Το εύκολο είναι να πούμε “πέσαμε”…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει την εμφάνιση του ΟΦΗ στην Ξάνθη αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η κριτική μετά από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Νομίζω ότι όσοι από εμάς είδαμε ή ακούσαμε το παιχνίδι με την Ξάνθη, θα περιμέναμε πως και πως να έρθει το τέλος του. Άλλωστε, με το σκορ να είναι στο 3-0 από το 60′ δεν μπορούσαμε να κάνουμε ή να πούμε πολλά πράγματα. Σε μια ομάδα με ένα “τσούρμο” από 20χρονα – και δεν το λέω υποτιμητικά – μετά την έξοδο του Βερόν, η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.

Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το ματς με την Ξάνθη έχοντας στην 11αδα τόσα νέα παιδιά όπου τα μισά εξ’ αυτών είναι από την Κρήτη. Όμως, βέβαια μην ξεγελιόμαστε: Ο ΟΦΗ θέλει ενίσχυση και 4-5 παίκτες 11αδατους προκειμένου η ομάδα να πάρει τα πάνω της και να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Το εύκολο είναι να καταθέσουμε όλοι τα όπλα (και κυρίως ο κόσμος) και να πούμε ότι αυτή η ομάδα δεν σώζεται. Ακόμα και χθες, ο ΟΦΗ δεν το παράτησε το παιχνίδι – ο Γιάννης Πετράκης το πάλεψε αλλάζοντας ολόκληρη την διάταξη της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Μην ξεχνάμε ότι ο ΟΦΗ έπαιξε στην Ξάνθη δίχως Ζορμπά, Λαμπρόπουλο, Παπάζογλου – έχασε τον Βερόν στο 20′. Δεν θα βάλω μέσα σε αυτούς και την απουσία του Σίσιτς μιας και ο Σλοβένος έχει θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας εδώ και αρκετές αγωνιστικές, οπότε ο ΟΦΗ έχει δοκιμαστεί…

Για παιχνίδια όπως το χθεσινό δεν μπορείς να επιρρίψεις ευθύνη σε κανέναν. Είτε αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές, είτε αυτός είναι ο Γιάννης Πετράκης. Ο τελευταίος πήγε την ομάδα στην Ξάνθη έχοντας κάνει 4-5 προπονήσεις. Το έργο του δεν μπορεί να κριθεί και βέβαια δεν μπορεί να κατηγορηθεί. Ούτε εκείνος, ούτε οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Είναι δεδομένο πως με τρεις ή τέσσερις προσθήκες θα αλλάξει η εικόνα του ΟΦΗ αφού είναι εμφανής η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αυτή η ομάδα θέλει βοήθεια από τον κόσμο που πρέπει να φωνάξει παρών σε αυτήν την κρίσιμη χρονικά περίοδο. Άπαντες πρέπει να περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη τον Γιάννη Πετράκη που έχει τις ικανότητες, τις γνώσεις και τις δυνατότητες για να βγάλει τον ΟΦΗ από τυχόν περιπέτειες που μπορεί να μπλέξει.

Καμία ομάδα δεν άλλαξε ριζικά την εικόνα της μέσα σε 5 ημέρες. Ο ΟΦΗ κρατάει την τύχη στα χέρια του και με νίκες στο Ηράκλειο θα είναι σε θέση να σώσει την χρονιά και να συνεχίσει να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ.

Απλά, χρειάζεται ο κόσμος να μην είναι απαθής και να μπει ξανά μέσα του η φλόγα της αγάπης για τον ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

17 σχόλια

  1. λοιπον να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ο αναστοπουλος κρατουσε τον οφη
    τωρα θα σκασουν προσφυγες κτλ

    το θεμα ειναι διαβαζω οτι πανε να δωσουν τον λαμπροπουλο με 50 χιλιαρικα..είναι δυνατον??
    μεταγραφες δεν μπορουμε να κανουμε και πανε να αποδυναμωσουν το ρόστερ??
    η ομαδα πρεπει να μην εχει απωλειες σε παιχτες και να παρει δεξι μπακ και κρυφο κυνηγό

