Στήριξη και ενότητα. Τα υπόλοιπα τα έχουμε…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την πρόσληψη Πετράκη και δίνει το στίγμα του για την συνέχεια.

Εδώ και λίγες ώρες ο Γιάννης Πετράκης είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ – όπως αναμενόταν βάσει ρεπορτάζ τα τελευταία 24ωρα – και πλέον απομένει η στήριξη και η ενότητα του κόσμου.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός έχει όλα όσα απαιτεί μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ και πλέον ο κόσμος χρειάζεται να στηρίξει και να πιστέψει στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε σήμερα. Άλλωστε, πίστευε κανένας ότι ο Αναστόπουλος θα καθόταν 2,5 ολόκληρα χρόνια στην Κρήτη και τον ΟΦΗ;

ΚΑΝΕΝΑΣ!

Ο Γιάννης Πετράκης είναι ένας άνθρωπος που έχει τον σεβασμό όλης της Κρήτης. Πρώην και νυν ποδοσφαιριστές μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον ενώ είναι δεδομένο πως δεν αποτέλεσε ποτέ έναν προπονητή «δημοσιοσχεσίστα» που θα έκανε καριέρα στις πλάτες των άλλων.

Και για αυτόν τον λόγο είναι ο νούμερο 1 αδικημένος Κρητικός προπονητής στον οποίο δεν δόθηκε ποτέ η δυνατότητα να δουλέψει σε ομάδα Σούπερ Λιγκ. Εκείνοι που τον γνωρίζουν έχουν να λένε για τον «αδαμάντινο» χαρακτήρα του αλλά και τις γνώσεις που έχει πάνω στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο ότι πάντα τον προσκαλούν σε σεμινάρια προπονητικής ώστε να μιλήσει σε θέματα τακτικής.

Από την άλλη θα βρεθούν και εκείνοι που θα πουν ότι δεν εργάστηκε ποτέ σε ομάδα Σούπερ Λιγκ και ο ΟΦΗ είναι η πρώτη που του δίνει την δυνατότητα να δουλέψει πάνω σε τέτοιες συνθήκες.

ΣΩΣΤΟ και ΣΕΒΑΣΤΟ. Όμως, θυμηθείτε και άλλες τέτοιες περιπτώσεις. Το 2010 ο Παύλος Δερμιτζάκης δούλεψε για ΠΡΩΤΗ φορά στην Σούπερ Λιγκ πηγαίνοντας στον Πανθρακικό ενώ στην συνέχεια δούλεψε σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης.

Θέλω να καταλήξω ότι όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και κανένας δεν μπορεί να κρίνει μια επιλογή πριν την δει επί το έργο.

Ο φετινός ΟΦΗ έχει τις δυνατότητες, τους παίκτες και το υλικό ώστε να πετύχει εύκολα τον στόχο της παραμονής. Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη όσες… «σφαλιάρες» και αν φάμε.

Είναι δεδομένο πως και ο ίδιος ο Γιάννης Πετράκης αντιμετωπίζει την παρουσία του στον ΟΦΗ σαν την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Γνωρίζει και ο ίδιος ότι μια πετυχημένη θητεία σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας θα του δώσει… πίσω τα δεκαπλάσια!

Ο ΟΦΗ διαθέτει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να έχει μια ανώδυνη χρονιά και να γίνει πετυχημένη. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι ο ΟΦΗ έχει στόχο τα… πλέι – οφ και την 5αδα τότε μάλλον πετούν στα σύννεφα.

ΕΝΟΤΗΤΑ και ΣΤΗΡΙΞΗ ώστε το 2013 να είναι ένα ΟΜΙΛΗΤΙΚΟ έτος που θα μας φέρει μόνο χαρές…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΡΑ…. ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ.
    ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

  2. Ρε Μάνο σόρρυ κιόλας αλλά όπως έλεγε και ο Αναστό παλιότερα δεν ψάχνουμε γαμπρό.. καλό προπονητή ψάχνουμε.. σέβομαι το θέμα του χαρακτήρα λοιπόν αλλά είναι δευτερεύων.. και ο Δερμιτζάκης που λες εκτός του Πανθρακικού έχει μόνο αποτυχίες.. Κακά τα ψέματα, ότι και να γίνει το επίπεδο του δεν είναι για ΣουπερΛιγκ και ειδικά για ΟΦΗ.. από αυτά που έχει δείξει εως τωρα τουλάχιστον.. μακάρι να μας σωσει εύκολα και να κάνει τεράστια καριέρα.. Άλλο να λέμε ότι στη θέση που είμαστε τώρα σε ένα τέτοιο όνομα θα πηγαίναμε αναγκαστικά και να ευχηθούμε τα καλύτερα και να τον στηρίξουμε μέχρι τέλους και άλλο να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο ότι ο Πετράκης κάνει για το επίπεδο του ΟΦΗ που συμφωνώ με εσένα φέτος με δεδομένο ότι πέφτουν 2 θα μπορούσε να είναι η εύκολη παραμονή..

