Όλα πήγαν λάθος…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Η χρονιά μετά τον αποκλεισμό από τον Παναιτωλικό έλαβε τέλος και ο ΟΦΗ από τις 31 του Γενάρη είναι εκτός στόχων, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Ούτε πέρυσι όταν τον Οκτώβρη ο ΟΦΗ βρέθηκε στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, δεν υπήρχε η απογοήτευση που υπάρχει τώρα. Ακόμα και την χρονιά των 10 συνεχόμενων ηττών, υπήρχε ο φόβος του υποβιβασμού και λίγο πολύ όλοι ήμασταν συγκεντρωμένοι γύρω από αυτήν την περίπετεια.

Γελοίο να μιλάμε και να συζητάμε για αυτόν τον στόχο αλλά το ρίχνω έτσι στην κουβέντα για το μέγεθος της φετινής αποτυχίας.

Ο χθεσινός αποκλεισμός που είναι ένα φιάσκο και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης ήρθε γιατί όλα πήγαν λάθος και ουσιαστικά το παιχνίδι χάθηκε την προηγούμενη εβδομάδα όταν με αυτήν την αστεία ποδοσφαιρική αντιμετώπιση έφαγε το γκολ στο 95′ με αποτέλεσμα να βάλει πρόωρα την θηλιά στον λαιμό του.

Μπορούμε να πούμε πολλά για τον αποκλεισμό αλλά με συγχωρείτε που θα γίνω λίγο αντιδημοφιλής αλλά δεν φταίει ούτε ότι έφυγαν παραμονές του αγώνα Ντίκο και Πασαλίδη, ούτε ότι χρειαζόσουν… μεταγραφές για να κερδίσεις τους αναπληρωματικούς του Παναιτωλικού. Και βέβαια εδώ να πούμε, παρότι αυτονόητα, ότι ο Παναιτωλικός προκρίθηκε πανάξια και απολύτως δίκαια με συνολικό σκορ 5-2.

Ο ΟΦΗ έχασε γιατί πήγαν όλα λάθος, πνευματική προετοιμασία, λάθος τακτική από τον Πέπε Μελ και στα δύο παιχνίδια και προφανώς ο Ισπανός τεχνικός έχει μεγάλη ευθύνη για το χθεσινό αποτέλεσμα όταν πήρε τα τεράστια ρίσκα από το 46′ για να χαθεί η μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο και να μην ξέρουμε τι βλέπουμε.

Και φτάνουμε ξανά στα ίδια και στα ίδια, τα τρία τελευταία χρόνια, με τον κόσμο να βρίσκεται (δικαίως) στα κάγκελα, να ψάχνει ν’ αποδίδει ευθύνες δίχως να ξέρει σε ποιους και πως.

Προφανώς και ευθύνη έχει ολόκληρος ο οργανισμός του ΟΦΗ, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, αλλά το ζήτημα είναι ότι έρχεται ακόμα μια χρονιά που ο κόσμος είναι στενοχωρημένος, εκνευρισμένος, ξενερωμένος – του φταίνε και τα ρούχα που φοράει.

Κοντολογίς ο κόσμος, όλων των μεγάλων ομάδων, έχει πάρει χαρές, έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, στιγμές ευτυχίας, στιγμές που τις μοιράζεται με τους φίλους του, τις οικογένειες του, εμείς τι; Κάθε χρόνο στα χάπια, κάθε χρόνο στα φάρμακα, μονίμως με την πίκρα στα χείλη και δίχως να βλέπει μια χαραμάδα γέλιου μπροστά του…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ….. ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ… ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ … ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ…
    ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ … ΑΠΟ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑ…
    ΓΕΛΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

  2. Αυτός ο προπονητής είναι επικίνδυνος όπως και τα συστήματα του και οι επιλογές του.Αν δεν τον διώξουν πριν την ώρα του θα μας ρίξει.Με πρώην προπονητές και πρώην παίκτες πας β Εθνική ότι καλό έχουμε το διώχνουμε η το πουλάνε,

  3. Μάνο, ξέρω ότι πονάς την ομάδα, ίσως και παραπάνω από πολλούς άλλους.. Για τον φετινό αλλά και περσινό οφη, κανείς ένα συνεχές λάθος.. Γράφεις πάλι σήμερα, ότι δεν χρειάζονται μεταγραφές για να νικήσεις τον Παναιτωλικό, υποτιμώνται έτσι τον Παναιτωλικό, τη Λαμία, τον βο, τον αστέρα, ακόμη και τον πας και την Κηφισιά.. Το έχεις καταλάβει, ότι έχουν καλύτερους παίκτες από μας; και κυρίως έχουν πολλά ελληνόπουλα, έτοιμους παίκτες.. Δεν το λέω σωβινιστικα αλλά προχτές παίζαμε με ένα Έλληνα, το βουρο κι ο παναιτωλικος με τουλάχιστον 5-6, που ήταν όλοι πολύ καλοί.. Μόνο με μισθοφόρους, δεν πας πουθενά, αυτό έχω καταλάβει… Να χαμε καλούς ξένους, δεν θα λεγα τίποτε.. Αλλά από τους ξένους μας, μόνο ο μπαουμαν, ο μπακιτς και ο ισεκα ξεχωρίζουν και λίγο ο γκαγεχο, οι υπόλοιποι είναι β εθνικής.. Ας βάλουμε μυαλό από την επόμενη περίοδο, περισσότερα ελληνόπουλα στην ομάδα και να σταματήσουμε να πουλάμε όλους τους καλούς μας παίκτες.

