5 νίκες σε 15 παιχνίδια θέλει ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον δεύτερο γύρο που ξεκινάει και σχολιάζει το τι θέλει ο ΟΦΗ για να είναι σίγουρος.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με 17 βαθμούς σε 15 παιχνίδια και πλέον ο δεύτερος ξεκινάει με σκοπό να του δώσει άλλους τόσους για να κερδίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Τι θέλει ο ΟΦΗ από εδώ και στο εξής; Θέλει 5 νίκες για να αισθανθεί ασφαλής μιας και στους 32 βαθμούς μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα “όριο παραμονής”. Ειδικά, από την στιγμή που φέτος υποβιβάζονται δύο και όχι τρεις ομάδες.

Βέβαια, οι 17 βαθμοί που έχει μέχρι τώρα δεν του παρέχουν ασφάλεια μιας και όλες οι ομάδες βρίσκονται κοντά όμως έτσι όπως έχει το πρόγραμμα του δευτέρου γύρου, μπορούμε να πούμε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο.

Οι 5 νίκες που θέλει ο ΟΦΗ, μπορούν να γίνουν στο Ηράκλειο μιας και τα παιχνίδια του “Γεντί Κουλέ” είναι τέτοια που θεωρούνται… must win! Άρης, Πανιώνιος, Κέρκυρα, Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννενα έρχονται στο Ηράκλειο και ο ΟΦΗ μπορεί να τα πάρει όλα.

Αρκεί να μην δείξει τις… τάσεις αυτοχειρίας που έδειξε σε αρκετά παιχνίδια του πρώτου γύρου όπου εμφανίστηκε αγνώριστος.

Με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο και με την (δεδομένη) μεταγραφική ενίσχυση που θα έρθει, ο ΟΦΗ δικαιούται να ελπίζει σε ένα καλύτερο 2013 και κυρίως τις 5 νίκες που θα φέρουν την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ….

  2. to idio lew kai thelw ki egw…me mia nikh aurio,..na refaroume thn …..tsampa ..mhn thn xarakthrisw alliws…htta apo ton levadeiako sto genti! me 20 vathmous ……..hdh…..tha nai euxhs ergon!

  3. mano xoris metagrafes ousias oute sto oneiro mas..elpizo na ginoun.ti les?

  4. και χωρίς μεταγραφές ο ΟΦΗ είναι καλύτερος από όπως είναι τώρα Κέρκυρα, Άρης και ΑΕΚ τουλάχιστον.. Η ήττα από Λεβαδειακό δεν ήταν και τόσο εκτός προγράμματος όπως φαίνεται τελικά.. ας κάνουμε 6 πόντους με Άρη-Πανιώνιο και ας μην χάσουμε με ΑΕΚ και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.. οι 32 βαθμοί που λες Μάνο είναι πολλοί… 26 βαθμοί ήταν πρόπερσι και 30 πέρσι με 3 να πέφτουν και υψηλότερο επίπεδο.. θα είναι δύσκολο να πάει τόσο ψηλά φέτος.. και 3 νίκες αν είναι με αυτούς που πρέπει μπορεί να φτάνουν.. Για να είσαι βέβαια 100000% σίγουρος τα πράγματα είναι όπως τα λες.. καθαρίζεις αυτούς και τέλος..

    1. Και όχι μόνο αυτό που λες – και το οποίο είναι σωστό – αλλά παράλληλα αποκτάς προβάδισμα έναντι αυτών μιας και ο ΟΦΗ κερδίζει και οι άλλοι παραμένουν χαμηλά. Και στο κάτω κάτω, αν ο ΟΦΗ δεν κερδίσει μέσα στο Ηράκλειο που θα κερδίσει;

      1. ακριβώς αυτό.. το μεγάλο όπλο αυτό είναι.. άλλο πράγμα ο ΟΦΗ στην έδρα του, άλλο η Κέρκυρα και η Βέροια.. και στο φινάλε για να είμαστε δίκαιοι.. Εάν δεν κάνεις αυτά τα αποτελέσματα – ειδικά αυτά που γράφεις- δεν σου αξίζει να μιλάς για παραμονή.. Ούτε να γκρινιάζεις για κάποια μεγάλα αποτελέσματα που θα βλέπουμε προς το τέλος (βλέπε Κέρκυρα πέρσι)..

  5. ΡΕ ΜΑΝΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ????
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ??? ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ??? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΚΑΙ ΦΑΛΚΑΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ…. ΕΚΕΙ ΠΑΩ ΠΑΣΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − sixteen =