Ότι μας έδωσε με τον Αστέρα, μας το πήρε με τον Απόλλωνα…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ήττα – αποκλεισμό της Ριζούπολης που μόνο με τον ΟΦΗ συμβαίνουν και την διαφορά – ομοιότητα του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Λοιπόν, ο ΟΦΗ πήγε να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Αθηνών έχοντας ως “προίκα” το 1-0 του πρώτου αγώνα. Και δέχεται γκολ στο 1ο λεπτό!

1-0!

Αφού ο Γουναρίδης τον κρατάει ζωντανό στο πρώτο 10λεπτο με την επέμβαση που κάνει στο 1-0, μετά ο ΟΦΗ έρχεται κάπως στα ίσια του και βγαίνει στην επίθεση για να ισοφαρίσει και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. Και αντί να έχει ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και σωστή αντίδραση βλέπουμε να χάνεται η μια ευκαιρία μετά την άλλη. Η αλήθεια είναι ότι πονάει ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός γιατί οι παίκτες του ΟΦΗ πιάστηκαν κοροϊδα. Αντί να μπουν μέσα και να καθαρίσουν το ματς μπήκαν στο γήπεδο επιτρέποντας στον Απόλλωνα να πιστέψει ότι μπορεί να προκριθεί.

Συμφωνώ ότι όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ποτέ δεν πρόκειται να καταλογίσω ευθύνες γιατί χάθηκαν τα γκολ. Το ίδιο έργο είδαμε στο ματς με τον Λεβαδειακό, το ίδιο είδαμε και στο παιχνίδι της Ριζούπολης. Ο ΟΦΗ είχε 14 τελικές προσπάθειες και δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε μια φορά!

Πολύ απλά και με λίγα λόγια: Ότι κέρδισε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το έχασε το Σάββατο. Στο ματς του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός βλέποντας τον Αστέρα Τρίπολης να χάνει τα… άχαστα και σήμερα εκείνος δεν μπορούσε να σκοράρει!

Αν με ρωτήσετε, ποιο από τα δύο παιχνίδια θα προτιμούσα να είχαμε κερδίσει θα σας έλεγα ανεπιφύλαχτα αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τι να το κάνουμε, αν μέναμε στους 14 βαθμούς και περνούσαμε τον Απόλλωνα;

Απλά, μας πονάει πάντα ένας αποκλεισμός από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Και ειδικά όταν γίνεται με αυτόν τον τρόπο όπου αντί το ματς να λήξει 1-2 και 1-4, τελειώνει… 2-0 και δεν το παίρνει χαμπάρι κανένας μας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. για το πεναλτι δεν πρεπει να γκρινιαζουμε γιατι στο 1ο ματς και μας δεν ηταν.ας βαζαμε εστω ενα γκολ και μην λεμε αλλα ντ αλλα.και ο Απολλων ειναι πολυ καλη ομαδα της Β Εθνικης και ειχε αλλαγες και μεις κατεβηκαμε με ‘κανονικη’ ομαδα απλα δεν παιξαν σοβαρα.

  2. Μανώλη δεν μας χρωστούσε η τύχη ούτε της χρωστάμε. Απλά είναι ανικανότητα να στέλνουμε την μπάλα στο πλεκτό. Πρέπει να το διορθώσουμε γρήγορα. Ήταν και αυτός ο ελεεινός με το πέναλτυ που θα μιλούσαμε για αλλά τώρα. Ελπίζω στην Ξάνθη να βλέπουμε το τέρμα πιο μεγάλο και όλα να πήγενουν μέσα

  3. ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΑΚΟΥ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Ε? ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΓΚΟΛ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ…

    1. boul απο όσους μας εχουν κανει προσφυγη ο Γεωργιου σε ενόχλησε;;;; Η μεγαλυτερη ψυχη που ηρθε στον ΟΦΗ τα τελευταια δυο χρονια μαζι με τον Μπουρμπο και τον Ταυλαριδη;;
      λιγα προσφερε; αν τον ειχαμε φετος θα ηταν άλλη η εικονα της αμυνας.
      ολοι ΟΦΗ ειμαστε αλλα μην ισοπεδωνουμε τα παντα. και μενα μου φταινε τα ρουχα μου με τον αποκλεισμο μας, αλλα δεν θα μπλεξω ποτε ανθρώπους που με τις ενεργειες τους “σηκωναν” 8.000 θεατες στον αερα σε καθε παιχνιδι…
      φιλικα Στελιος

      1. ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΕΛΙΟ ΜΗΝ ΚΟΛΑΣ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΗ. ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΛΟΣ ‘Η ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. ΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΝ ΤΑΥΛΑΡΙΔΗ ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ‘Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΔΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ. Ο ΣΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩ ΕΒΓΑΖΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ. ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΗΡΘΕ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ??? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΑΝ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ.

        ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  4. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 − twelve =