Ας πάρουμε όλοι μια βαθιά ανάσα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ο καθένας ξιφουλκεί κατά πάντων. Ο κόσμος βρίσκεται στα κάγκελα, στα όρια της παραφροσύνης αλλά εδώ υπάρχει και μια ομάδα. Και θα την παρατήσουμε τώρα στα δύσκολα; Η ομάδα είναι που βρίσκεται στο επίκεντρο και έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, αυτή είναι που θέλει και χρειάζεται την μεγάλη βοήθεια μας.

Να πάρουμε όλοι μια μεγάλη ανάσα και να κοιτάξουμε μπροστά. Αυτήν την στιγμή όλοι μας, χρειάζεται να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να δούμε τι θα γίνει από εδώ και στο εξής. Δεν βοηθάει ούτε να την “λέει ο ένας στον άλλον” επειδή έχει διαφορετική άποψη, θέλω να πιστεύω και το πιστεύω πως όλοι θέλουν το καλό της ομάδας, από τον ίδιο τον Μπούση μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο του ΟΦΗ.

Είναι γεγονός πως αυτές οι αμφιβολίες που έχουν σκορπίσει στον αέρα από το βράδυ της Δευτέρας δεν βοηθούν την κατάσταση όμως εδώ έχουμε κάποια δεδομένα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης. Η ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί, με την πραγματοποίηση της μεταγραφής του στόπερ άρα κανείς δεν… έχει παρατήσει τον ΟΦΗ. Και το θέμα του προπονητή, με Μελ ή δίχως Μελ, θα μπει στην ώρα του όταν χρειαστεί και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως από το ρεπορτάζ προκύπτει το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αυτήν την στιγμή όμως είναι που είναι σκατά τα πράγματα, δεν βοηθάει τίποτα να βάζουμε μόνοι μας τα χέρια μας για να βγάλουμε τα μάτια μας. Ούτε να καθόμαστε να υιοθετούμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας για το αύριο του ΟΦΗ και να ακούμε ότι ακούγεται δεξιά και αριστερά στα καφενεία σαν να θέλουμε να συμβεί.

Δέχομαι πως ο κόσμος περιμένει απαντήσεις όμως αυτήν την στιγμή μόνο ο Μιχάλης Μπούσης μπορεί να πει ότι πρέπει. Και προφανώς όταν θα έρθει η ώρα να μιλήσει, πρέπει να το κάνει με ψυχραιμία, λόγια καρδιάς όπως έχει συνηθίσει να το κάνει αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στον ΟΦΗ. Ούτε με σπασμωδικές κινήσεις που τον κάνουν να χάνει το δίκιο του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Αν δεν κερδίσουμε τις Σέρρες, θα τερματίσουμε 11οι..αυτο σημαίνει 3 αγώνες εντός και 4 εκτός στα πλέι άουτ, με Κηφισιά, γιαννινα και Αγρίνιο στους 2-3 βαθμούς μόλις πίσω μας.

  2. Ο Τραϊανός είναι καλή επιλογή και αυστηρός προπονητής, τέτοιον χρειάζεται η ομάδα.. Αν δεν πάρουμε ούτε τώρα τη πάνω βόλτα, σημαίνει ότι χρειαζόμαστε και καμμια ντουζίνα παικτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen + 7 =