“Ήσυχη να μείνει η ομάδα” μόνο αν κάνει τα αυτονόητα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ξανά και ξανά βλέπουμε το ίδιο έργο, την μια με τον ΠΑΟΚ που πάει σβηστό και τρως ένα γκολ από το πουθενά, το ίδιο με την ΑΕΚ σε ματς που έχεις καταφέρει για 25 λεπτά να την βγάλεις από τον ρυθμό της και τρως ξανά και ξανά τα ίδια γκολ.

Μια αρρώστια που δείχνει να μην έχει γιατρειά παρότι ο Μελ στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote, είπε ότι το πρόβλημα στο transition είναι αυτό που πληγώνει τον ΟΦΗ περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Το ματς με την ΑΕΚ, δεν ξέρω πόσοι πίστευαν ότι μπορούσε να φέρει κάτι στον ΟΦΗ αλλά πλέον είναι το τελευταίο που μιλάμε και δεν ασχολούμαστε. Από εδώ και στο εξής, δεν υπάρχουν περιθώρια και δεν χρειάζεται καν να πούμε το οτιδήποτε.

Ο Πέπε Μελ προσπαθεί να δώσει μια ταυτότητα στον ΟΦΗ, που κόντρα στην ΑΕΚ έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο αλλά μια ομάδα γυμνή μεσοεπιθετικά με παίκτες που δεν είναι εξτρέμ και προσπαθούν να γίνουν, επειδή δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα μεταγραφικά, για ποιο πράγμα να συζητάμε; Την ώρα που βρισκόμαστε στα τελευταία 24ωρα του Γενάρη και ενώ από τον Δεκέμβρη φαινόταν μετα την αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας έβγαζε μάτι η ανάγκη για δύο εξτρέμ, ήρθε ο Μπάκου και πάπαλα. Ειλικρινά θα ήθελα να ξέρω τι σκέφτονται στον ΟΦΗ και ποιο είναι το το σκεπτικό των μεταγραφών ενός παίκτη όπως ο Γερμανός που μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τίποτα και ενός φορ (Ισέκα) που όμως η κύρια θέση του δεν είναι winger.

Τι να σου κάνει και ο δόλιος ο Ισπανός που και σωστά προσέγγισε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μια αγωνιστική ταυτότητα έχει δώσει στον ΟΦΗ αλλά δεν έχει τα υλικά να προσεγγίσει αυτό που έχει στο μυαλό του.

Ο ΟΦΗ μέσα στον Γενάρη παίζει με εξτρέμ τον Αποστολάκη (not), τον Ντίκο (not), τον Αμπάντα (not). Ο Μοσκέρα αγνοείται μέσα στην αγωνιστική του αστάθεια, ο Ριέρα το ίδιο.

Και πλέον ακολουθούν δύο παιχνίδια must win με Παναιτωλικό και Κηφισιά. Για την Τετάρτη δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε οτιδήποτε διαφορετικό από την πρόκριση, το ίδιο και για το πρωτάθλημα. Οτιδήποτε άλλο συμβεί απλά βάζει ακόμα μια νάρκη στην ήδη ναρκοτεθημένη χρονιά.

Υ.Γ. Θέλω να πω κάτι για τις δηλώσεις του Λαμπρόπουλου. Τον τιμάει το γεγονός ότι βγήκε μπροστά να πει όλα όσα είπε και θέλει θάρρος για να το κάνεις μετά από δύο τραγικά λάθη. Και μπράβο του. Όμως η φράση “ν’ αφήσουν ήσυχη την ομάδα” ήταν άστοχη και ο λόγος είναι ότι ενώ εγώ καταλαβαίνω τι θέλει να πει και πως να το πει αλλά από την ανάποδη, η ομάδα δεν έχει αφήσει ήσυχο τον κόσμο από τον Οκτώβρη και μετά ή όχι;

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. καλημερα…
    1. στο αρθρο man to man με τους παικτες του ΟΦΗ, o σχολιαστης, αναφερομενος στον ΝΤΙΚΟ, γραφει οτι ελλειψαν οι ατομικες ενεργειες κ οτι ΔΕΝ βοηθησε…!!! Αλλού ηταν ; σ αλλο γηπεδο; ολη η ομαδα αλλαξε μπροστά κ κρατησε μπάλλα, ντριπλαρε, εκανε ενεργειες και και και… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ, για να μην αντιδρασει ο κοσμος, λες κ δεν βλεπει, αν τον πουλησουν κι αυτον! Εσκεμενα δεν χρησιμοποίησα τον ορο ¨δημοσιογραφος¨ γιατι αυτος , δηλωνει αντικειμενικη ενημερωση..!
    2. ποιος ειναι υπευθυνος για τα μπάζα που μαζευουν καθε χρονο στην ομαδα κ θελουν να τους κανουν ποδοσφαιριστες “απ το πανω ραφι¨’ οι αξιόπιστοι συγγραφεις των αρθρων της ομαδας;;

    1. Eάν εσύ πραγματικά είδες όλα αυτά από το Ντίκο, εγώ σηκώνω ψηλά τα χέρια. Καλημέρα.

      1. Καταλαβαίνει κανεις, ότι πολλά δεν πάνε καλα στον οργανισμό του ΟΦΗ.. αρρώστια κ σκοπιμότητα ….

        1. Και σήμερα σκάει ότι φεύγει ο Ντικο .. αφού στη Φιλαδέλφεια δεν έκανε κ πολλά …
          Ντροπή ,ξεφτίλα κ αηδία . Το γήπεδο θ αδειάσει κ θα φταίτε όλοι οι.. παρατρεχάμενοι …

  2. Αυτόν τον Μπακού ποιος σκάουτερ σας τον φόρτωσε; Με αυτά τα μπάζα που μαζεύετε εδώ θέλετε να πάτε εξάδα; Επειδή κάποιοι δημοσιογράφοι τους βαπτίζουν παίκτες από το πάνω ράφι, νομίζετε ότι ο κόσμος είναι χαζός; Ποιόν δουλεύετε; Κύριοι τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δεν υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Βάλτε το Μαχλά σκάουτερ να σας κάνει μεταγραφές. Οι καλοί παίκτες όμως πληρώνονται.

  3. Δεν περημενω να παρουμε τη προκρηση στο αγρινιο ουτε τη νικη τη κυριακη. Δεν τρεφω αυταπατες.. Εμπιστοσηνη δεν εχω σε κανεναν σε αυτη την ομαφα. Οσο για τις αποχορησης του καρο(καλα τσακιδια αμε να καψης αλλους) μου εφηγε ενα βαρος.. Ο ανθρωπος δεν ξερει αν η μπαλα ειναι στρογγηλη η τετραγωνη.. Για τον πασαλιδη (αδιαφορος). Δεν ητανε σταθερος και δεν εβγαζε εμπιστοσηνη. Για τον dicko νομιζω πως χρειαζετε αυτο το τρεχαντιρι… Ο baku μου φενεται μουφα….

  4. Ο οφη του σήμερα, δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των φιλάθλων, ούτε στο προτζεκτ που μας πλασάρουν… Σκέτη απογοήτευση.

  5. Ο ισεκα δείχνει ποιοτικός παίκτης αλλά ήρθε αργά… Μπακου και μπρεσαν, δεν δείχνουν κάτι ιδιαιτερο.. Ο μπακιτς δείχνει πολύ αγχωμένος έως πανικοβλητος, οι υπόλοιποι απλά συμμετέχουν.. Με Κηφισιά πρέπει να ξεκινήσει ο ισεκα.. Αν δεν κερδίσουμε, θα είμαστε αξιολυπητοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

six − one =