Τυχεροί οι παίκτες του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα – λίγα και καλά – λόγια του Πετράκη που δείχνουν την διαφορά του τωρινού ΟΦΗ.

Εν αντιθέσει με τις Κασσάνδρες, ο ΟΦΗ όχι μόνο έκανε το 2Χ2 αλλά έπαιξε και ιδιαίτερα ελκυστικό ποδόσφαιρο κάνοντας το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λιγκ.

Το να βρεθεί ο ΟΦΗ σε τέτοια καταπληκτική κατάσταση, είναι ένα προϊόν τόσο της δουλειάς του Γιάννη Πετράκη όσο και των ίδιων των ποδοσφαιριστών. Είναι καταπληκτικό το πόσο γρήγορα αφομοίωσαν τα νέα στοιχεία που έβαλε ο ίδιος μέσα στην ομάδα με αποτέλεσμα να εμφανιστούν πανέτοιμοι στα δύο παιχνίδια με Άρη και Πανιώνιο.

Ενώ ο Πετράκης είχε πει την πρώτη ημέρα της παρουσίας του στον ΟΦΗ ότι δεν θα προχωρήσει σε «ριζοσπαστικές αλλαγές» τελικά όχι μόνο έγινε αλλά πέτυχε κιόλας! Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αφομοίωσαν πλήρως το 4-4-2, κάτι που φαίνεται με γυμνό μάτι. Ο ΟΦΗ των δύο τελευταίων αγώνων είναι ιδιαίτερα ελκυστικός – στο μάτι – παίζει καλό ποδόσφαιρο και δείχνει ότι τέτοια παιχνίδια, ειδικά στο Ηράκλειο, έχει το υλικό, τις δυνατότητες αλλά και τους παίκτες για να τα «καθαρίσει».

Εκεί που εγώ θέλω να σταθώ είναι τα λόγια του Γιάννη Πετράκη στην χθεσινή συνέντευξη τύπου. Ότι η νοοτροπία και ο χαρακτήρας του ΟΦΗ έχουν γίνει… ένα με τους ποδοσφαιριστές!

Και το σημαντικότερο στον αθλητισμό είναι να υπάρχει η δυνατότητα να δοθεί ένα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές: Και οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν αποκτήσει ένα τεράστιο κίνητρο μέσα από την παρουσία τους στην ομάδα.

Τα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ αναδεικνύουν το πώς σκέφτονται στην ομάδα αλλά και πως αντιλαμβάνονται ΑΠΑΝΤΕΣ την παρουσία τους στον σύλλογο.

Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι τυχεροί που στην παρούσα φάση συνεργάζονται με έναν άνθρωπο όπως είναι ο Γιάννης Πετράκης. Προπονητής, πραγματικός – ΔΑΣΚΑΛΟΣ που διαθέτει κίνητρο και αγάπη για αυτό που κάνει.

Το ότι ήρθε στην ομάδα ένας προπονητής που γνωρίζει το μεγαλείο του ΟΦΗ είναι ότι καλύτερο για τον σύλλογο. Ένας προπονητής που δεν μιλάει με «ξύλινη γλώσσα» αλλά αυτά που λέει τα πιστεύει μέχρι και το… τελευταίο γράμμα.

Δεν είναι τυχαία τα λόγια του Παπάζογλου και η… ευκολία με την οποία έπλεξε το εγκώμιο του Γιάννη Πετράκη. Και μιλάμε για έναν παίκτη που αποφεύγει τα μεγάλα λόγια, παραμένει ταπεινός και συγκρατημένος.

Όταν λέει τέτοια λόγια και αναδεικνύει την διαφορά που έκανε ο Πετράκης με την έλευση του στον ΟΦΗ, τότε καταλαβαίνουμε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ποδοσφαιρικό τμήμα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΤΗ (ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΞΙ) ΑΜΥΝΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΑ 20 ΓΚΟΛ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΡΑ Ο ΤΑΤΟΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΕΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ‘Η ΣΤΟΠΕΡ ‘Η ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ?
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ‘Η ΔΥΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ??
    ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ??
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ (ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ!

  2. με τατο και ενα δεξι εξτρεμ η ομαδα μπορει να διεκδικησει και την πεμπτη θεση..
    αν μεινουμε οπως ημαστε θα σωθουμε σχετικα ευκολα οποτε διαλεγουμε αν θελουμε να ρισκαρουμε για κατι παραπανω

  3. φιλιες με τους γαυρους οσο κανει κουμαντο στις μεταγραφες ο εργοτελιτης Βρεντζος δεν μπορουμε να εχουμε..
    οσο για τον ΑΡΗ δεν θα τον σωσει ο Αλβανός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − three =