Όλοι προσδοκάμε να μπει τέλος στην ανάσταση των νεκρών

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τη νέα ήττα του ΟΦΗ και τα λάθη από τα οποία δεν έμαθαν οι ποδοσφαιριστές του.

Το ματς με την Κέρκυρα ανήκει στο παρελθόν και δεν επιτρέπεται από κανέναν να μείνει στην ήττα μιας και η συνέχεια που ακολουθεί είναι ακόμα πιο δύσκολη. Άρα, δεν υπάρχει χρόνος για να κλαιγόμαστε και να μεμψιμοιρούμε.

Όσον αφορά την ήττα, απλά θα πούμε ότι μετά τον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ κατάφερε να αναστήσει ακόμα έναν νεκρό, την Κέρκυρα. Και αναμφίβολα, πρόκειται περί ανάστασης τα όσα έγιναν μέσα στο γήπεδο. Όποιος είδε το δεύτερο ημίχρονο, θα καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάω.

Η 11αδα με την οποία ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΟΦΗ ήταν η απολύτως φυσιολογική και μην ξεχνάτε, αυτή που κέρδισε την ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα. Επομένως, δεν υπήρχε λόγος να την αλλάξει ο Αναστόπουλος.

Όμως, η εικόνα των πρώτων 45 λεπτών ήταν απλά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ. Ψάχνω να βρω λόγους και γιατί, όμως πραγματικά δεν μπορώ να βρω. Όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και είδα ότι η Κέρκυρα είχε 9 τελικές προσπάθειες, απόρησα: Στην Κέρκυρα παίζαμε ή στην Βαρκελώνη;

Πολλά κενά στην μεσαία γραμμή, Ιωαννίδης και Μπανούσης σε μέτρια μέρα ενώ τους ακολουθούσε κατά πόδας και ο Βερόν. Ο Σίσιτς ήταν κλεισμένος και τα έλεγα τις προηγούμενες ημέρες ότι αυτό το one man show δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί αφού οι άμυνες θα τον έκλειναν ακόμα περισσότερο.

Το θέμα είναι ότι δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους εμφανίσεις και μπορεί ο ΟΦΗ να είναι σε θέση να κριθεί το Νοέμβριο όμως είναι διαφορετικό να είσαι ανέτοιμος και διαφορετικό να μην βλέπεσαι.

Και ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου δεν βλεπόταν πραγματικά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Ο Αναστόπουλος κάνει μόνο για ψυχολόγος, όχι για προπονητής. Ναι, συμφωνώ ότι κρατάει πειθαρχία στα αποδυτήρια, αλλά για προπονητής δεν κάνει. Τουλάχιστον όχι όταν πετάει σε κάθε αγώνα από ένα ημίχρονο. Κι αυτό δεν είναι φετινό φαινόμενο.. ούτε καν περσινό. Από τη Β εθνική είχε δείξει τέτοια δείγματα.

    Η σημερινή ενδεκάδα δεν ήταν φυσιολογική. Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης ήταν αρνητικοί με την ΑΕΚ, και συνέχισαν να είναι αρνητικοί με την Κέρκυρα. Δεν έπρεπε να ξεκινήσουν.
    Το όνομα του Κουτσιανικούλη έχει ακουστεί 2 φορές σε 5 αγωνιστικές. Μια για το δοκάρι με τον Άρη, και μια για ένα τετ-α-τετ χαμένο με την Ξάνθη.
    Το όνομα του Παπάζογλου έχει ακουστεί 2 φορές σε 5 αγωνιστικές. Μια για τη σημερινή χασούρα του 89, και μια για το παρολίγον αυτογκόλ με την ΑΕΚ.

    Αν πρέπει να συγκρίνω αυτούς τους δύο με τον Βιτώρο και τον Καπουράνη – που τα παιδιά έπαιξαν αλλαγές σε κάποια ματς και δε τους χόρταινε το μάτι σου- τότε νομίζω ότι αδίκως ξεκινάνε βασικοί οι Κούτσια και Πάπα. Ακόμα κι ο ανέτοιμος Περογαμβράκης φάνηκε να δίνει περισσότερη πνοή στην ομάδα σήμερα. Κατά συνέπεια διαφωνώ ότι η σημερινή ενδεκάδα ήταν σωστή. Ας πάνε κάποιοι στον πάγκο και στην εξέδρα μέχρι να αποδείξουν ότι αξίζουν θέση στην ενδεκάδα.

  2. Mανο συμφωνο μαζι σου αλλα δε καταλαβενω ενα πραγμα!!!!!!!Ο Αναστοπουλος και καλα κανει οσο και αν τον κατηγορανε αρκετοι απο εμας ισως και εγω μεσα κανει αυτη την στιγμη το αυτονοητο για μενα και τους βαζει μηπος μεσα απο τα παιχνιδια φοπρμαριστουν γιατι αρχης γενομενης απο το παιχνιδι με τον ΠΑΟΚ αρχιζουν μια σειρα αγωνες που λογικα με τετοιες εμφανισεις δεν περιμενει ουτε ο ποιο αισιοδοξος απο εμας ουτε 1 βαθμο!!! Το θεμα για μενα ειναι οταν με αντηπαλους σαν αυτους που εχουμε παιξει μεχρι και τον αγωνα με την Κερκιρα μπενουν στο γηπαιδο απλα για να περασει η ωρα τους και οχι 1 η’2 αλλα ολη η ομαδα για μενα ειναι βασιμη η εξαρτηση απο την μη καλη φυσικη κατασταση λογο της μη γενομενης προετοιμασιας!!! Για μενα ομως απο τον αφρο της ομαδας που ειναι αυτοι ακριβως οι παιχτες που ειπες και εσυ θα περιμενα τουλαχιστον να σεβαστουν το δικο τους ονομα μαζι με αυτο της ομαδας καινα δινουν το παραδειγμα στα αλλα παιδια που δεν εχουν εμπηρια!!!!!! Δε θα συνεχισω αλλο την κλαψα απλα θα κανω το σταυρο μου και θα πω οτι ο θεος να βαλει το χερι του μηπως δεν ξανακανουν τετοια εμφανηση ιδιος σαν την χτεσινη του Α΄ημιχρονου γιατι το προγραμμα μετα ειναι πολυ δυσκολο και αν δεν αλλαξουν μυαλα και δεν παρουμε τιπτα στα επομενα 4 παιχνιδια θα χαλασει ακομα περισσοτερο και το κλιμα στα αποδητιρια και μετα δεν ξερω ποτε θα μπορεσουμε να συνελθουμε!!!!!!!!! Το κακο ειναι που λοιπον οτι αν δεν συγκεντροθουν ολοι τωρα μετα δεν ξερω αν τα καταφερουμε να κρατηθουμε στην κατηγορεια!!!!!!!!

  3. Η ομάδα ειναι αδικαιολόγητη όταν έχει τέτοια εμφάνιση με ανύπαρκτους αντιπάλους.Οκ οι περισσότεροι παίκτες είναι σχετικά άπειροι, δεν χρειάζεται όμως τεράστια εμπειρία να κερδίσεις ομάδες τύπου Κέρκυρα, Πανιώνιος κτλ. Έπαιξαν πολύ καλά την περασμένη εβδομάδα κ χθες δεν βλεπόντουσαν. Γι αυτό λοιπόν δεν υπάρχει δικαιολογία κ πρέπει να τους πιάσει κάποιος (αν υπάρχει στην ΠΑΕ) να τους πει για το βάρος της φανέλας. Και το Γεντί Κουλέ ελπίζω στο ματς με τον Μπαοκ να είναι ΓΕΜΑΤΟ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − 1 =