Ο Αλέξης, παράδειγμα για πολλούς…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στην επικαιρότητα του ΟΦΗ και πως η στάση του με τον χαρακτήρα του πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για πολλούς.

Ο «Πέρο» δεν εμφανίστηκε στην καθημερινότητα του ΟΦΗ τώρα που κέρδισε ένα πέναλτι και πέτυχε ένα γκολ κόντρα στον Πανθρακικό. Ο «Πέρο» αποτελεί μέρος της καθημερινότητας του ΟΦΗ την τελευταία 4ετια όταν και άρχισε να βγάζει μάτια με την Κ20 στην Σούπερ Λιγκ.

Ο νεαρός επιθετικός του ΟΦΗ παρέμεινε ταπεινός και με «κάτω το κεφάλι» παρά τα όσα έγιναν από το 2009 και μετά. Αν ήταν άλλος στην θέση του, είτε θα είχε σηκώσει «ψηλά τον αμανέ» και θα το έπαιζε… ντίβα, είτε θα έκανε την ζωή του με νυχτοπερπατήματα και διάφορα άλλα.

Παρ’ όλα αυτά, κράτησε χαμηλά την μπάλα, δεν λύγισε από τις ατυχίες και τους τραυματισμούς με αποτέλεσμα φέτος να επιστρέψει στον ΟΦΗ και να φτάσει στο σημείο να «χτυπάει» την πόρτα της 11αδας.

Όταν το 2009 βρέθηκε από τον Κρουσώνα στον ΟΦΗ, δεν σήκωσε ψηλά το κεφάλι. Πήρε τις ευκαιρίες του από τους Παπαβασιλείου, Σηφάκη (που τον έλεγε χαρακτηριστικά «τσακαλάκο»), ξεκίνησε βασικός όμως η πίεση για αποτελέσματα και… άνοδο είχαν ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση του.

Το 2010 δεν το έβαλε κάτω όμως ευκαιρίες και συμμετοχές δεν πήρε. Έμεινε στον ΟΦΗ μέχρι τον Γενάρη του 2011 και από την Β’ Εθνική βρέθηκε στο Περιφερειακό και τις Ασίτες παίζοντας στην ομάδα του χωριού του για έξι ολόκληρους μήνες!

Αν ήταν άλλος, δεν θα είχε κάνει ποτέ τέτοια επιστροφή.

Αφού είδε ότι δεν πρόκειται να παίξει στον ΟΦΗ, έφυγε σαν κύριος και πήγε στον Ρούβα όπου έκανε μια καταπληκτική χρονιά δουλεύοντας πολύ και ταπεινά.

Ο ίδιος δεν παρασύρθηκε από τα «ευχολόγια Κορωνάκη» του περασμένου καλοκαιριού ούτε έχασε την μπάλα στο μυαλό του δείχνοντας ότι σέβεται θεσμούς αλλά κυρίως το Νίκο Αναστόπουλο. Και ο τελευταίος του ανταπέδωσε τον σεβασμό, με τον δικό του τρόπο.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε ο Περογαμβράκης την τελευταία 3ετια πρέπει και χρειάζεται να αποτελέσει παράδειγμα για πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που στα 20 τους χρόνια πιστεύουν ότι έγιναν αστέρες του ποδοσφαίρου.

Άλλωστε, τα παραδείγματα στο Ηράκλειο είναι πολλά για παίκτες που έμειναν «αιώνια ταλέντα» και μετά από ΜΙΑ συμμετοχή με την φανέλα του ΟΦΗ «πέθαναν» ποδοσφαιρικά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. στον Βαντο εξαντλει την αυστηροτητα του ο απαραδεκτος…
    για να παιξει ο κολλητος του…παρτι θα κανει ο Ατρομητος απο αριστερα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

19 + twenty =