Οι εξτρέμ και τα υπόλοιπα που θέλει ο Μελ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Περιμένοντας την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, στην παρούσα φάση αυτό που θέλει ο ΟΦΗ είναι να κάνει τα ψώνια του σωστά. Όχι καθυστερημένα, ούτε όμως και βιαστικά. Πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα σωστά για να μην πέσει με τα μούτρα στην φάκα με το τυρί. Ποια είναι η παγίδα; Ότι με την έλευση του Πέπε Μελ και την εκ διαμέτρου αντίθετη ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Βάλντας Νταμπράουσκας, να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει προκειμένου η ομάδα να βγει πιο δυνατή και όχι να λειτουργήσει υπό το πρίσμα του πανικού.

Και δεν χρειάζεται πανικός, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Ακόμα και έτσι, όπως τα έχει φέρει η ζωή μετά το στραπάτσο με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΟΦΗ βρίσκεται μέσα στους στόχους του και το θέμα είναι πόσο μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα ότι θα κάνει ένα δυναμικό come back. Γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε εντελώς κυνικά, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται πλέον στην μέση ακόμα της βαθμολογίας, θα πάμε να παίζουμε με την Λαμία την μισή ζωή μας. Και βέβαια ουδείς φταίει για αυτό παρά μόνο ο ΟΦΗ που πήγε και έκανε ένα αισχρό ματς (ή ακόμα ένα) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα να βάζει βόμβα στα δικά του θεμέλια.

Έτσι και αλλιώς, έτσι όπως τα έχει κάνει ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής, όταν πας στον δρόμο να μιλήσεις σε κάποιον για την ομάδα, “καλημέρα” του λες – “άντε γ@μησου” σου απαντάει ο άλλος. Και τι θα του πεις; Ότι έχει άδικο; Ότι είναι λάθος που γκρινιάζει, που είναι δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος;

Το ζήτημα τώρα είναι να υπάρξει μια ηρεμία, μια προσαρμογή και του ίδιου του Πέπε Μελ στην ταυτότητα του ΟΦΗ αλλά και των αντιπάλων του και να έρθει η μεταγραφική ενίσχυση που έχει ζητήσει ο Ισπανός. Ότι θα γίνουν προσθήκες, είναι βέβαιο πως θα συμβεί και στον ΟΦΗ θα πάρουν τους παίκτες που έχει ζητήσει ο Ισπανός αλλά όπως γράφω και παραπάνω σημασία έχει να μην καλυφθεί ένα λάθος με ένα άλλο. Να λειτουργήσουν στον ΟΦΗ υπό το πρίσμα του “θέλω παίκτη τώρα” και να έρθει παίκτης που απλά θα συμπληρώσει το ρόστερ.

Τέτοιοι υπάρχουν και μπόλικοι μάλιστα.

Εγώ πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα που επικρατεί, επιμένω πως οι μονάδες που έχει ο ΟΦΗ είναι ψηλού επιπέδου, ούτε σαπάκια είναι – ούτε παλτά αλλά προφανώς με την μετάλλαξη του από το 3-5-2 στο 4-3-3 απαιτούνται και τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου και ο ίδιος ο Πέπε Μελ να δείξει δείγματα της δουλειάς του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − 1 =