Σε ένα μήνα βάζουμε νέους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την τετράδα – ορόσημο που ακολουθεί για τον ΟΦΗ και η οποία μπορεί να αλλάξει τους στόχους και τις ζωές των φιλάθλων του.

Όσο και αν μας πόνεσε και αν μας ξενέρωσε, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ και όλοι κοιτάζουμε μπροστά πλέον. Άλλωστε, οι μεγάλες ομάδες όπως ο ΟΦΗ δεν μπορούν να στέκονται στα σφυρίγματα ενός “κόρακα” όπως ο Αμπάρκιολης. Όλοι οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τι γίνεται από εδώ και στο εξής.

Δεν σας κρύβω ότι έχω ένα άγχος για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Βέροια. Η αναμέτρηση του Σαββάτου αποτελεί την αφετηρία μιας τετράδας αγώνων που μπορεί να μας δώσει νέα όνειρα για το φετινό πρωτάθλημα που όταν ξεκίνησε κάναμε μόνο μαύρες σκέψεις για το μέλλον του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ θα δώσει τέσσερα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες που ΔΕΝ είναι καλύτερες και αυτό το πράγμα δεν μπορεί να μου το βγάλει κανένας από το μυαλό. Ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει το 4Χ4 και να μαζέψει 12 βαθμούς φτάνοντας στους 22 στις αρχές του Δεκέμβρη.

Με τα τρία παιχνίδια να γίνονται στο “Γεντί Κουλέ”, ο ΟΦΗ διαθέτει και το ρόστερ αλλά και τον κόσμο που απαιτείται ώστε να πάρει τα παιχνίδια που έρχονται. Και κυρίως μέσα από αυτά τα παιχνίδια, θα αποβληθεί σε μεγάλο βαθμό το άγχος για την παραμονή.

Γιατί με ένα συνολικό αποτέλεσμα βαθμολογικής συγκομιδής 20 – 22 βαθμών (που είναι και το μάξιμουμ) ο ΟΦΗ θα χρειαστεί 8-9 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (και ενώ απομένουν 19 παιχνίδια) ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του.

Σε ένα πρωτάθλημα όπου ξεχωρίζει ο Ολυμπιακό και άντε 3-4 ομάδες ακόμα, ο φετινός ΟΦΗ δεν έχει να φοβάται καμιά από αυτές. Το έδειξε και στο Καραϊσκάκη όπου ελέω Αμπάρκιολη του έκοψαν τα φτερά και δεν τον άφησαν να πάρει το κάτι παραπάνω.

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά δεν σας κρύβω ότι αυτήν την ομάδα την πιστεύω πάρα πολύ γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν μας έχει δώσει ούτε το… 60% των δυνατοτήτων της. Για αυτόν τον λόγο μοιράζομαι μαζί σας το άγχος μου για την τετράδα που ακολουθεί. Γιατί θέλω όσο τίποτα να φτάσει ο ΟΦΗ το “μαξιλαράκι” των 20 βαθμών ώστε να κοιτάζει εντελώς διαφορετικά το μέλλον του. Και παράλληλα να δείξει ότι είναι εδώ δυνατός και ενωμένος.

Αυτό θα το κάνει με την βοήθεια του κόσμου του που “καταπίνει” κάτι ομαδούλες του στυλ Βέροια και Πανθρακικούς. Ο φετινός ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Όσο πιο γρήγορα το πιστέψουμε όλοι μας, τόσο πιο όμορφα θα αισθανθούμε πηγαίνοντας στο “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. οι ομαδες που θα ερθουν στο Ηρακλειο θα κλειστουν πολυ και πρεπει να δουλεψουμε πως να σκοραρουμε σε τετοιες αμυνες.γιατι δεν γινεται παντα να ξελασπωνουν σουτ βολιδες που μπαινουν μια στο τοσο.ακομα μενει να δουμε τι ποινη θα εχουμε απο την υποθεση με τον ΠΑΟ.Δεν μαρεσει οπως και σε πολυ κοσμο η σιωπη μας ως ομαδα για το χειρουργειο του Καραισκακη.ειναι ‘προκλητικο’ το οτι δεν βγαλαμε ανακοινωση και οι δηλωσεις παικτων και προπονητων που εκαναν σαν να μην εγινε τπτ.

