Μόνο ΕΣΥ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον παίκτη που θα βάλει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη.

Ξεκίνησε το 2013 και με το αριστερό, όσο δεν πάει άλλο! Τέλος ο Σίσιτς, 3αρα στην Ξάνθη και με την ψυχολογία στο ναδίρ για όλους μας, πάμε να παίξουμε ένα μεγάλο ματς κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Κυριακή.

Το αν θα δούμε ξανά την Κυριακή αυτήν την θλιβερή εικόνα με τις άδειες εξέδρες δεν το γνωρίζω όμως αυτό που ξέρω και δεν το αμφισβητώ είναι ότι αυτοί οι 2 και3 χιλ. που πάνε στο «Γεντί Κουλέ» δεν θα σταματήσουν να φωνάζουν.

Άλλωστε, όσοι πάνε στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι γνωστοί που φροντίζουν να μην χάνουν κανένα παιχνίδι και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον ΟΦΗ.

Οπότε, πιστεύω ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε για το αν θα γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή και αν θα δούμε στις εξέδρες 5 ή 6.000 να τα δίνουν όλα για τον ΟΦΗ!

Σημασία έχει ότι εκείνοι που πάνε και δεν χάνουν ΚΑΝΕΝΑ παιχνίδι θα είναι παρόντες μέχρι το τέλος, στον ανηφορικό δρόμο που βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Και το γήπεδο πρέπει να είναι ΚΑΜΙΝΙ. Ο ΝΑΟΣ να έχει πάρει φωτιά και να μην επιτρέψει στον Άρη να νιώσει ότι έχει το δικαίωμα να αμφισβητήσει τον ΟΦΗ και τον κόσμο του.

Μόνο ΕΣΥ μπορείς να το κάνεις. Κανένας άλλος. Όσο και να πικραινόμαστε ή να στενοχωριόμαστε, πάντα εκεί θα είσαι.

Είτε 2 χιλ. κόσμος, είτε ΓΕΜΑΤΟ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. μπραβοο ρε μανωληη καλα τα λες..αν ο καθενας δει αυτο που εγραψες ειμαι σιγουρος οτι θα ερθει.!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × 3 =