Τα πάντα στην ζωή μας είναι το «Γεντί Κουλέ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πρώτο crash test στο Ηράκλειο και γιατί ο ΟΦΗ ΔΕΝ πρέπει να έχει ούτε ΜΙΑ απώλεια μέσα στο ΝΑΟ.

Πάντα στην ζωή μας σκεφτόμαστε το σπίτι μας και την οικογένεια μας. Πως θα τα διατηρούμε κλειστά και επτασφράγιστα προκειμένου να μην μπορεί να εισβάλει κανένας μέσα.

Σπίτι μας θεωρούμε και το «Γεντί Κουλέ», άλλωστε εκεί περνάμε το πιο ευχάριστο ή το χειρότερο δίωρο της καθημερινότητας μας όταν χάνει ή κερδίζει ο ΟΦΗ. Ακόμα και αν μαλώνουμε με την γυναίκα ή την γκόμενα, αυτό που μας δίνει χαρά και ζωντάνια είναι όταν κερδίζει ο ΟΦΗ. Τελεία και παύλα.

Και αν μου πει κανείς πως έχει αντίθετη άποψη, απλά θα πω ότι είναι υποκριτής και ψεύτης.

Κάπως έτσι πρέπει να σκεφτούν και στον ΟΦΗ μιας και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο crash test της νέας χρονιάς και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνδυαστεί με ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Η πορεία του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα θα καθοριστεί άμεσα από το τι θα κάνει η ομάδα στο Ηράκλειο και πως θα αφήσει πίσω της, την περσινή χρονιά που ήταν από τις χειρότερες (από βαθμολογικής πλευράς).

Ο ΟΦΗ έκλεισε την σαιζόν ταπεινωμένος μέσα στο «Γεντί Κουλέ» και με μόλις 6 νίκες σε 15 παιχνίδια μετρώντας 7 ήττες (!) και 2 ισοπαλίες. Ένα από τα χειρότερα ρεκόρ στην ιστορία του ΟΦΗ και το οποίο αφορούσε την εντός έδρας βαθμολογική του συγκομιδή.

Ακόμα χειρότερα ήταν τα πράγματα την σαιζόν 2008 – 2009 όταν ο ΟΦΗ υποβιβάστηκε και στο Παγκρήτιο Στάδιο έκανε μόλις 2 νίκες σε όλη την χρονιά! Βέβαια, άλλες συνθήκες – άλλο γήπεδο και καμία σχέση το παγωμένο Παγκρήτιο με το γήπεδο – ηφαίστειο όπως είναι το «Γεντί Κουλέ» μας…

Αντιθέτως την διετία που ο ΟΦΗ παρέμεινε στον «βούρκο» της Β’ Εθνικής, το «Γεντί Κουλέ» ήταν ένα πραγματικό κάστρο που αποτέλεσε τον πολιορκητικό κριό της μάχης για την άνοδο!

Στην διετία 2009 – 2011 το «Γεντί Κουλέ» ήταν ένα ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ με τον ΟΦΗ να μετράει σε 34 παιχνίδια, 25 νίκες – 7 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες.

Με περισσότερες από τις μισές ομάδες να είναι κάτω του μετρίου, ο ΟΦΗ δεν δικαιολογείται να έχει χρονιά ανάλογη με την περσινή και είναι δεδομένο πως το Ηράκλειο θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της φετινής αγωνιστικής περιόδου…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − one =