Όλοι στο γήπεδο για την αγάπη μας την μεγάλη…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το νέο ΟΦΗ που ξεκινάει και περιμένει να περάσει αντίστροφα ο χρόνος για το πρώτο ραντεβού στο «Γεντί Κουλέ».

Όλα έτοιμα λοιπόν, ο ΟΦΗ μπαίνει στην σέντρα για το νέο πρωτάθλημα και είμαστε ξανά στις επάλξεις. Ένας ΟΦΗ που μετράει 87 χρόνια ζωής αλλά που μπροστά μας φαίνεται σαν ένας πιτσιρικάς που βγαίνει τώρα στην ζωή. Και πως αλλιώς να μην το σκεφτόμαστε αυτό όταν ο ΟΦΗ που θα δούμε στο «Γεντί Κουλέ» αύριο δεν πάει το μυαλό μας εκεί με την «πιτσιρικαρία» που έχει μαζέψει ο Αναστόπουλος.

Έχω γράψει ξανά ότι ο φετινός ΟΦΗ είναι ο πιο νεανικός και Ελληνικός όλων των εποχών. Και ευχόμαστε όλοι πως θα καταφέρει να βγει ξανά δυνατός και όμορφος, όπως πάντα εμφανίζεται στα δικά μας μάτια.

Και μπορεί φέτος να υπάρχει μια παγωμάρα στις τάξεις του κόσμου – αυτό αποτυπώθηκε και από την διάθεση των εισιτήριων διάρκειας – αλλά εγώ πιστεύω ότι την Κυριακή το «Γεντί Κουλέ» θα είναι ξανά αυτό που έχουμε ζήσει και που περιμένουμε όλοι μας. Θα είναι το γήπεδο που θα «κατασπαράξει» τον αντίπαλο και δεν θα τον αφήσει να πάρει ανάσα.

Άλλωστε, έτσι όπως μας τα έχουν κάνει με την ζωή μας να είναι γεμάτη από δυσάρεστες ειδήσεις, τι μας έμεινε στην ζωή; Η υγεία μας, η οικογένεια μας και ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ είναι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μας, η ΚΑΨΟΥΡΑ μας, η ΑΓΑΠΗ μας. Για αυτό δεν πρέπει να την εγκαταλείψουμε ποτέ. Όλοι στο πλάι της για να είναι γιορτινό το κυριακάτικο απόγευμα μας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Γεια σου Μανο εμψυχωτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και εσυ ο ιδιος απογοητευμενος ακουγεσε! Το αλλο σου μισο ειμαι εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχομαι να βγω ψευτης αλλα ειμαι ετοιμος να δω μεγαλες νειλες!!!!!!!!!!!!!!!

  2. συμφωνω μαζι σου μανο. αλλα πιστευω οτι αυριο θα ειμαστε πολυ λιγοι στο γηπεδο φιλε μανο. δεν ξερω. ο κοσμος ειναι πολυ ξενερωμενος. υπαρχει καμια κινηση στα εισιτηρια για αυριο?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

16 − 12 =