    αν φυγει και ο σισιτς θελουμε οπωσδηποτε και εξτρεμ

    αλλιως θα εχουμε προβλημα
    μην τυχον και δωσουν τον λαμπροπουλο

  2. mano den ta afinete AYTA oloi sas…kita ti paragontes exei o ofh kai vgale simperasma.oxh oth ftene afth.alla min koroidevomaste meksi mas.oloi oi kaloi pektes tha figoun kai aytoi prokimenou na kratisoun ton titlo mas doulevoun.as to poun ksekathara kai kaneis den tha tous pei tipota.den mporooooo.kai den tha exoun kai adiko.pios to perimene oth o poulinakis tha ekane ton proedro.me piia oikonomikh epifania?h o tsampourahs?exoun oikonomikh epifaneia oloi aytoi?allo voithao kai allo to pezo proedros….

    1. Νίκο ΕΓΩ προσωπικά για προφανείς λόγους δεν θα κληθώ να κάνω τον δικηγόρο του Μάνθου Πουλινάκη, ούτε θα τον υπερασπιστώ. Όμως, από την άλλη καλό είναι πριν κρίνεις οτιδήποτε και οποιονδήποτε να ενημερώνεσαι για την κατάσταση που επικρατεί στον ΟΦΗ.

      Ευχαριστώ

  3. Παιδια ολοι μα ολοι ανεξερετος νιωθουμε παρα πολυ ασχημα για την κατασταση της ομαδας τις τελευταιες αγωνηστικες,,,,,,,, βλεποντας την ομαδα,,,,, να μη μπορει να ακολουθησει ομαδες με καλητερο ροστερ,,,,!!!!!!!!!! Το θεμα λοιπον για μενα ειναι οτι αυτη η κατασταση ηταν λιγο η’ πολυ αναμενομενη…. απο τη στιγμη που η ομαδα εχει αυτο το ροστερ,,,,,,,, και μαληστα χωρις προετοιμασια……!!!!!!! Τωρα αν ξαχνουμε αιτιες ολοι μας θα βρουμε χιλιες,,,,,,,, και στην διηκηση…….. και στο ροστερ,,,,, και στους προπονητες,,,,,, αλλα και σε μας τους ιδιους,,,,τους φιλαθλους…….!!!!!!το θεμα για μενα ειναι τι θα κανουμε εδω που εχουμε φτασει μπας και σωθουμε,,,,, και οχι να αρχησουμε την γκρηνια που τη συγκεκρημενη στηγμη μονο χειροτερα μπορει να κανει τα πραγματα,,,,,,,,,!!!!! Εγω το μονο που μπορω να πω ειναι αν μπορουν στη διηκηση,,,, και υπαρχει δηνατοτητα να κανουν αμεσα 2-3 μεταγραφες,,,,και αν γινεται να μην πουλησουν τον Λαμπροπουλο τωρα,,,,,,,γιατι εχω την εντυπωση οτι τα πραγματα θα γινουν μετα μη αναστρεψιμα…….. γιατι ηδη εχει αποδυναμωθει η ομαδα σε σχεση με πως ξεκινησε,,,,,οποτε δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια!!!!!!! Και εμεις απο την πλευρα μας ας παμε επιτελους στο γηπεδο να στηρηξουμε τα παιδια…..

  4. ελα ρε η ομαδα με το πιο πληρες ροστερ απο οσες δεν πιραν αδεια εγινε ξαφνικα τσουρμο απο 20χρονα και κλαταρει με 3 απουσιες βασικων;

    1. Συγνώμη καταρχήν που δεν απάντησα νωρίτερα. Αλλά εσύ βάζεις στο ίδιο “τσουβάλι” την 11αδα της Ξάνθης με μια 11αδα που θα έχει μέσα Σίσιτς, Παπάζογλου, Μπούρμπο, Λαμπρόπουλο, Βερόν;

      Μανώλης Σαρρής

  5. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ “ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ” Η ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΣΙΣΙΤΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΜΕ ΣΙΣΤΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΖΕΨΑΜΕ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ 9-11. ΕΛΠΙΖΩ 28 ΒΑΘΜΟΙ ΝΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ. ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!! ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΑ 3 ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (Αναστοπουλος, σισιτς, μαλλον λαμπροπουλος) ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.