  2. Θα είναι ένας εξαιρετικός 1ος γύρος, αν καταφέρουμε και πάρουμε 10 βαθμούς στα 4 επόμενα ματς, και άλλους 3 μέχρι το τέλος του 1ου γύρου.
    Για μένα, στόχος δεν είναι απλά η παραμονή, αλλά μια θέση στην 8άδα, και πιστεύω δεν είναι δύσκολο να το καταφέρουμε.

  3. καλά εντάξει,
    εμένα πάντως μου φάνηκε πολύ ύποπτο όλο το παιχνίδι..
    Από τον διαιτητή που φυσικά και ήταν μιλημένος μέχρι και τις καθαρίστριες του γηπέδου που και αυτές πρέπει να είχαν πάρει το ραβασάκι τους.
    Δεν είναι δυνατό μια τέτοια διαιτησία να μένει απαρατήρητη από προπονητή, παίχτες, διοίκηση, τον παρουσιαστή του αγώνα κλπ κλπ..

    Εγώ γελούσα με τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάντια μας βλέποντας το παιχνίδι αλλά γελάω ακόμα περισσότερο βλέποντας την συγκάλυψη που γίνεται αυτές τις ημέρες.

    Όχι κύριε Αναστόπουλε, δεν θα σου πει κανείς τίποτα που έχασες από τον Ολυμπιακό αλλά χάσε λίγο πιο κομψά..μάτια έχουμε και βλέπουμε!
    Μου αφήνεις έξω τον Βερόν, τον Σίσιτς άρα θεωρείς ξεγραμμένο το παιχνίδι.. ωραία – εντάξει, κανονικα ξεγραμμένο το θεωρούσαμε οι περισσότεροι.

    Μπαίνεις όμως στο γήπεδο, βλέπεις έναν Ολυμπιακό λάσπη και δεν τον χτυπάς σαν το χταπόδι στο πάτωμα..
    Βλέπεις του παίχτες σου να έχουν ρίξει λευκή πετσέτα από την ξενέρα και την αϊδία που έχουν νοιώσει με αυτά που βλέπουν και ζουν και δεν κάνεις τίποτα..
    Τελειώνει το παιχνίδι και δεν λες σε κανένα τίποτα, στέκεσαι λες στην καλή εμφάνιση και όλα καλά.. και τι έγινε δηλαδή που έχασες από τον Ολυμπιακό..!
    Δεν έχασες ρε φίλε, κέρασες τον Ολυμπιακό ένα 3ποντο.. Δεν ξέρω γιατί το έκανες και δεν μπορώ να ξέρω αλλά χαζοί δεν είμαστε.. το ξαναλέω “έχουμε μάτια και βλέπουμε και δυστυχώς η βρώμα δεν ενοχλεί μόνο τις μύτες μας αλλά και τα μάτια μας”.

    Βάλτε δείτε κανένα replay και δέστε πως συμπεριφέρονται οι παίχτες στο γήπεδο.. Αυτούς δεν τους λυπάστε;; Κάνουν αγώνα για την ομάδα όλες αυτές τις αγωνιστικές και τώρα τι; Μούγκα;

    Ντροπή σε όλους σας.. τίποτα παραπάνω..!

    1. Φίλε Πάνο, όλα καλά αλλά να τα βάζεις με τον Αναστόπουλο και τους παίκτες υπονοώντας διάφορα νομίζω ότι δεν αξίζει σε αυτήν την ομάδα…

      1. Αγαπητέ Μανώλη,
        με τους παίκτες δεν τα βάζω, καθότι είναι προφανές ότι πήραν γραμμή να μη σχολιάσουν τη διαιτησία. Ούτε ένας δεν θα έλεγε τίποτα; Εσύ αν επαιζες σε αυτό το παιχνίδι δεν θα ήθελες να διαμαρτυρηθείς; Δεν θα έσκαγες; Οπότε αφήνουμε τους παίκτες έξω από αυτό καθότι φαντάζομαι πως κανείς δεν θα ήθελε να το παίξει αντάρτης σε αυτή τη φάση.

        Από εκεί και πέρα τον Αναστόπουλο τον γουστάρω τρελά φέτος αλλά αυτό που έγινε προχθές με τρέλανε. Ήταν και η δική του στάση μετριοπαθής και της διοίκησης γενικότερα..

        Εντάξει είπαμε να μην ασχολούμαστε με τη διαιτησία, ΟΚ σεβαστό αυτό.. όχι όμως σε τόσο ακραίο βαθμό!

