Από τον μήνα της βόλτας στην πεδιάδα, στον μήνα της ανάβασης του βουνού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Να, λοιπόν που τελείωσε ο Νοέμβρης και ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει ούτε μια νίκη απέναντι σε ομάδες κάτω από την εξάδα, ενώ οι προσδοκίες ήταν απολύτως δικαιολογημένες για κάτι πολύ περισσότερο από τις τρεις ισοπαλίες με Κηφισιά, Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα και την ήττα στις Σέρρες.

Βέβαια εδώ που τα λέμε, ακόμα και οι ισοπαλίες με τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι σαν ήττες οπότε ο πήχης χαμήλωσε ακόμα περισσότερο, σε συνδυασμό με μερικές οικτρές εμφανίεις του ΟΦΗ όπως στο παιχνίδι με τους Ηπειρώτες.

Αφού ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το καλό του ξεκίνημα με τις τρεις νίκες στα ντέρμπι, τις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες και την φόρα που είχε για να μπει σε έναν πολύ καλό Νοέμβρη, πλέον μέχρι και παραμονές των Χριστουγέννων χρειάζεται ν’ ανέβει ένα πραγματικό βουνό. Το πως θα το καταφέρει και σε ποια κορυφή θα φτάσει, είναι άγνωστο. Άλλωστε ότι προβλέψεις και να έχουμε κάνει με τον φετινό ΟΦΗ, έχουμε πέσει έξω και στο τέλος θα τρελαθούμε με ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Το ζήτημα είναι πλέον να βγει μια αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια, να δει ο κόσμος κάτι που δεν έχει δει εδώ και 40 ημέρες αφού αν θέλουμε να το δούμε ρεαλιστικά, βαθμοθηρικά ότι μπορεί να πάρει στο πρωτάθλημα (με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη), καλό θα του κάνει, κακό δεν θα του φέρει. Όμως αντικειμενικά το πρώτο σημαντικό παιχνίδι του Δεκέμβρη είναι αυτό με την Κηφισιά την επόμενη Τετάρτη.

Με την κλήρωση να έχει έρθει λουκούμι, τον δρόμο να είναι ορθάνοιχτος μέχρι και τα ημιτελικά οτιδήποτε άλλο συμβεί στα δύο παιχνίδια με την Κηφισιά πέραν της πρόκρισης, δεν πρέπει να το συζητάμε. Προφανώς και προηγείται το παιχνίδι της Λεωφόρου όπου πρέπει να βγει αντίδραση, στην εικόνα που θα παρουσιάσει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι, προφανώς και κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο πριν παιχτεί αλλά αυτό της Τετάρτης είναι καρφωμένο στο μυαλό όλων από την ημέρα της κλήρωσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. Από τις σουλάτσες καφενειακού τύπου στο δρόμο προς τη σωτηρία, με την τσαπ@ να ‘χει μπει βαθιά και να τρέχουμε και να μη φθάνουμε. Γιατί μ’ αυτούς που μπλέξαμε, όλους μαζί, κατά ‘κει πάει η δουλειά. Α ρε δύσμοιρη Ομάδα πως σ’ έχουνε καταντήσει. Σταματήστε να παραμυθιάζετε τον κόσμο. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και δε μασάει απ’ αυτά.

    1. Μια χαρά τρώμε κουτόχορτο και ως φίλαθλοι του ΟΦΗ το έχουμε αποδείξει πολλάκις, φίλε G4 μου!

      Σαρρή, μην ακούς τέτοιες κακοήθειες, γνωρίζεις ότι παραμυθιαζόμαστε ευκολότατα ό,τι κι αν μας πλασάρεις, σε σημείο που πλέον το έχουμε και ανάγκη. Οτιδήποτε διαφωνεί μαζί μας είναι αχαριστία, ισοπέδωση και οπισθοδρομικότητα.

  2. Είμαστε ικανοί να πάρουμε ισοπαλία στη λεωφορο και να χάσουμε απ τον αστέρα στο Ηράκλειο.. Δεν έχω καμμια εμπιστοσύνη στην ομάδα.. Ειτε παίζουν καλά είτε χάλια, προπονητής και διοίκηση έχουν τους παικτες στα όπα όπα, οπότε δεν περιμένω πολλά πια.. Με δύο στραβοπάτηματα, ένα στο κύπελο κι ένα με τον αστερα, πάει κι αυτή η χρονιά ολόκληρη χαμένη.

  3. Εκτός αποστολής ο μοσκερα για πειθαρχικό παράπτωμα.. Μάλιστα.. Ο πιο επικίνδυνος μας παίκτης αυτή τη στιγμή.. Θα διαμαρτυρηθηκε το παιδί που τον αδικούν τοσο και είπαν να κανουν τους αυστηρούς.. Δήλωση τοραλ.. Πάμε με πίστη να πάρουμε τους 3 βαθμούς στη λεωφορο! Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω η να κλάψω, ποια ομάδα απ το μικρομεσαίο καλάθι κάνει τέτοιες δηλώσεις; δεν είπαμε βρε να μη δουλεύετε τον κόσμο; πες ρε τοραλ, πάμε να τα δώσουμε όλα κι ότι βγει, θα μας τρελάνουν αυτοι!

  4. Μέσα στον απόλυτο παραλογισμό ζούμε, οπότε δεν θα είναι τρομερή έκπληξη να πάρουμε διπλό στην Λεωφόρο. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να βρούμε τον βάζελο σε κακή βραδιά και να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Έγινε με Άρη, Παοκ και Αεκ, ας ελπίσουμε να επαναληφθει, άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..

  5. ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ…. ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΘΕΣΗ.
    ΓΕΙΑ Σ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ 6ΔΑ…..
    ΕΕΕ… ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!

  6. Φάγαμε μια τεσσάρα όλη δικιά μας.. Η διοίκηση πέρα βρέχει, έξι αγωνιστικές με συγκομιδή 3 βαθμών και έρχονται και χειρότερα.. Ο νταμπρα δύο μήνες τώρα ζει σε μια νιρβανα, δεν εξηγείται αλλιώς το ότι δεν καταλαβαίνει ότι μαζί με τις μετοχές του οφη πέφτουν και οι δικές του όσο περνάει ο καιρός.

  7. Δυστυχώς, οι πέριξ της ομάδας, διοικούντες και δημοσιογράφοι, διαβάζω σήμερα ότι εστιάζουν τη κατρακύλα της ομάδας στη θεωρία περί φυσιολογικής ” κοιλιας” της ομάδας και ότι ο νταμπρα θα το διορθώσει κλπ.. Ο ίδιος εξ άλλου δήλωσε πάλι χτες μετά τη τεσσάρα, ότι τίποτα δεν κρίνεται απ το Δεκέμβρη και λοιπά διασκεδαστικα λες και απευθύνεται σε παιδακια.. .. Καταλαβαίνω ότι θα στενοχωρηθει πολύ αν του πουν φύγε πριν μας καταστρεψεις, θα είναι πλήγμα για το ιματζ του και τη καριέρα του κρίμα το παιδι,με το δίκιο του θα πει κι αυτός εγώ δεν ήρθα εδώ για να με καταστρέψετε, οπότε οκ, δυστυχώς, θα πιούμε το πικρό ποτήρι, μέχρι το πάτο… Τουλάχιστον θα έχουν ενδιαφέρον τα πλέι άουτ όταν θα παλεύουμε για τη σωτηρία, κάτι είναι κι αυτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine − five =