Δείξτε τι ΑΞΙΖΕΤΕ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον, πρώτο, μεγάλο τελικό της Κυριακής και πως αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Διαβάζω καθημερινά τον αθλητικό τύπο της χώρας και τις κατά τόπου προβλέψεις για την «μάχη» του υποβιβασμού. Σχεδόν σε όλες τις αναφορές, ο ΟΦΗ δίνεται ως ένα από τα πρώτα φαβορί.

Ακόμα πιο πάνω και από την ΑΕΚ ή την Κέρκυρα και τον Άρη! Λες και αυτές οι τρεις ομάδες διαθέτουν καλύτερο υλικό από τον ΟΦΗ! Παίρνοντας υπ’ όψιν την (όντως κακή εμφάνιση) στο παιχνίδι με την Ξάνθη από έναν (αποδεκατισμένο) ΟΦΗ που δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα.

Γενικά, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο μετά την αποχώρηση του Αναστόπουλου και το διαζύγιο με τον Σίσιτς. Όποιος διαβάζει καθημερινά εφημερίδες θα έχει αντιληφθεί περί τίνος μιλάω.

Σαφώς και η αποχώρηση του «Αναστό» δημιούργησε ένα μπέρδεμα στην ομάδα όμως σε καμία περίπτωση αυτό το γεγονός δεν σημαίνει ότι χάθηκε η μάχη. Η παρουσία του Γιάννη Πετράκη διασφαλίζει την βοήθεια – που χρειαζόμαστε – από τον πάγκο και είναι δεδομένο ότι ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός θα κάνει αυτό που χρειάζεται.

Το διαζύγιο με τον «Σίλε» σίγουρα αποδυναμώνει τον ΟΦΗ όμως μην ξεχνάμε ότι ο Σλοβένος ήταν… ωσεί από το ματς με τον Λεβαδειακό και μετά. Σίγουρα, θα λείψει η (δεδομένη) κλάση του, η αξία του και η προσωπικότητα του. Όμως, ο ΟΦΗ με τον Σίσιτς έχασε από Λεβαδειακό, πήρε με το ζόρι το «Χ» με τον Πανθρακικό και έκανε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ διαθέτει παίκτες όπως οι Βερόν, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος – παίκτες που οι υπόλοιποι δεν τους έχουν.

Όπως βέβαια είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ενίσχυση και αναμένουμε τις εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα χρειάζεται να δείξουν την αξία τους και την μαγκιά τους. Έχουν και τις δυνατότητες αλλά και τις ικανότητες για να το κάνουν αυτό.

Την Κυριακή έφτασε η ώρα να δείξουν την αξία τους και με την βοήθεια του κόσμου να πάρουν τον πρώτο ΤΕΛΙΚΟ της χρονιάς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Μην ξεχνας Μανωλη επιστρατευουν ενα μεγαλο οπλο τους τον ΣΠΑΘΑ!!!!!

  2. Τα παντα ειναι στο χερι μας….εαν πιασουμε το 70% των δυνατοτητων μας δεν φοβομαστε τιποτα ουτε διαιτητες…..αλλα θελει παθος, εξυπναδα και ομαδικοτητα…οσο για τον Πετρακη???μακαρι να παει καλα…εχει την ευκαιρια αρχης γενομενης απο το παιχνιδι της Κυριακης να διαψευσει αυτους που τον υποτιμουν προπονητικα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 × two =