Ο ρεαλιστής Αναστόπουλος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γραφεί στο blog του στο Gentikoule και προσπαθεί να ερμηνεύσει την απόφαση του Αναστόπουλου για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού..

Η εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Εργοτέλη έδειξε ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση στον δημιουργικό τομέα του παιχνιδιού του. Οι ελάχιστες φάσεις που έγιναν στην περιοχή του Αθανασίου, έγιναν από κόντρες και όχι από οργανωμένες επιθέσεις. Η παρουσία, πρώτα, του Ιωαννίδη και κατά δεύτερον λόγο του Λαμπρόπουλου έστειλε χαμόγελα όμως ο ΟΦΗ δείχνει να θέλει το… κάτι παραπάνω.

Ο Αναστόπουλος φρόντισε να το ξεκόψει για την μεταγραφή του μέσου λέγοντας ότι “πάμε για στόπερ”. Με αυτή την απόφαση δείχνει την ρεαλιστική σκοπιά του πως βλέπει τα πράγματα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ δίνει την βαρύτητα στα μετόπιθεν με την εύρεση ενός στόπερ – ηγέτη παρά στο να γίνει μια πρόσθηκη στην μεσαία γραμμή θεωρώντας ότι πρέπει να διαφυλαχθεί πρώτα το μηδέν και μετά να σκεφτούν πως θα πάει η ομάδα για γκολ.

Άλλωστε είναι γνωστή η φιλοσοφία του Αναστόπουλου: «Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα ματς, τουλάχιστον να μην το χάσουμε». Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο 54χρονος τεχνικός θεωρεί ότι με την παρουσία των Βερόν, Λαμπρόπουλου, Ιωαννίδη και Ζορμπά η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει στον δημιουργικό τομέα και καλό θα είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ που θα δώσει μεγαλύτερη σιγουριά στα μετόπισθεν.

Βέβαια, ο ΟΦΗ μετά από δύο ματς δεν έχει δεχτεί γκολ αλλά δεν έχει βάλει κιόλας. Και για να αρχίσει ο ΟΦΗ να παίρνει παιχνίδια, θα πρέπει να κάνει φάσεις κάτι που βλέπουμε μέχρι στιγμής με το σταγονόμετρο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Δεν είναι 2 παιχνίδια που δεν έχει βάλει γκολ ο ΟΦΗ. Μέτρα και τα περσινά Μάνο.. αυτά στο τελείωμα της σαιζόν. Κοντεύουμε διψήφιο αριθμό παιχνιδιών χωρίς γκολ..

  2. ουτε χαφ ,ουτε αμυντικο…μια χαρα κρατανε το 0.
    η ομαδα θελει επιθετικο ΓΚΟΛΤΖΗ ξενο!!!
    δηλαδη με τον Παπαζογλου , τον Περογαμβρακη και τον Νικομανωλη θα πορευτουνε?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × three =