Γεννιέται κάτι όμορφο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής αλλάζει ρόστα στο blog του στο Gentikoule και γράφει για το νέο και όμορφο μπασκετικό ΟΦΗ.

Είπα να κλέψω την δόξα του Παύλου Σιδερίδη και να ασχοληθώ με το μπάσκετ σήμερα μιας και όλο αυτό που είδα χθες με γέμισε και με έκανε να φύγω από το κλειστό με ένα μεγάλο χαμόγελο. Και προσέξτε, τα λέω αυτό όχι μετά από νίκη αλλά μετά από μια ήττα του ΟΦΗ.

Η φετινή περίοδος είναι για τον ΟΦΗ κάτι σαν μια μεγάλη ευκαιρία ώστε να μπορέσει να κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το μεγάλο βήμα και να βρεθεί στα σαλόνια της Α1. Μπορεί στην ομάδα να μην λένε την λέξη άνοδο – και καλά το κάνουν βέβαια – όμως το φετινό πρωτάθλημα είναι τέτοιο που δίνει στον ΟΦΗ την δυνατότητα να ελπίζει και να πιστεύει ότι κάνει κάτι καλό.

Και τα στοιχεία που με κάνουν να πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, είναι δύο και σημαντικά.

Πρώτον ότι ο ΟΦΗ διαθέτει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ προπονητή στην Α2. Γεγονός που του δίνει αυτομάτως ένα συν σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας. Και έχουμε δει από τα προηγούμενα χρόνια, ότι ο… πάγκος κάνει την διαφορά και μάλιστα την μεγαλύτερη. Η παρουσία του Τακιανού εμπνέει εμπιστοσύνη, σιγουριά και πίστη στο φετινό εγχείρημα. Ο Τακιανός είναι γνωστής της ελληνικής πραγματικότητας και για αυτόν τον λόγο έχει αποφύγει τα μεγάλα λόγια. Μιλώντας μόνο για το πλάνο… διετίας που έχει μπει, ο τεχνικός του ΟΦΗ αποφορτίζει τους παίκτες του αλλά και την κερκίδα που πάντα διψάει για επιτυχίες. Όμως και ο ίδιος γνωρίζει ότι ο ΟΦΗ ως οντότητα και μέγεθος διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένας σύλλογος για να μπορέσει να ξεφύγει από την μετριότητα.

Το δεύτερο στοιχείο αφορά τον κόσμο του ΟΦΗ. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν ωσεί παρόν στο γήπεδο. Πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, το «παλατάκι» ήταν άδειο και οι κερκίδες μόνο μελαγχολία δημιουργούσαν σε όποιον πήγαινε στο γήπεδο. Μεταξύ αυτών και εγώ που έχασα ελάχιστα ματς και πραγματικά με έπιανε η καρδιά μου. Φέτος, ο κόσμος του ΟΦΗ δείχνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει μόνη της την ομάδα και είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι εφόσον αυτό είναι μόνιμο, τότε οι παίκτες του Τακιανού θα ξεκινούν με ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των υπόλοιπων ομάδων.

Είναι δεδομένο πως δημιουργείται κάτι όμορφο που χρειάζεται μεγάλη συσπείρωση και στήριξη. Ο ΟΦΗ με τον κόσμο στο πλευρό του είναι άλλη ομάδα. Αυτό το ξέρουν όλοι και θεωρώ ότι φέτος κάθε ματς στο ΒΑΚ θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × 5 =