Η πρώτη απάντηση του ΟΦΗ στους «ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ» του

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα «μωρά» του Αναστόπουλου και την πρώτη απάντηση που δόθηκε στους επικριτές του ΟΦΗ.

Μέχρι και πριν από την σέντρα του αγώνα του ΟΦΗ με την Ξάνθη έβλεπα σχόλια παντού: «Θα φάμε τρία γκολ, ΟΦΗ-Ξάνθη 0-2, θα πέσει τριάρα» και τέτοια υποτιμητικά σχόλια. Δυστυχώς, όχι μόνο από τους ξένους αλλά και από πολλούς δικούς μας που προφανώς ξεχνούσαν ότι στο «Γεντί Κουλέ» θα έμπαιναν μια σειρά από παιδαρέλια…

Μόνο που αυτά τα… παιδαρέλια απέδειξαν ότι με τσαγανό, τσαμπούκα, ψυχή και πάθος, μπορούν να τα καταφέρουν όλα. Και κυρίως – με την απαιτούμενη μεταγραφική βοήθεια βεβαίως – να κάνουν παπάδες στο πρωτάθλημα. Και πραγματικά, η χθεσινή εικόνα του ΟΦΗ με άφησε αισιόδοξο για το μέλλον. Ότι από αυτούς τους παίκτες, θα βγουν 3-4 που θα αποτελέσουν βασικά στελέχη της ομάδας.

Και κυρίως ότι από την στιγμή που η διοίκηση θα βοηθήσει αυτά τα παιδιά με την απόκτηση παικτών έμπειρων και με παραστάσεις. Γιατί, είναι δεδομένο πως αυτά τα παιδιά θα βοηθηθούν. Παίζοντας δίπλα σε παίκτες με παραστάσεις, εμπειρία και χαρακτήρα, θα γίνουν καλύτεροι. Και θα βοηθήσουν τόσο τους εαυτούς τους, όσο και την ίδια την ομάδα.

Το «Χ» ασφαλώς και δεν είναι ένα αποτέλεσμα που μπορούμε να το πανηγυρίζουμε. Με την Ξάνθη παίξαμε και όχι με την Μπαρτσελόνα. Όμως, κάτω από αυτές τις συνθήκες, η πρεμιέρα κρίνεται πετυχημένη. Έχοντας κάνει έναν… «κουτσουρεμένο» μήνα προετοιμασίας και έχοντας δώσει μόνο ένα δυνατό φιλικό, ο ΟΦΗ κράτησε πολύ εύκολα το «Χ» από μια Ξάνθη που στην επανάληψη δεν φάνηκε καθόλου.

Η χθεσινή εμφάνιση του ΟΦΗ αποτέλεσε μια πρώτη απάντηση σε όλους εκείνους τους αμφισβητίες της ομάδας που περίμεναν στην γωνία για να κράξουν και να γκρινιάξουν.

Η δουλειά που έκανε ο Αναστόπουλος όλο αυτό το διάστημα φάνηκε μέσα στο γήπεδο και θεωρώ πως έχουν ακόμα περισσότερα να δώσουν. Συν τοις άλλοις, ο «Αναστό» είναι ο προπονητής που ξέρει να παίρνει το 110% από κάθε ποδοσφαιριστή του.

Μόλις γίνουν 3 – 4 μεταγραφές ακόμα, θεωρώ πως ο ΟΦΗ θα γίνει ακόμα καλύτερος και δεν θα κινδυνεύσει καθόλου. Αντιθέτως, θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και θα δούμε πράγματα που είχαμε να τα δούμε χρόνια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Όλα αυτά καλά, αλλά θα πρέπει πλέον να ρυθμιστούν επιτέλους τα θέματα με την αδειοδότηση και να σταματήσουν να τσακώνονται οι διοικούντες. Μετά από αυτά να πανηγυρίζουμε, όχι τώρα…

  2. Για μένα αυτός που οδήγησε τον ΟΦΗ στο να πάρει τον βαθμό είναι πρώτα ο Αναστόπουλος και μετά οι παίκτες, με το πλάνο που ακολούθησε. Μπορεί να μην προσφέρει θέαμα, αλλά στο να παίρνει αποτελέσματα είναι πολύ καλός, και όταν θα είμαστε και πιο έτοιμοι, και με τις νέες μεταγραφές που λες και εσύ Μάνο, πιστευτώ να δούμε ένα πολύ καλό ΟΦΗ.

    Πάντως με εντυπωσίασαν οι Μπανούσης και Γουναρίδης, έπαιζαν λες και ήταν έμπειροι από superleague.

  3. file mano kala ta les kai symfwnw se ola mazi sou,egw exthes goustara pou evlepa pitsirikades ellines na matwnoun ti fanela kai na dinoun to 100% se kathe fasi,ekei pou tha diafwnisw mono einai oti sto deytero imixrono h ksanthi de fanike katholou giati egw sto gipedo eida oti mas pezane monoterma sto deytero kai kanane kai 2-3 sout poly epikyndina,fisiologiko vevea giati aytoi einai pio etimoi kai emeis meiname apo dynameis!

    yg4:krima pou o kosmos den gemise to gipedo stin prospatheia pou ginete,twra einai pou eprepe na to gemisoume na empsyxwsoume tous mikrous!ta ampone prwti fora ta eida toso adeia meta tin epistrofi sto nao,kai h 4 metria pragmata apo apopsi kosmou,apo fwni omws itan kai pali oi prwtagwnistes!

  4. καλησπερα μανο. ημουν χθες στο γηπεδο και μπορω να πω οτι εφυγα αρκετα ευχαριστημενος και απο την ομαδα και απο τον κοσμο. ρε μανο με τη φορολογικη ενημεροτητα τι γινεται? δεν πιστευω να εχουμε προβλημα αλλα περιμενω να κλεισει το θεμα καποια στιγμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 + ten =