        Εγώ σαν οπαδός ξέρω ότι αδικήθηκε η ομάδα και ότι κοιτάμε πρώτα τα λάθη μας, αλλά πες κάτι ρε φίλε, πες αδικηθήκαμε, πες κάτι έτσι για τα μάτια του κόσμου..

        Όταν σιωπείς σε τόσο κραυγαλαίες περιστάσεις θα ακούσεις και γκρίνια, θα πρέπει κάποιος να τα πει και αν δεν το κάνει η διοίκηση ή ο προπονητής τότε ας το κάνει ο κόσμος..

        Ήθελα να γράψω από την ώρα που τελείωσε το παιχνίδι αλλά περίμενα να δω πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα στις αθλητικές εκπομπές, αν θα πούμε κάτι εμείς (διοίκηση ή προπονητής) έστω και εκ των υστέρων και δυστυχώς το μόνο που βλέπω είναι κάποια άρθρα εδώ στο gentikoule.gr (και σε άλλες σελίδες) που περιγράφουν τη σφαγή που έγινε, από εκεί και πέρα όμως (επίσημα) δεν ακούω τίποτα.. Ούτε μια ανακοίνωση ούτε τίποτα..

        Εδώ γράφεις ότι η Παναχαϊκή έσκασε με αυτά που είδε (https://www.gentikoule.gr/the_others/48899-skliri-anakoinosi-tis-panachaikis-gia-amparkioli-me-aformi-to-olumpiakos-ofh), ως και η Παναχαϊκή αντέδρασε.. εμείς όμως όχι!

        Τέλος θα συμφωνήσω μαζί σου ότι δεν αξίζει ούτε στον Αναστόπουλο ούτε σε κανένα φέτος στον ΟΦΗ να αφήνονται υπονομούμενα αλλά καλό θα είναι να μη δίνονται και δικαιώματα ως προς αυτό, όπως έγινε για πρώτη φορά φέτος και ελπίζω τελευταία στο ματς με τον Ολυμπιακό.

  4. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

  5. ο σισιτς ηταν τραυματιας και παραζοριστικε στο προηγουμενο παιχνιδι.ο βερον δεν τρεχει τι να κανουμε οποτε δεν εξυπηρετουσε τακτικα τωρα.Οι κινησεις του κοουτς ηταν σωστες.Η διαιτησια με εκνευρισε πολυ,μην ξαναπουμε γιατι.Αλλα με ξενερωσε το οτι κανεις απο την ομαδα -διοικηση,παικτες,προπονητες-δεν ειπε τπτ για αυτο και ο κοσμος δεν ειναι χαζος να καταλαβαινει το γιατι και οτι ‘δανεικα’ ειναι καποια πραγματα.το οτι ευνοηθηκε ο ΟΣΦΠ οκ ηταν προφανες,η δικη μας σταση ηταν απογοητευτικη και εξοφθαλμη.

  6. Σεμνά και ταπεινά που έλεγε και κάποια ψυχή ;-). Η βοήθεια και η ώθηση του κόσμου είναι πάντα δεδομένη αλλά αυτές οι εντός έδρας αναμετρήσεις με τέτοιες ομάδες από τις χαμηλές θέσεις είναι η παιδική ασθένεια του ΟΦΗ ανέκαθεν και μέχρι σήμερα ανεξαρτήτως κατηγορίας, και οικονομο – διοικητικής κατάστασης. Και το 2006 – 07 που φτάσαμε ένα βήμα από την Ευρώπη ο Εργοτέλης, η Κέρκυρα και η Ξάνθη μας φρέναραν ενδιάμεσα μέσα – έξω. Το ίδιο και στη Β Εθνική με κάτι Καρδίτσες και Αγροτικούς αστέρες. Και δε λέω για πέρυσι που έγινε το ίδιο μια και ήταν πάλι πονηρή και δύσκολη η χρονιά. Φέτος που τα διοικητηκά – πιστεύω πως- δείχνουν να έχουν κάπως ηρεμήσει και η ομάδα είναι νέα και φιλόδοξα παιδιά, είναι η ευκαιρία για μια πιο αξιοπρεπή παρουσία. Ξέρουμε τις ικανότητες της ομάδας και περιμένουμε τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Να καταλάβουν ξανά επιτέλους όλοι οι αντίπαλοι από την καλή τι σημαίνει Γεντί κουλέ και ΟΦΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 + five =