κάποιος.

    1. Να στο εξηγήσω εγώ.. Νοικοκυρεμενη οικονομικά ομάδα, δεν σημαίνει μεγάλη ομάδα.. Για να είναι μια ομάδα νοικοκυρεμενη, σημαίνει ότι το ροστερ της είναι τοσης αξίας, όσο επιτρέπουν τα οικονομικά της.. Αν λοιπόν το μπάτζετ είναι μικρό και οι παίκτες θα είναι μικρής αξίας.. Με παίκτες μικρής αξίας όμως, δεν γίνονται μεγάλες ομάδες.. Οι μεγάλες ομάδες οι περισσότερες χρωστάνε, παρά τα εκατομμύρια τους.. Γιατί; γιατί ρισκάρουν και αποκτούν παίκτες πολύ πέρα από τη δύναμη του πορτοφολιου τους, για να γίνουν μεγάλες ομάδες.. Άρα, όσο κοιτάμε μόνο το νοικοκύρεμα, εγώ δεν περιμένω μεγάλα πράματα..εκτιμώ τη διοίκηση μας για ότι έχει κάνει όμως.. Δεν πειράζει όμως να είσαι μέτριος, οι πιο πολλοί άνθρωποι, μέτριοι είμαστε..

  13. Υπολόγιζα στο τέλος του πρώτου γύρου, να έχουμε τουλάχιστον 20-22 βαθμους(με ισοπαλία η νίκη στις Σέρρες, δύο νίκες με πας και Βόλο και ήττα από παο)… Μετά τα χτεσινά, ο πηχυς πήγε το ανώτερο στο 17 και αν δεν νικήσουμε το Βόλο, στο 15..στο δεύτερο γύρο, δεν υπάρχει περίπτωση με όλους τους μεγάλους έξω και μόνο τον παο μέσα, να πάρουμε πάνω από 15-17 βαθμούς.. Άρα συνολικά δεν θα ξεπεράσουμε μάξιμουμ τους 32-34 βαθμούς.. Μ αυτούς τους βαθμούς, δεν μας βλέπω για εξάδα, οπότε άλλη μια αποτυχημένη σαιζόν.. Ξαναλέω για πολλοστή φορά, ότι έχουμε φάει μεγάλο παραμύθι για τους παίκτες μας ότι είναι ξεχωριστοί, ενώ στη πραγματικοτητα, έχουμε από τα χειρότερα ροστερ κατά μέσο όρο, με δύο-τρεις εξαιρέσεις.. Κανένα νέο ελληνόπουλο δεν προωθείται στην ενδεκάδα και οι επιστροφές Φελίπε και γκαγεχο, είναι σαν να μην έγιναν ποτέ.. Ο λαρσον ασχολείται με το νέο του μουστάκι, ο τοραρινσον απορώ τι προσόντα έχει, ο κάρο δίνει συνεχώς γκολ στους αντιπάλους, ο μεγιαδο ταφτυσε, ο νειρα έγινε βετεράνος, ο τοραλ κάθε δύο ματς τραυματίζεται για τα επόμενα τρία, ο μοσκερα προσπαθεί αλλά δεν βοηθά καθόλου, ο αμπάντα έπαιξε ένα καλό ματς μετά άφαντος, ο γκλαζερ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς προσφέρει και τον λένε αξιόλογο.. Μοναδικές φωτεινές εξαιρέσεις ο μπαουμαν, ο πραξιτελης και ο φουκαράς ο ντικο, που δεν είναι κλάσης αλλά είναι φιλότιμος και ο μόνος επικίνδυνος επιθετικά.. Οι βαθμοί πιυ έχουμε πάρει, για μένα οφείλονται στην έδρα μας και στην άμυνα μας όσο κι αν διαφωνούν κάποιοι.. Όσο για τον νταμπρα, κατέληξα ότι είναι ένας μέτριος προπονητής με εμμονές.. Για τις εμμονές του, θα του αφιερώσω το ανέκδοτο του νασρεντιν χότζα, στο οποίο κλαιγόταν στους συγχωριανους του, ότι πάνω που έμαθε το γάιδαρο του να μην τρώει, αυτός ψοψησε, ο αχάριστος!.

  14. Ξέχασα να αναφέρω τον μπακιτς, που είναι καλός παίκτης, πολύ καλός, αλλά δεν έχει συνεργάτες ισάξιους, έτσι δεν βοηθάει όσο θα μπορούσε.

