Αγαπάτε τον ΟΦΗ; Αποδείξτε το!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την πιο κρίσιμη γενική συνέλευση των τελευταίων χρόνων αλλά και για τις αποδείξεις αγάπης όλων όσων έχουν σχέση με τον ΟΦΗ.

48 ώρες πριν την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΚ και άπαντες ετοιμάζουν τα όπλα τους για να βγει μια διοίκηση που θα παρέχει την απαραίτητη φροντίδα που χρειάζεται να έχει ο ΟΦΗ. Πλέον, τα ψέματα τελείωσαν όμως για ΟΛΟΥΣ.

Εκείνοι που αγαπούν την ομάδα και έχουν την δυνατότητα να την βοηθήσουν, είναι ευπρόσδεκτοι αλλά και πάνω από όλα ΙΚΑΝΟΙ για να αντέξουν το βάρος που λέγεται ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να γίνει «παιχνιδάκι» κανενός αλλά ούτε και… «άρμα» για τις προσωπικές φιλοδοξίες εκείνων που θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως κάτι διαφορετικό από την αγάπη του κόσμου της ομάδας.

Με την ομάδα να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, χρειάζεται να δοθεί ένα βροντερό παρόν από εκείνους που θέλουν και μπορούν να την βοηθήσουν. Άλλωστε, σε έναν σύλλογο όπως ο ΟΦΗ, όλοι είναι χρήσιμοι. Από τους… «λεφτάδες» μέχρι και τους «εργάτες».

Αυτό που έγραφε η “Athletic Press” με αντιπροσωπεύει τελείως: «Τέρμα οι τζάμπα μάγκες στον ΟΦΗ». Θες να μπεις στον ΟΦΗ και να βοηθήσεις; Βάλε χρήματα και βοήθησε εμπράκτως. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια εισόδου στην ομάδα θα πέσει στον «τοίχο» και θα «φάει τα μούτρα» της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ΜΑΓΚΕΣ Παντελής Μυριοκεφαλιτάκη ς ΦΑΝΟΥΡΗΣ ΒΑΤΣΙΝΑΣ,ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ;ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

  2. Διαλύστε το ρε παιδιά επιτέλους!!!Έχει καταντήσει επαίτης ο ΟΦΗ!!!Αν είναι δυνατόν!
    Να παρακαλάμε τους λεφτάδες του Ηρακλείου,τους βουλευτές,τους πρώην προέδρους – ΛΑΜΟΓΙΑ μ’εξαίρεση Μαχλά !!!!!!!
    1. Οι λεφτάδες έχουν τα πακέτα Ελβετία ή σε οφ σορ στις Παρθένες νήσους ή εκεί τριγύρω.Δεν είναι κορόιδα να τα φέρουν για τον ΟΦΗ,να φορολογηθούν.
    2.Οι βουλευτές θα φάνε ξύλο,σιγά μην στηρίξουν τον ΟΦΗ,αφού δεν θα τους ψηφίσει ΚΑΝΕΙΣ ελπίζω…
    3.Να περιμένεις λεφτά από ΤΣΑΤΣΙΝΑ – ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΑΚΗ κτλπ είναι το μεγαλύτερο ατόπημα – κωλοτούμπα!!!
    Λοιπόν ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ! Από το τοπικό με λεφτά που μπορούμε και ανεβαίνουμε με εξυγίανση στα οικονομικά!

    Υ.Γ. Πως τον λένε τον μπράβο που είχε νταραβέρια με την Ηλιούπολη κι έλεγε ότι είναι μέτοχος και μεις λέγαμε ότι δεν τον ξέρουμε?Τώρα εμφανίζεται στην γενική συνέλευση ως μέτοχος και σωτήρας?????
    Με βρώμικα λεφτά???Που είναι τα παντελόνια σας ΚΥΡΙΟΙ??????????????
    Θα γράψετε επιτέλους κάτι σε αυτό το σάιτ που να αντιπροσωπεύει την αληθινή κατάσταση στην ομάδα ή απευθύνεστε στα 16χρονα που γουστάρουν σκηνικά….
    Φιλικά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 2 =