Έχουμε αρρωστήσει

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το χθεσινό ήταν βαρύ από κάθε άποψη. Από την εικόνα του ΟΦΗ, από το αποτέλεσμα, από όλα όσα είδαμε μέσα στο γήπεδο. Μαζεύτηκαν πολλά και ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να ναρκοθετήσει μια χρονιά που ουδείς περίμενε ότι όταν θα έφευγε το 2023 θα είχαμε αυτό το χάλι.

Η εικόνα του ΟΦΗ ήταν προβληματική, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Ούτε εντός, ούτε εκτός του ΟΦΗ. Και ευτυχώς όλοι έχουν επίγνωση της κατάστασης.

Με το 2023 να φεύγει και με μόλις τρεις μήνες χαράς και χαμόγελων, ξαφνικά έχουμε σκοτεινιάσει, δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο και βρισκόμαστε στα πρόθυρα της αρρώστιας. Κακή λέξη χρησιμοποιώ, ειδικά όταν βρισκόμαστε σε περιόδους που είναι πολύ κακές, αλλά αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί γύρω μας.

Για τα αγωνιστικά ζητήματα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μπορούμε να βρούμε πολλά “αλλά”. Όμως αυτό που με τρομάζει εμένα και περισσότερο από κάθε τι άλλο είναι η κατάρρευση που ζήσαμε από το 0-1 του Καλτσά γιατί ότι ΟΦΗ είδαμε, ήταν μέχρι να βάλει γκολ ο Αστέρας. Στην συνέχεια εξαφανίστηκε ολόκληρη η ομάδα, η επόμενη φάση έγινε μετά από 50 λεπτά, θολούρα στο μυαλό, βεβιασμενες ενέργειες, σέντρες επί σεντρών όπου καμία δεν βρήκε στόχο. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα ρίσκα που (ξανά)πήρε ο Μελ παρατάσσοντας μια ομάδα με ένα μόλις αμυντικό χαφ με αποτέλεσμα κάθε αντεπίθεση του Αστέρα να μυρίζει γκολ, μπορούμε να μιλήσουμε για την έλλειψη επιλογών μεσοεπιθετικά για την οποία μίλησε ο Ισπανός – η οποία έχει όμως εξήγηση γιατί με διαφορετικό αγωνιστικό μοτίβο χτίστηκε ο ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι και με διαφορετικό υποχρεώνεται να προχωρήσει. Μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για το ότι ο ΟΦΗ για ακόμα μια φορά έκανε φάσεις που δεν έγιναν γκολ, όπως έχει γίνει τόσες και τόσες φορές, μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα και για το ότι τρώει γκολ με την πρώτη ευκαιρία που δέχεται.

Πολλά μπορούμε να βρούμε να πούμε για χθες αλλά το πιο επικίνδυνο είναι η αντίδραση που δεν έβγαλε ο ΟΦΗ μετά το 0-1. Το γιατί συμβαίνει αυτό, είναι δουλειά των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος να το βρει. Είναι όμως άκρως ανησυχητικό ότι ο ΟΦΗ δεν βγάζει καθόλου αντίδραση σε ένα παιχνίδι που πρέπει πάση θυσία να το πάρει.

Και κάπως έτσι ο ΟΦΗ με αποκλειστικά δική του ευθύνη βάζει πραγματική βόμβα στα θέμελια μιας χρονιάς που όλοι στο ξεκίνημα της περιμέναμε να είναι με το χαμόγελο και όχι με τα χάλια που ζούμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. ,μα εσύ δεν μας έλεγες ότι ο ΟΦΗ έχει το καλύτερο ρόστερ της 5ετιας εσύ δεν μας έλεγες για 6αδες και άλλες τέτοιες βλακείες ενώ κάποιοι λέγαμε ότι που πάει η ομάδα χωρίς επιθετικό και εξτρέμ και μας κουνουσες το δάχτυλο ότι είμαστε κακοί και θέλουμε το κακό της ομάδας τελικά όπως αποδεικνύεται εσύ και κάποιοι άλλοι θέλετε το κακό της ομάδας ζητά μια συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και την επόμενη φορά μήν είσαι τόσο αφελής….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − 12 =