  6. egw 1 prama 3ero kali mera fenete apo to proi !

  7. Τι είναι ο Έλληνας φίλαθλος ; … Όταν κάνει μια καλή παρουσία η ομάδα του λέει ναι μωρέ τώρα πάμε για Ευρώπη ,για διηπειρωτικό… Όταν χάσει μια μάχη ο ένας τα ρίχνει στον άλλον και βάζουν τις συμπάθειες τους ΠΆΝΩ από την ομάδα ..Οι συμπάθειες συνίσταται ι σε παίχτες, σε πρώην παίχτες, σε προπονητές σε πρώην προπονητές, σε διοικήσεις σε πρώην διοικήσεις..

    Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα για την καλή πορεία ΑΥΤΗΣ της ομάδας, αναφερόμουν ονομαστικά για το έργο που έκαναν όλοι οι άνθρωποι του ΟΦΗ με ηγετικές φυσιογνωμίες τους Αναστόπουλο–Μαχλά–Πουλινάκη…

    Όμως αυτό δεν με κάνει να μην τους κάνω Κριτική , αργούν αισθητά να πάρουν σοβαρές αποφάσεις , π.χ Σισιστς , παιχταράς , αλλά έχει περάσει της καλές εποχές του ποδοσφαίρου από Ηλισιακο , Λάρισα, Ηρακλή Λεβαδειακό , Ολυμπιακό , και τώρα στης δύσκολες εποχές από τον ΟΦΗ , όμως ο χαρακτήρας δεν έχει αλλάξει , το έχουν φαίνεται οι Βόσνιοι αν θυμηθώ Νόβακ η τον Ζάχοβιτς, παιχταραδες , ΑΛΛΑ από χαρακτήρες άστα βράστα , ένας λόγος που δεν έκαναν την καριέρα που τους άξιζε , ξανά λέω ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ σου κάνουν την ομάδα σε χρόνο τε-τε καφενείο… Όφειλαν στον ΟΦΗ αυτά να το ξέρουν και να μην πετάξουν μια μεταγραφή από της τρεις του καλοκαιριού…

    Μεταγραφές : Να πάρομε παίχτες αλλά ποιους; Να μην ξεχνάμε ότι έχουμε δικαίωμα να πάρομε μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ γεννημένους το 1989 και ΈΝΑΝ Έλληνα άνω τον 24 ετών, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, δυστυχώς δεν ΥΠΆΡΧΟΥΝ παίχτες σε αυτή την ηλικία τον χειμώνα και με ποιότητα που θα θέλαμε όλοι , είδατε τι έγινε στην Ξάνθη; τα νέα παιδιά είναι ακόμα δυστυχώς ακόμα ΝΕΑ όχι ηλικιακά αλλά ποιοτικά ώστε να σηκώσουν το βάρος μιας φανέλας ομάδος σούπερ Λινγκ και ιδικά σαν του ΟΦΗ..

    Βγαίνουν πολλοί {οπαδοί } και αναφέρουν ονόματα συμπαθών πιτσιρικάδων μας ,γιατί δεν βάζει τον ΧΧΧ η τον ΨΨΨ η τον ΞΞΞ γιατί φίλοι μου θέλουν ακόμα ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΆ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, δεν ανεβαίνει κανείς εύκολα και χωρίς δουλειά , υπομονή και επιμονή από την Γ! εθνική στην σούπερ Λινγκ..

    Ξεχνά εύκολα ο φίλαθλος στην Ελλάδα, η ΑΕΚ έπαιξε με τον Αστέρα Τρίπολης και έχασε 3-0 με τον Μητροπούλο αυτόν {ΜΕΣΙ }του Παναιτωλικού και Πετρόπουλο πρώην Παναθηναϊκού στην εντεκαδα τους; Αρα !! υπομονή και ανοχή σε αυτά τα νέα παιδιά, που καλά θα κάνουν να δουλεύουν και να μην μιλούν στα Μ.Μ.Ε … οι δηλώσεις βλάπτουνε σοβαρά την υγειά όταν είσαι νέος και θέλεις να κάνεις καριέρα ,αυτή η είναι η γνώμη μου.

