Ο δρόμος του ΟΦΗ περνάει μέσα από τις εγκαταστάσεις του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Οι υποδομές σε μία ομάδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια παραγωγής.

Όχι μόνο ποδοσφαιριστών αλλά και για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με την συνολική λειτουργία ενός club που θέλει να σέβεται τον εαυτό του.

Η χθεσινή αποκάλυψη του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου που αφορά αποκλειστικά τα παιδιά των ακαδημιών του ΟΦΗ είναι κάτι το οποίο δεν έγινε από την μια μέρα στην άλλη.

Είναι σχέδιο χρόνων, πλάνο που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της παρουσίας του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ. Ενα όνειρο και μια πραγματική κυψέλη αθλητών που πλέον για την Κρήτη αποτελεί τον πρώτο προορισμό και την φανέλα του ΟΦΗ θέλουν να φορέσουν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές από το Λασιθι μέχρι τα Χανιά.

Είπα να πιάσω αυτό το θέμα Πασχαλιάτικα γιατί πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας ότι μέσα από την βελτίωση των υποδομών της ΠΑΕ θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερα και σημαντικότερα πράγματα. Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας πως μέσα από τις υποδομές που θα γίνουν ακόμα καλύτερες θα έρθουν ακόμα περισσότερα αποτελέσματα από τις ακαδημίες αλλά και το αύριο του ΟΦΗ.

Το όραμα του Μπουση για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, τα χρήματα που έχει ρίξει στο ΒΑΚ που είναι ένα παλάτι πλέον και ντρέπεσαι να περπατήσεις, το χθεσινό διαμάντι του γυμναστηρίου των ακαδημιών πρόκειται για ένα έργο πνοής που όλοι στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι πρόκειται για μια επένδυση που θα αποφέρει καρπούς.

Δεν είναι τυχαία και καθόλου αβέβαια για να τα λησμονούμε για το παρόν και το μέλλον του ΟΦΗ ότι ο οραματιστής που λέγεται Γκέραρντ προτιμούσε τις επενδύσεις στις υποδομές παρά μια και δυο μεταγραφές. Μέσα από αυτές τις υποδομές τα κέρδη είναι ακόμα μεγαλύτερα μελλοντικά από μια και δυο μεταγραφές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 + twenty =