Και όμως είναι τόσο απλό…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον ΟΦΗ των 6 πρώτων αγωνιστικών και τονίζει το πόσο απλό είναι να ζητήσουμε όλοι «κεφάλια» και ευθύνες!

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σχεδόν στην μέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει έξι βαθμούς μέχρι στιγμής. Το αν είναι θετική ή αρνητική η βαθμολογική συγκομιδή, είναι πως θέλουμε να δούμε το ποτήρι: Μισοάδειο ή μισογεμάτο.

Προσωπικά, δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά ούτε και δυσαρεστημένος. Ο ΟΦΗ πέρασε (ακόμα) ένα καλοκαίρι τρικυμιών, αγωνιστικών και διοικητικών, με το αύριο να είναι αβέβαιο για τον σύλλογο. Προετοιμασία δεν έκανε, παίκτες έρχονταν μέχρι την τελευταία στιγμή ενώ ακόμα και τώρα, αρχές Οκτώβρη αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν μπει στα «πιτς» (Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βαλεριάνος).

Το ευχάριστο είναι ότι ο κόσμος στέκεται στο πλευρό του ΟΦΗ, κριτικάρει αλλά δεν… αφορίζει και απόδειξη αποτελεί το ζεστό χειροκρότημα που δίνει απλόχερα έπειτα από κάθε παιχνίδι. Και μην νομίζει κάποιος ότι ο κόσμος το… κάνει χαριστικά, απλά ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει να αναγνωρίζει και να επιδοκιμάζει ή να αποδοκιμάζει.

Που θέλω να καταλήξω; Ότι το να γίνεται κριτική είναι κάτι τόσο απλό. Εύκολα όλοι (συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου) μπορούμε να… απολύσουμε έναν προπονητή, να στείλουμε παίκτες στην εξέδρα και τον πάγκο. Ακόμα και να αλλάξουμε διοίκηση. Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε.

Για τα όσα βλέπουμε φέτος στον ΟΦΗ (μέχρι τώρα) μπορούμε να βρούμε αρκετές δικαιολογίες. Η οικονομική κρίση, η μη αδειοδότηση, το μικρό μπάτζετ που έπρεπε να διαχειριστεί η διοίκηση του ΟΦΗ κ.α. πολλά!

Οι έξι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ο ΟΦΗ μέχρι στιγμής θα μπορούσαν να ήταν… 8, 9 και 10! Ξέρω, μας πονάει όλους να βλέπουμε να γίνονται «Μπαρτσελόνες» ομάδες σαν την Κέρκυρα και τον Πανιώνιο, όμως υπομονή και στήριξη.

Αφού το πιστεύουν στον ΟΦΗ, γιατί να μην το πράξουμε όλοι μας;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − four =