    Προπονητής: Δεν μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο από τέσσερις πέντε προπονήσεις, θα κάνω αν μου επιτρέπεται μια επισήμανση, Τα στοπερ δεν κατεβάζουν μπάλα γιατί αν την χάσουν, η ομάδα τους τρώει γκολ κατ 85%, τα στοπερ όταν ανεβαίνουν τα μπακ ανοίγουνε σαν φτερά στης άκριες να τα καλύψουνε δεν κατασκηνώνουν κάτω από τα δοκάρια, { ενοχλούνε και το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα,, στην τελική }…

  8. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΝΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ) ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ.

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΟΧΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΠΕ ” ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ”.

    ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ???

    ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ??? ‘Η ΘΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠ’ ΕΞΩ ΔΙΟΤΙ ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΑ??
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ…
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ????

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ..ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΗΝΗ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΧΑΛΙ…

    ΕΥΘΗΝΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Η ”ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΠΤΟΥΝ… ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ…
    ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΑΛ… ΛΑΘΗ.

    ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ?? ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ… ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΙΤΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ…
    ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ ΠΗΡΑΜΕ!! ΚΑΙ ΔΕΞΙ?? ΤΟΝ ΠΟΥ…ΛΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΑΙΔΙΑ…

    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ???

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΣΙΤΣ…

    ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 24 ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΕ??? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ??? ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ???? ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ????
    ΑΣΕ ΡΕ ΣΙΣΙΤΣ ”ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ”…ΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ… ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΥ…

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ???

  9. αυτοι ολοι μαζι δεν μαζευουν 1 πεντακοσαρικο..ειναι κριμα διωξανε τον κοσμο…
    περιμενουν ελεημοσυνη απο τον ΠΑΟΚ και τον Μαρινακη

  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΨΙΛΟΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ, Ο ΑΡΗΣ, Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΓΑΜΠΡΟ. ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ 1000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΨΑΜΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ!!

  11. αυτο το αρθρο με το εισιτιριο του βαντο τι κουφο ειναι παλι; παλι παιχνιδακια στην πλατη του οφη; περσι με τις παλιες διοικησεις (καλες οι κακες) ολα τα προβληματα τα βγαζατε στη φορα και κραζατε ειχαμε τρελαθει να διαβαζουμε για προσφυγες και για λαθη τωρα ολα καλα και ξαστερα αλλα εννοια σας ο κοσμακης δεν τροει κουτοχορτο αυτα ολα ασχετα απο τ αποτελεσματα

    1. Κώστα μου δεν είναι καθόλου άσχετο. Δεν το… έγραψα επειδή είμαι τρελός ή επειδή δεν ήξερα τι να γράψω. Απλά, κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι όντως στην πλάτη του ΟΦΗ δεν μπορούν να παίζονται παιχνίδια και όλοι πρέπει να ψάχνουν ένα θέμα από όλες τις πλευρές.

      Μανώλης Σαρρής

  12. Σαρρή με τόση προπαγάνδα που έχεις κάνει για το αφεντικό σου, θα σε έχει βάλει φωτογραφία στο σπίτι του! Σους κάπρους όταν πηγαίνω έχει πιο λίγη λάσπη απο ότι έχει το σάιτ σας.

    1. Γιώργο μου, υπάρχει προπαγάνδα όταν γράφονται ψέμματα. Και ανώνυμα επίσης. Όπως εσύ καλή ώρα.

      Πήγαινε τότε στους κάπρους και άσε το Gentikoule… Αλλά καλύτερα και εσύ διώξε από πάνω σου την λάσπη που πετάς αφού πας στους κάπρους συνέχεια…

      Μανώλης Σαρρής

  13. να πω κι εγω στα οσα λες με τον αποπανω οτι υπαρχει προπαγανδα κι οταν δε γραφεται ολη η αληθεια η οταν αποκρυπτονται ειδησεις η οταν παρουσιαζοντε τα θεματα οπως βολευει η οταν εκει που περισι κραζατε για προσφυγες και κακη διαχειριση θεματων με παιχτες τις αλλες -ολες- διοικησεις φετος φταινε οι παιχτες η οταν η οταν η οταν,… καλη συνεχεις κυριοι γκεμπελς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 3 =