  3. επιτελους το τεχνικο team της ομαδας ειναι ηρακλειωτικο και ομιλιτικο…μακρια απο ψευτες και απατεωνες της προπονητικης

  4. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΙΣΙΤΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΤΣΙ?? ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (?) ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΤΩ.

    1. Εμένα όταν ήμουν μικρός, μου έλεγαν πρώτα να σκέφτομαι και μετά να μιλάω.

      Το Gentikoule ήταν το ΠΡΩΤΟ Μέσο που έγραψε χθες για την κόπανα Σίσιτς: https://www.gentikoule.gr/podosfairo/53690-afantos-o-sisits

      Γιατί είναι πολύ εύκολο να πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα και όποιον πάρει ο Χάρος!

      Μανώλης Σαρρής.

  5. ΠΡΑΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ SAIT. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ 4 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ SISITS ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ. ΚΑΜΙΑ ΛΑΣΠΗ ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΡΟ. ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΝΩ.

    1. Γιώργο δεκτή η παρατήρηση σου αλλά μάλλον δεν παρακολουθείς το σάιτ συνεχώς. Διαφορετικά θα έβλεπες ότι το Gentikoule το είχε πρώτο θέμα από τις 6.00 το απόγευμα της Πέμπτης μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής. Δεν γίνεται να ασχολούμαστε όλη μέρα με τον Σίσιτς ειδικά όταν εκείνος δεν θέλει να εμφανιστεί. Ευτυχώς ή δυστυχώς, το Gentikoule έχει πολύ μεγαλύτερη ειδησεογραφία για τα θέματα του ΟΦΗ.

      Και επίσης, σαν απλός φίλαθλος που είσαι η πρώτη παρατήρηση που σκέφτηκες είναι ότι το θέμα δεν “αναδείχθηκε” επειδή είναι η ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ;

  6. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ…
    ΠΕΤΡΑΚΗ ΒΑΛΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΝΟΥΣΗ ΜΕ ΒΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΑΡ!!! (ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ) ΚΟΥΡΔΑΚΗ ΣΟΟΥΖΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΙΑ ΠΕΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΔΩΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΤΖΗΚΟΣΜΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ…
    ΣΑΡ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ
    ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

  7. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Επειδή ακούω αρκετά αυτές τις μέρες για τιμωρία του Σίσιτς λόγω της απουσίας του, εκφράζω μια απορία: είναι εφικτό να τιμωρηθεί στην παρούσα φάση ώστε να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιποι; Ή μήπως με την πρώτη ορμηνειά θα ακολουθήσει το γνωστό δρόμο “προσφυγή και γειά σας” ζητώντας πιθανών και αδούλευτα και βγαίνωντας και απο πάνω; (βέβαια όποιος δε θέλει στο καλό αλλά απορώ σε περίοδο “κρίσης” ως είθιστε να λέγεται, μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματα κάποιων παικτών να (νομίζουν ότι μπορούν να) κάνουν την ομάδα ότι θέλουν την ώρα που άλλοι εργαζόμενοι υφίστανται από εργοδότες το “δεν έχω, δε σε πληρώνω και κάνε ότι θες….”

  8. αληθεια ρε κοπελια μιας και το φερε η συζητηση δηλαδη οχι τιποτα αλλο βλεπω σημερα ανεβασατε τη δηλωση που εκανε ο μιχαλοπουλος στο φεης αλλα εκεινη που στρεφοταν κατα του προεδρου της παε οφη τις προαλλες γαργαρα την κανατε δε λεω αν εχει δικιο ο μιχαλοπουλος η οχι αλλα με πιο κριτηριο ανεβαζετε την μια δηλωση και οχι την αλλη ανετα σας λεει καποιος αν θελει πως κανετε οτι σας συμφερει περιμενω απαντηση παρακαλω ως φανατικος αναγνωστης

  9. ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × five =