  15. Λόγω ηλικίας και νοοτροπίας ψάχνω πάντα για ελαφρυντικά ακόμα και όταν ολοφάνερα δεν υπάρχουν. Αλλά σήμερα θα κάνω εξαίρεση. Κακή δημοσιουπαλληλίστικη νοοτροπία (”δέσαμε τον γάιδαρό μας”). Όλα τα υπόλοιπα, και είναι πολλά με πρώτο την εμμονή στους τρεις στόπερ, έπονται.Χρόνια πολλά.

  16. Κουραστηκαμε να διαβαζουμε οτι ειναι η χειροτερη εμφανιση καθε φορα…Ολοι γραφουν ας το παρουμε αποφαση οτι δεν μπορουμε…ποιοι δεν μπορουμε;;;Ποιος βαφτισε το ροστερ απο τα καλυτερα στην ελλαδα; ποιος δεν εκανε κριτικη οτι ανανεωσαν ο Μαρινακης και ο Γιαννουλης και αντιθετος ελεγαν οτι αξιζουν να εχουν θεση στην ομαδα;;Ο Μεγιαδο προσφερε;;; Ασφαλως!!Μπορει να σταθει σε αυτον τον ΟΦΗ που ονειρευομαστε;; ΟΧΙ…ο Νειρα; Ακριβως το ιδιο…να πουμε και αλλα;;;Χρυσοι ολοι τους…τους ευχαριστουμε …τους τιμαμε τους αγαπαμε αυτο ειναι το ταβανι τους….δεν μπορει να εχεις ενα ΚΙΑ picando και να ζητας να παει με 280….απλα δεν γινεται….
    ΥΓ και δεν μπορω να καταλαβω τι κερδιζεται εσεις οι δημοσιογραφοι και δημιουργητε προσδοκιες και βαφτιζετε παικταρα καθε μετριο παικτη που περνει η ομαδα…σας πληρωνει καποιος για αυτο;;η ειστε απλως ασχετοι ποδοσφαιρικα; πραγματικα απορω

  17. χθες ημουν στο γηπεδο και αυτοι η εικονα θα μου μεινει για χρονια καποια στιγμη ηθελα να μπω μεσα και να τους πιασω στα χαστουκια να ξυπνησουν καποιοι νομιζουν οτι ειναι δημοσοι υπαλληλοι βαριουναι να τρεχουν ξερουν οτι δν θα χασουν την θεση τους απο την ομαδα εχεις πιτσιρικαδες δεν τους βαζεις μεσα και εχεις καποια στιγμη μουσκερα ντικο και φελιπε να φτιαξει παιχνιδι οποιος??? μια σωστη μπαλια δεν εβγαλαν ενας αγωνας 5-0 το λιγοτερο το εκαναν 1-1 για μεταγραφες ειπε οτι η ομαδαεινια κομπλε ασχετα οτι λεγαμαι οτι ντικο και φελιπε δν τραβανε ολο το πρωταθλημα τι να πω τωρα εγω / αφου παει ετσι η ομαδα βαλε τα πιτσιρικια μεσα τουλαχιστον θα παλευουν και θα τρεχουν αντιθετα πο καποιους εκει μεσα

  18. ΜΠΑΟΥΜΑΝ, ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΗΦΑΚΗΣ, ΛΑΡΣΟΝ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΤΟΡΑΡΙΝΣΟΝ, ΑΜΠΑΝΤΑ, ΒΟΥΡΟΣ, ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΡΩ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΜΕΓΙΑΔΟ, ΓΑΓΙΕΓΟΣ, ΓΚΛΑΖΕΡ, ΝΕΙΡΑ, ΤΟΡΑΛ, ΜΠΑΚΙΤΣ, ΡΙΕΡΑ, ΝΤΙΚΟ, ΜΟΣΚΕΡΑ, ΦΕΛΙΠΕ, ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΑΚΗΣ, ΣΥΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ.

    ΟΠΩΣ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΣΑ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΩ!!!
    ΡΕ ΠΑΓΛΑΜΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ 26 ΠΑΙΧΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ.
    ΜΕ 3 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ,
    ΜΕ 4 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ (ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ)
    ΜΕ 1 ΧΑΡΤΙΝΟ ΤΟΡΑΛ
    ΜΕ 1 ΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ… ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ
    ΜΕ 1 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ….

    ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ…. ΜΕΝΟΥΝ 16 ΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΕΤΡΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ…. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ 6ΑΔΑ….
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ …. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ 3-5-2

  19. Οποια ομαδα βρηκαμε στον δρομο μας ξεκουραστη(χωρις υποχρεωσης στην ευρωπη οστε να κανει ροτεισον) μας γλεντισε κανονηκοτατα. Εχει γελαση και ο καθε πικραμενος. Εχουμε αναστηση τον καθε πεθαμενο.Ερχετε και η σειρα τοη Βολου να τιν αναστησουμε και να τον κανουμε να φενεται ομαδα 6αδας.Να βλεπεις τη συνεντευψη του νταμπραουσκας και να λεει πως ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΒΛΗΜΑ. οχι ρε μαγκα εσυ εχεις υο προβλημα και να υο λυσης αλιως παρε πουλο. Απο σιμους χορτασαμε. Κ’ κατι ακομα… Αυτος ο καρω γιατι υπαρχη ακομα στην ομαδα κ δεν τον εχουμε ξαποστηλη; μετριστε αγωνες και βαθμους που μας εχει στερισηΗ’ να υο λω διαφορετικα;; μετρηστε αγωνες και βαθμους που εχει χαρηση στους αντιπαλους… Κατι μου λεει πως PAME STOIXIMA…

  20. Οι παίκτες δεν έχουν γίνει ομάδα υπάρχουν κλίκες και πιστεύω πως το προπονητικό τιμ ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο πράγμα που δεν αφήνει τον όρο ομάδα να δημιουργηθεί.Οσο επαγγελματικό να εχει γίνει το ποδόσφαιρο το παίζουν άνθρωποι και αν δεν υπάρχει καλο κλίμα εξω από τις 4 γραμμές τοτε η εικόνα που είδαμε ειναι απολύτως φυσιολογική.

  21. Ο νταμπρα έκανε μια δήλωση που δείχνει ότι παρά τις ωραίες και ιπποτικες δηλώσεις για τους παίκτες του μετά από κάθε αγώνα, θεωρεί τους πάντες υπαίτιους εκτός τον εαυτό του.. Ωραία, δεν νομίζεις ότι φταις εσύ κύριε νταμπρα μου.. Κάποιος άλλος φταίει τότε.. Ποιος; δεν μ αρέσει η ανασφάλεια που δείχνει τελευταία.. Γιατί αυτή η δήλωση, δείχνει ανασφάλεια.. Φοβάται μην τον σουταρουν.. Βέβαια, ο οφη, για να σουτάρει προπονητή, πρέπει να φτάσει στο πάτο, οπότε μην ανησυχείς νταμπρα μου, έχουμε ακόμα λίγο καιρό μέχρι τον πάτο.. Όμως, καιρός δεν είναι να δοκιμάσεις κάτι άλλο; άλλο σύστημα; άλλους παίκτες, νέους και ενθουσιώδεις; έστω άπειρους; άλλη φιλοσοφία; γιατί μυρίζουμε δημοσιουπαληλικι σ αυτή την ομάδα από μακριά, χρόνια τώρα, ένα μυστήριο πράμα, το πολύ ντάντεμα αυτά τα αποτελέσματα έχει.. Ουσιαστικά, το ροστερ μας είναι ψιλό χάλια, ο προπονητής βραχυκυκλωμενος και ανασφαλής και η διοίκηση αναποφασιστη σε ολα.. Τώρα πάμε να κάνουμε και το Βόλο μάγκα, αλλά αν συμβεί κι αυτό, τέλος τα όνειρα από τον πρώτο γύρο.. τόσο νοικοκύρεμα πια, σώνει! Μόνο με ρίσκα γίνονται οι ομάδες μεγάλες! Ο σχωρεμενος ο Μπάρλος ο κάποτε πρόεδρος της αεκ, από λεφτάς, πέθανε στη ψάθα αλλά η αεκ επί εποχής του έφτασε στους 4 της ευρωπης.. Ο ψωμιαδης το ίδιο, σαλιαρεληδες και βαρδινογιάννηδες, κανείς δεν κέρδισε από το ποδόσφαιρο, ακόμα και όσοι διασώθηκαν έχασαν εκατομμυρια αλλά έμειναν στην ιστορία.. Εμείς έχουμε ένα μίνι μάρκετ που το κρατάμε ίσα βάρκα ίσα πανιά λογιστικα αλλά το θέλουμε να συναγωνιζεται και τις πολυεθνικές! Ε, δεν γίνεται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + five =