  4. Έτσι είναι Μιχάλη . Ο Ντικο ήταν απαραίτητος κ τον έδωσαν για 140.000€ . Τόση ανάγκη είχαν; Εκτός κ αν δεν ήθελε ν ανανεώσει .. Τόσοι καλοί Έλληνες παίκτες κ προπονητές κ αυτοί μαζεύουν ότι κάτσει απ το καλάθι ..ας είχαν πάρει 3 καλούς ξένους , όχι 6 αμφιβόλου αξίας κ απόδοσης. Πώς οι αλλες ομαδες παίρνουν 2-3 καλούς που κάνουν τη διαφορα;;;Κάτι δεν πάει καλα εδώ.. όχι μόνο φέτος …

  5. Εγω πάντως περιμένω απο τη διοιήκηση το νεο ντοκιμαντέρ με τιτλο “Μπαλάντα Ντε Λα Τρόμπα” που θα αναφερεται στα επιτευγματα της τα τελευταια χρονια… Γκεστ σταρ η Νικολουλη που θα προσπαθει να ανακαλυψει γιατι εξαντλουνται τα κολλυρια σε καθε αγωνα.

  6. Εγώ θα πρότεινα, μόλις σιγουρέψουμε την παραμονή στην κατηγορία, δηλαδή όπως ελπίζω 3-4 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, να παίζουν βασικοί όλα τα παιδιά απ τις ακαδημίες που έχουμε και γενικά οι αναπληρωματικοι μαζι με 3-4 απ τους ξένους… Μόνο έτσι θα πάρουν εμπειρίες να γίνουν ανταγωνιστικοι…τοραλ, νειρα, μεγιαδο, ριερα, φελιπε, μοσκερα, λαρσον, τελείωσαν…. Τοραρινσον, μπακου, μπρεσαν υπό σκέψη, μπακιτς, γκλαζερ, ισεκα, μπαουμαν, χρήσιμοι.

    1. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4, ΠΟΥ ΛΕΣ, ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΓΑΓΙΕΧΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΑΜΠΑΝΤΑ…. ΣΥΝΟΛΟ 7,
      ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΘΕΟΔΟΣΟΥΛΑΚΗ….ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ….
      ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ
      1 ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
      4 ΣΤΟΠΕΡ,
      2 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ,
      2 ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ,
      1 6ΡΙ
      1 8ΡΙ
      1 10ΡΙ
      ΚΑΙ 2 ΕΞΤΡΕΜ
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ…. ΕΙΤΕ ΞΕΝΟΙ … ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…
      ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΡΟΣ, ΜΠΡΕΣΑΝ, ΛΑΡΣΟΝ, ΤΟΡΑΡΙΝΣΟΝ, ΜΕΓΙΑΔΟ, ΝΕΙΡΑ, ΤΟΡΑΛ, ΡΙΕΡΑ, ΜΟΣΚΕΡΑ, ΜΠΑΚΟΥ, ΦΕΛΙΠΕ…. ΣΤΟ ΚΑΛΟ!!

      1. Ναι, γκαγεχο και αμπαντα τους ξέχασα, αξίζουν να μεινουν

  7. Κρατήστε 8 καλούς ξένους κι όχι 16 που έχουμε σήμερα και κάντε μια ομάδα που να θυμίζει Κρήτη και να αξίζει στη Κρήτη.

  8. Μανώλη όταν λες “Γελοίο να μιλάμε και να συζητάμε για αυτόν τον στόχο ” εννοείς να μιλάμε περί παραμονής;;
    Εμμέσως φταίνε οι κακές μεταγραφικές κινήσεις. Απλά πάντα το αποτέλεσμά τους θα φαίνεται πιο μετά. Κ ο Πασαλίδης που έφυγε τώρα, δεν έχει άμεσο αντίκτυπο ενδεχομένως η αποχώρηση του. Αμα σε κάποια φάση όμως μαζέψει πχ κάρτες ο Βούρος κ βγεί με κάνα τράβηγμα ο μπρεσαν στα play out, μια χαρά θα λείψει ο Πασαλίδης. Καλό είναι να μην είμαστε κοντόφθαλμοι..

  9. Α ρε φουκαρα πεπε, τέτοιο χαλι ομάδας σίγουρα δεν έχεις ξαναζήσει.. Ο δε μπουσης στο κόσμο του, δίνει συγχαρητήρια στον Αποστολάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen + five =