Ποιος θα το περίμενε…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την πιο τρελή χρονιά στην σύγχρονη ιστορία του ΟΦΗ και για την στήριξη που απαιτείται στην ομάδα που βρίσκεται σε διαδικασία δημιουργίας.

Τρεις μήνες μετά την “σέντρα” της νέας χρονιάς, ο ΟΦΗ στέλνει ενθαρρυντικά μηνύματα για το υπόλοιπο της περιόδου και δείχνει ότι είναι εδώ. Φωνάζει σε όλους εκείνους που τον αμφισβητήσαν και κλείνει πονηρά το μάτι σε όλους τους υπόλοιπους που έβαζαν μεταξύ τους στοιχήματα για την επιβαίωση του.

Ωστόσο, ο φετινός ΟΦΗ βγάζει υγεία και δείχνει ότι όχι μόνο μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα αλλά και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Να κρατήσει μέσα στο γήπεδο την βαριά φανέλα που τραβάει μαζί του όλα αυτά τα χρόνια. Μια φανέλα που την είχαν φθείρει οι παλινωδίες του παρελθόντος και την πλήγωναν ανεπανόρθωτα.

Ο ΟΦΗ των μόλις 6 ποδοσφαιριστών της περσινής περιόδου, ο ΟΦΗ των διοικητικών τρικυμιών του περασμένου καλοκαιριού, ο ΟΦΗ των πολλών πιτσιρικάδων φτάνει στο σημείο να δείχνει ότι θα έρθει ένα μέλλον καλύτερο. Ο φετινός ΟΦΗ δείχνει ότι σε αυτό το, μέτριο ποιοτικά, πρωτάθλημα έχει τις δυνατότητες να ξεχωρίσει και να χαρίσει στον κόσμο του όμορφες στιγμές. Άλλωστε, κακά τα ψέμματα πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων, ο ΟΦΗ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια όλες τις υπόλοιπες ομάδες και να καταλήξει σε μια θέση που στην αρχή δεν θα περίμενε κανένας.

Και όμως, Πουλινάκης και Μαχλάς έκαναν ότι μπορούσαν στο μεταγραφικό παζάρι (δίχως να πονέσει η τσέπη του ΟΦΗ) ενώ ο Αναστόπουλος φρόντισε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να φτιάξει μια ομάδα που και καλό ποδόσφαιρο θα παίζει και θα κερδίζει με το σπαθί της. Άπαντες έδωσαν και την ψυχή τους και τα αποτελέσματα σιγά – σιγά τους δικαιώνουν όλους.

Όπως έγραψα και μέσα στην ημέρα, ο ΟΦΗ τελείωσε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό έχοντας στην 11αδα του έξι (!!) ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ στην Σούπερ Λιγκ κάνοντας φέτος τις πρώτες τους εμφανίσεις. Ενώ την ίδια ώρα, άλλοι πιο έμπειροι παίκτες είτε ήταν σε κακή μέρα (Ιωαννίδης), είτε ήταν τραυματίες (Σίσιτς). Όμως, ο ΟΦΗ μπόρεσε και ξεφτίλισε τον Παναθηναϊκό έχοντας το παράπονο ότι δεν κέρδισε μένοντας στον βαθμό της ισοπαλίας.

Με βασικό συμπαραστάτη τον κόσμο που ακόμα και την Δευτέρα έδειξε το ήθος του (δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με έναν ανόητο), ο ΟΦΗ θα μας φέρει όμορφες και καλές στιγμές. Θα έρθουν και οι ήττες με τις πίκρες όμως πάνω από όλα χρειάζεται στήριξη, ομόνοια και υπομονή. Εφόσον, παραμένουν αυτά τα στοιχεία εντός ΟΦΗ, τότε η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Ποιος θα το περίμενε πριν τρεις μήνες, ότι ο ΟΦΗ όχι μόνο θα ξεπερνούσε τις διοικητικές τρικυμίες αλλά θα έφτανε στο σημείο να πιστεύει για ένα μέλλον, όλο χαμόγελα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Μανώλη, στα ‘χω ξαναγράψει αλλα εσύ μυαλό δε βάζεις…

    ο φετινός ΟΦΗ δεν επιτρέπει διθύραμβους…

    μόνο βοήθα παναγιά…

    θα σε απογοητεύσει πάλι… και ξέρεις όταν πέφτεις από ψηλά το μπάμ είναι πιό δυνατό…

    1. Μάνο μου δεν γράφω κάτι διθυραμβικό. Απλά, τονίζω την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει όλο αυτόν τον καιρό που επέτρεψε στον ΟΦΗ να εμφανίζεται ανταγωνιστικός. Όμως, ακόμα και αν με απογοητεύσει, αυτό που θα κάνω είναι να στηρίξω. Και αυτό χρειάζεται να το κάνουν όλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × one =