Είδατε τον «διαλυμένο ΟΦΗ»;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την μεταγραφή του Κουτσιανικούλη και την απαξίωση του ΟΦΗ που κάποιοι – τεχνηέντως – δημιουργούν.

Ο «Κούτσια» θα φοράει τα ασπρόμαυρα και κάτι τέτοιο είχε γίνει γνωστό από την προηγούμενη Πέμπτη με Παρασκευή όταν άλλοι έκαναν λόγο για «ναυάγιο». Παρά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, στον ΟΦΗ δεν ανησυχούσαν και δεν έκρυβαν την σιγουριά τους για την αίσια έκβαση της μεταγραφής του Κουτσιανικούλη. Ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση του – έστω και αν από την ΑΕΚ διέρρεαν ΨΕΜΑΤΑ και ΕΠΙΤΗΔΕΣ ότι συμφώνησε…

Λίγες ημέρες μετά επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο όταν και ο ΟΦΗ ανακοίνωσε ΕΠΙΣΗΜΑ την μεταγραφή του. Η μεταγραφή του Κουτσιανικούλη έχει πολλαπλά οφέλη και όχι μόνο αγωνιστικά. Καταρχήν, είναι το ηθικό. Η ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ μέτρησαν έναντι της ΑΕΚ – που επίσης είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα – και ο παίκτης παρέμεινε στο Ηράκλειο. Δεν είναι και λίγο πράγμα για τον φίλαθλο του ΟΦΗ να βλέπει να διαλέγει ένας παίκτης την ομάδα του αντί την ΑΕΚ. Όχι, βέβαια ότι είναι και κάτι για το οποίο πρέπει να ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ.

Είπαμε, ΟΦΗ είμαστε όχι… κανένα καφενείο!

Ο ΟΦΗ ήταν, είναι και θα είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έστω και αν κάποιοι λειτουργούν με σκοπό το αντίθετο προσπαθώντας να τον υποβαθμίσουν. Ακόμα και με αυτά τα προβλήματα, ο ΟΦΗ είναι ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τον τρόπο που αντιμετωπίζεται.

Ακόμα και στην Αθήνα κάποιοι έλεγαν τον ΟΦΗ «τελειωμένο» προσπαθώντας να τον ρίξουν στα μάτια αρκετών. Τόσο παικτών, όσο και «μανατζαραίων» που μιλούσαν με τον ΟΦΗ για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Δεν είναι τυχαίο ότι δεν γινόταν ΚΑΜΙΑ αναφορά για το «μπάσιμο» του ΟΦΗ για τον Κουτσιανικούλη ενώ όταν βρισκόταν –ΠΟΤΕ δηλαδή – κοντά στην ΑΕΚ τον αποθέωναν και τον χειροκροτούσαν ενώ 15 ημέρες νωρίτερα ειρωνεύονταν τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Είδατε όμως τον «διαλυμένο ΟΦΗ»; Και ζημιές θα κάνει – και τον δρόμο του θα βρει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι παίκτες στο γήπεδο μέσα. άλλωστε ο Κουτσιανικούλης δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο σαν ποδοσφαιριστής. ελπίζω να αναγεννηθεί στον ΟΦΗ και με τον Παπάζογλου να κάνουν παπάδες..

  2. καλησπερα. μανο το θεμα ειναι η φορολογικη ενημεροτητα. γτ ο μωραλης παλι ειπε οτι το μεγαλυτερο προβλημα το εχουν η αεκ και οφη? τι συμβαινει ρε μανο? μηπως μας κοροιδευουν? το εχω πει τοσες φορες και θα το ξαναπω οτι δεν ειμαι ακομη πεπεισμενος για τη συμμετοχη του οφη στη σουπερ λιγκ.

  3. manoli kalispera katarxinxerome pou aniksate pali ton dialogona mporoume na leme kai emis tin gnomi mas.
    Oso gia tin omilara afti pou masfowounte afti theloun na mas ipotimisoun giafto den dino dekara gia ta legomena tous. Kai koutzianikoulis tha tha ksanawri tin orexi gia topi kai tha to dite

  4. Εντάξει Μανώλη Σαρρή,το καταλάβαμε.Ο ΟΦΗ είναι ομάδα που δεν χρωστάει,είναι ομάδα που ΔΙΚΑΙΑ βάση χρεών βρίσκεται στην Α εθνική,είναι ομάδα που δεν χρωστάει σε όποιον ποδοσφαιριστή έπαιξε εκεί και άλλωστε για αυτόν τον λόγο και κανείς δεν έφυγε και το ρόστερ έμεινε απείραχτο.
    Ο Κουτσιανικούλης γιατί δεν λες οτι δέχτηκε συμβόλαιο 60.000 Ευρώ;Γιατί εκεί κατάντησε να παίρνει.Ποιά ΑΕΚ τώρα που είναι στα κυβικά σου;
    Την Κυριακη,παίζεις με μια καθαρή ομάδα που πληρώνει κανονικά την εφορία της και δεν χρωστάει σε κανέναν ούστη.
    Θα ρθεί και θα σε κερδίσει.
    Ευχομαι στον ιστορικό ΟΦΗ,να σώσει την παρτίδα.
    Δύσκολα όμως.

  5. εγω τη γνωμη μου θα την πω και ας μην την παρει κανεις υποψη του…………δυστυχως ο φιλος παναγιωτης εχει απολυτο δικιο……….απολυτο ομως…………και το κακο ειναι οτι το μεγαλυτρο μερος της κοινωνιας του ηρακλειου η πλατια μαζα εχει ακριβως την ιδια γνωμη…εξαιρουνται οι φανατικοι και οσοι βεβαια εχουν ιδιοτελη συμφεροντα(προεδροι με δικαιωμα υπογραφης τυρεμποροι ιδιοκτητες σταθμων δημοσιογραφοι κλπ)……μιλαμε για την κρητη του 22% ανεργια που τα εμπορικα μαγαζια κλεινουν σωρηδον….αυτοι βεβαια ειναι οι χαζοι δεν εχουν το μεσο για διακανονοσμους η για ενημεροτητες…………….και του χρονου βεβαια αν υπαρξει η ομαδα θα κανει διακανονισμους για να πληρωσει τα φετινα χρωστουμενα συν τα περυσινα συν τα προπερσινα συν συν συν…………….και τα δειαρκειας ειναι 100?γιατι αραγε λεω εγω ο αφελης γιατι?κοροιδευομαστε μανολη ολοι μαζι ενω ξερουμε ποια θα ειναι η καταληξη του οφη…………ολοι ομως …………δεν περιμενω απαντηση……….απλως κραταμε το δικο σου κειμενο και το δικο μου……………..και θα δειξει ο χρονος……………….ποιος εχει δικιο…………αν και δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το αντιληφθει κανεις……………….ευχομαι καλη βραδια……………..

  6. http://www.mikrikerkida.blogspot.gr/2012/08/blog-post_21.html
    Κοιτάξτε τι βρήκα…εκεί είναι το θέμα.Οτι δίνουμε πλέον το δικαίωμα στους αντιπάλους να μας κράζουνε και με το δίκιο τους.
    Δυστυχώς,είναι η αλήθεια αυτή.

    1. Καμία σχέση η περίπτωση του ΟΦΗ με τον Άρη, Σίμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × three =