Η ΟΦΑΡΑΑ του “Σίλε”, να γίνει ΟΦΑΡΑΑ όλων μας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την παραμονή του Μίρνες Σίσιτς, την «ΟΦΑΡΑΑΑ» του και τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο κόσμος.

Να, λοιπόν που ο ΟΦΗ είναι εδώ κόντρα σε όλους εκείνους που έστελναν τα δικά τους μηνύματα για την… «κηδεία» της ομάδας. Ήδη, πιστεύω ότι είναι αυτονόητο το γεγονός ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει τις καλύτερες μεταγραφές από κάθε άλλη ομάδα που δεν πήρε αδειοδότηση.

Και για αυτό ευθύνονται όλοι όσοι ασχολήθηκαν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ. Τόσο ο Αναστόπουλος που «τσέκαρε» ο ίδιος όλους τους πιτσιρικάδες διαλέγοντας τους επιλεκτικά και χωρίς βιασύνη, όσο και οι Μάνθος Πουλινάκης, Νίκος Μαχλάς που φρόντισαν να βάλουν πάνω από όλα το οικονομικό κομμάτι. Έτσι, ο ΟΦΗ φρόντισε να ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό ακολουθώντας μια συγκεκριμένη οικονομική πολιτική με «ταβάνι» τις 70 –80 χιλ. ευρώ.

Ωστόσο, για εμένα το πιο ευχάριστο – μέχρι τώρα – νέο της μεταγραφικής περιόδου ήταν η παραμονή του Σλοβένου. Όχι, μόνο γιατί είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, όχι μόνο γιατί είναι ΨΥΧΑΡΑ, όχι μόνο γιατί γουστάρει να παίζει με την φανέλα του ΟΦΗ αλλά και γιατί ο «Σίλε» δείχνει τον δρόμο στον κόσμο.

Οι δηλώσεις του ήταν πολύ προσεκτικές και έδειξε τον… δρόμο στον κόσμο που χρειάζεται να στηρίξει τον ΟΦΗ, να σταθεί στο πλάι του και να είναι ο δικός του… άνθρωπος. Άλλωστε, τι είναι ο ΟΦΗ χωρίς αυτόν τον μοναδικό κόσμο;

Η ΟΦΑΡΑΑ του Σίσιτς χρειάζεται να είναι ΟΦΑΡΑΑ όλων μας που πρέπει να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας σε μια χρονιά που είναι η πιο κομβική και σημαντική των τελευταίων χρόνων.

Έχω πει και θα το λέω συνέχεια πως φέτος μπαίνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δύο στόχοι: Ο ένας είναι η παραμονή – όσο και αν δεν γουστάρουμε να λέμε αυτήν την λέξη – και ο άλλος είναι η αδειοδότηση τον επόμενο Μάιο. Εφόσον, ο ΟΦΗ πετύχει αυτούς τους δύο στόχους τότε θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά και θα δείξει ότι έχει μέλλον και ελπίδα για το αύριο.

Έχουμε μπροστά μας αρκετό καιρό όμως ήδη τα πρώτα μηνύματα έχουν σταλθεί. Ο ΟΦΗ καλείται να είναι έτοιμος για κάθε μάχη αφού οι εχθροί παραμονεύουν και θα ψάχνουν αφορμές σε κάθε ευκαιρία…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. re manolio olla kala me ton pextara mas 8a mas peite me ti synbolew ypegrapse?h einai sta psila gramata ayto k den endiaferh ton kosmo????

    1. Και βέβαια ενδιαφέρει τον κόσμο, δεν είναι ψιλά γράμματα. Ο Σίσιτς έκλεισε πάντως με τα λεφτά που ήθελε ο ΟΦΗ και όχι με τα λεφτά που ζητούσε ο ίδιος πριν από λίγο καιρό…

  2. Μανο καλημερα!!!!!!!! Το ποιο συμαντικο για μενα ειναι ο χαμηλος μεσος ορος ηλικιας και η διψα για διακρηση που πιστευω οτι εχουν αυτα τα πιτσιρικια που αν καταφερει ο Αναστοπουλος να τους δεσει ως συνολο και καταφερουμε να κρατηθουμε τελικα στην κατηγορια (ουτε σε μενα αρεσει η λεξη αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσο και αν μας πειραζει) και το λεω γιατι πιστευω οτι υπαρχουν και αλλοι στο ιδιο μοτιβο με μας του χρονου τα παιδακια αυτα θα φυσανε μεσα στους αγωνες!!!!!!!!!! Ας ευχηθουμε τωρα να μας βοηθησει ο θεος και πιστευω να τα καταφερουμε!!!!!!! Τι εγινε τελικα με την ενημερωτητα???????? δε σας ακουω να μηλατε και δεν μου αρεσει καθολου αυτο !!!!!!!!!!!!

  3. Μανώλη καλημέρα,

    πιστεύω ότι με την εμπειρία των παλιών ποδοσφαιριστών μας, το πάθος των νέων, την παρουσία του συγκεκριμένου προπονητή στον πάγκο μας, και την δύναμη που ονομάζεται στην καθομιλουμένη…..
    ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ !!!!!
    δεν θα έχουμε πρόβλημα παραμονής φέτος.
    Επίσης να συμπληρώσω σε ένα άρθρο σου, που έγραφες ότι έχουμε τους περισσότερους Έλληνες παίχτες στην ομάδα μας από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια, ότι έχουμε ίσως και τους παίχτες με την μεγαλύτερη δίψα για διάκριση και περίσσιο πάθος!
    Αυτά από μόνα τους, μας δίνουν την ελπίδα ότι θα έχουμε μία ευχάριστη αγωνιστική σαιζόν.

    Σου εύχομαι λοιπόν να την απολαύσεις μαζί μας, και να την ζήσεις έντονα, όπως κάνεις κάθε φορά….

    με εκτίμηση
    Στέλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × two =