Αν δεν πάρουν την πρόκριση θα είναι η αποτυχία της 10ετιας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Αυτό που ζούμε συνέχεια σε μια επανάληψη της ζωής μας λες και είμαστε καταραμένοι δεν μπορεί να εξηγηθεί και δεν πρόκειται να εξηγηθεί. Μια ομάδα που έπαιξε κόντρα στα δεύτερα του Παναιτωλικού και όχι μόνο δεν κέρδισε αλλά έχασε με δύο ΑΣΤΕΙΑ γκολ. Μια κατάσταση που συνεχίζεται σε επανάληψη και στο τέλος θα χαπακωθούμε για να το αντέξουμε. Μια ομάδα που προερχόταν από μια σημαντική νίκη, παίκτες που δεν τους λείπει τίποτα, τα έχουν όλα και είναι όλα τα προβλήματα τους λυμένα και όμως δεν μπορούν να κάνουν τα στοιχειώδη.

Το πρώτο γκολ προέρχεται από άουτ του Παναιτωλικού που είναι δίπλα στην γωνία του κόρνερ και το δεύτερο από φάση που είναι στην αντίπαλη περιοχή και δεν βρίσκεται ένας να κάνει φάουλ. Ποδοσφαιριστές που νόμιζαν ότι θα πάρουν το παιχνίδι με την φανέλα, ο κόσμος να παραληρεί και να μην μπορεί να κάνει τίποτα πλέον και όλοι να έχουμε σηκώσει ψηλά τα χέρια.

Σε ένα παιχνίδι που όλοι εντός ΟΦΗ γνώριζαν πόσο σημαντικό είναι για ΟΛΟΥΣ και αντί να μπουν οι παίκτες με το μαχαίρι στα δόντια, είδαμε τα δεύτερα του Παναιτωλικού να παίζουν σαν να ήμασταν στο Αγρίνιο!

Άνιωθοι, απαθέστατοι, ποδοσφαιριστές που τελείωσαν το παιχνίδι δίχως τελική στην εστία μετά από 93 παιχνίδια και εμείς να είμαστε αποσβολωμένοι για να προσπαθούμε να βρούμε την λύση.

Τα ψέμματα τελείωσαν εδώ που έφτασε η χρονιά. Ή πάνε και κερδίζουν στο Αγρίνιο και προκρίνονται ή θα μιλάμε για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της 10ετιας. Και στο κάτω κάτω κανείς δεν τους ζήτησε να πάνε στον τελικό και να πάρουν το κύπελλο, κανείς δεν τους ζήτησε να παίξουν το ποδόσφαιρο της χρονιάς.

Αν φτάνουμε στο σημείο να κάνουμε κουβέντα για το αν θέλει μεταγραφές για να κερδίσει ο ΟΦΗ τον σημερινό Παναιτωλικό τότε μιλάμε για παίκτες που δεν αξίζουν να φορούν την φανέλα του. Και όταν ακούμε τον Πέπε Μελ να μιλάει για πίεση, για ποια πίεση αλήθεια μιλάμε; Σε άδειο γήπεδο δίχως την παρουσία του κόσμου που στην τελική αυτό σώζει τους ποδοσφαιριστές;

Ότι και να πει σήμερα κάποιος θα έχει δίκιο αλλά η ευθύνη βαραίνει μόνο τους παίκτες του ΟΦΗ και κανέναν άλλον γιατί η εικόνα τους είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Ο Πέπε Μελ έχει προφανώς ευθύνη αλλά δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ότι έδειξε αργά αντανακλαστικά. Τρεις διορθωτικές κινήσεις έκανε στο ημίχρονο και όλοι περίμεναν να αλλάξει η εικόνα του ΟΦΗ αλλά ούτε αυτό είδαμε.

Και στο τέλος να βλέπουμε τον Μπούση να χτυπάει την τζαμαρία από τα νεύρα του και τι να κάνει και αυτός; Όλα τους τα έχει δώσει, δεν λείπει τίποτα και από κανέναν τους.

Τέρμα οι δικαιολογίες, τέρμα τα ελαφρυντικά, τέρμα τα πάντα. Ας πάνε στο Αγρίνιο για να πάρουν την πρόκριση διαφορετικά δεν πρέπει να μείνουν ούτε τα φανελάκια της προπόνησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Με μεταγραφές τύπου Ριερα κ Καρω τι περιμένουμε; Υπάρχουν παίκτες στην Ελλάδα Έλληνες η όχι που έχουν δείξει την αξία τους κ αυτοί ψάχνουν στα καλάθια των ..προσφορών !
    Παίκτες όπως ο Βέργος, ο Καρέλης, ο Παπασταθόπουλος και ..και …
    Προπονητές όπως ο Βόκολος όπως ο Πετρακης ,ο Μάντζιος… κ αυτοί παίρνουν ότι να ναι .. που μένουν 1 χρόνο σε κάθε ομάδα κ ..χαιρετούν !
    Ο Μπούσης πρέπει ν αλλάξει πρόσωπα κ νοοτροπίες ,αν μείνει στην κατηγορία η ομάδα !!!

    1. o σαρρης και την κουτση μαρια να παρει ο ΟΦΗ παικταρας θα γραψει οτι ειναι…Το ειδες ποτε να κανει κριτικη σε εναν παικτη; να βγει μια φορα και να πει οτι το ροστερ δεν ειναι για τους στοχους που θελουμε;;οτι 5-6 παικτες (ας μην τους ονομασει αν φοβαται μη τον μαλωσουν) ειναι για ομαδα Β εθνικης; κοροιδευει τον κοσμο

  2. εκει το βιολι σου εσυ σαρρη….εχασε απο αστεια γκολ….εχασε γιατι δεν ηταν καλος….και τα ιδια και τα ιδια…ΠΕΣ ΕΧΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ…αντε μας κουρασες

  3. Κατάφεραν αυτα τα 6,7χρονια αυτοί που διοικούν να μην κερδίσει ούτε ένα φίλαθλο αντιθέτως διώχνουν
    και τζάμπα εισιτήρια να μας δεινουν δεν πάμε
    Αν η διοίκηση δεν βλέπει αυτό που γίνεται τόσα χρόνια
    τότε συμμετέχουν και αυτοί σε αυτό τον περιγελο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 − 8 =