Μια κατάντια και ένας περιφερόμενος θίασος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Το κοντέρ δεν σταματάει να γράφει και ο ΟΦΗ μπαίνει πλέον σε επικίνδυνα μονοπάτια που όμοια του πιστεύαμε ότι δεν θα ξαναζήσει, όπως συνέβη και το 2021. Όμως εδώ πλέον μιλάμε για μια ολική κατάρρευση ομάδας που η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με ότι βλέπαμε μέχρι και πριν από τρεις μήνες.

Πριν τρεις μήνες βλέπαμε έναν διαφορετικό ΟΦΗ και τώρα βλέπουμε ένα συνοθύλευμα ποδοσφαιριστών που περιφέρεται από γήπεδο σε γήπεδο και δεν ξέρει τι να κάνει. Ή με καθαρά ποδοσφαιρικούς όρους, δεν ξέρει τι να κάνει και πως να πάρει αυτό που θέλει.

Μια ομάδα που προκαλεί θλίψη, εκνευρισμό στον κόσμο της που σαν να μην έχει φάει αρκετές σφαλιάρες όλα αυτά τα χρόνια, να μην του φτάνουν και να είναι έτοιμος να τρώει ακόμα μια. Γιατί η χρονιά εξελίσσεται σε έναν εφιάλτη που κανείς δεν περίμενε όταν ξεκινούσε η σεζόν.

Ο ΟΦΗ πληγώνει τον κόσμο του, στενοχωρεί εκείνους που νοιάζονται για αυτόν και στο τέλος θα κάνει και αυτούς που ασχολούνται με την ομάδα να μην συζητούν πουθενά για εκείνον.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΟΦΗ έχει ήδη βομβάρδισε τον στόχο της εξάδας, πλέον η χρονιά οδεύει σε μια παταγώδη αποτυχία αφού βλέπεις πως όχι μόνο δεν προλαβαίνει αλλά δεν δείχνει και δεν μοιάζει σε τίποτα με ομάδες που παλεύουν και τα δίνουν όλα ενώ εκείνος μόλις τρώει το πρώτο γκολ, καταρρέει και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Το ίδιο συνέβη στο παιχνίδι με τον Αστέρα, το ίδιο συνέβη και με τον ΠΑΟΚ και πλέον την Δευτέρα θα πάει να παίξει ξανά (και ξανά) τελικούς επί τελικών, σαν να μην βαρεθήκαμε ποτέ να χρησιμοποιούμε τέτοιες λέξεις και να γινόμαστε γραφικοί.

Το ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει ουδείς που να μην φταίει. Η ευθύνη είναι συνολική, από πάνω μέχρι κάτω και αν δεν αντιδράσει τώρα, τότε φοβάμαι πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. Περιμένουμε εναγωνίως τις κινήσεις του Κύπριου, πρώην ΑΕΚτζή, που μας φόρτωσε το καλοκαίρι τον Κύπριο και τον πρώην ΑΕΚτζή, να μας φέρει – μισό να το πω στη γλώσσα των δημοσιογράφων – “παίκτες έτοιμους να προσφέρουν άμεσα, που θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα, που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα και δε χρειάζονται προσαρμογή”. Το ‘πα καλά;

    Ο ΟΦΗ αυτή τη στιγμή είναι με ακατάσχετη αιμορραγία, θέλει ράμματα και εμείς ψάχνουμε τι μάρκα θα είναι το οξυζενέ κι αν θα αγοράσουμε το βαμβάκι από φαρμακείο ή από σούπερ μάρκετ!

    Αλλάξαμε προπονητή αντί να στείλουμε σπίτια τους κάποιους – κατ’ ευφημισμό – παίκτες.

  2. Το καλύτερο ρόστερ της 6αετίας έλεγες.
    Και πρίν 1 εβδομάδα ότι δεν έχουμε σαπάκια.
    Παραμύθι φούρναρη δηλαδή.

  3. ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ…..Ο ΜΑΝΩΛΗΣ…..ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ, ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ.
    ΕΚΤΟΣ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΔΑ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΤΟ ΠΟΛΥ) …….. ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ…ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ.

  4. Δεν φταίει κανείς μόνο εμείς που καθόμαστε και ανεχόμαστε τον κάθε παπάρα να παίζει με το όνομα του ΟΦΗ και αυτό ισχύει και για εσένα Μανώλη σε λίγο καιρό η υπομονή του κόσμου θα τελειώσει και τότε θα την πληρώσουν όλοι..

  5. Μανώλη καλησπέρα.. θέλω να σε ρωτήσω, τώρα που ο Λυσάνδρου έγινε πρόεδρος της Λίγκας, πώς θα το συνδυάσει με το Διευθύνων σύμβουλος του ΟΦΗ? Θέλω να πω,θα χρειαστεί να μπει κάποιος άλλος στο πόστο του στην ομάδα?θα είναι πιο πολύ εδώ?αν γνωρίζεις ενημέρωσε με παρακαλώ.. ευχαριστώ πολύ..

  6. Επισήμως η χειρότερη επίθεση στη κατηγορία και με διαφορά!

  7. Θέλει αλλά δε μπορεί..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − two =