Ανιστόρητοι και ασεβείς απέναντι στον ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον βρώμικο επικοινωνιακό πόλεμο που έχουν κηρύξει τα ΜΜΕ της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ και για την επίθεση λάσπης που έχουν εξαπολύσει κατά του Ομίλου.

Σε οχετό κατά του ΟΦΗ έχουν μετατραπεί τα οπαδικά Μέσα της ΑΕΚ εν όψει του αγώνα του Σάββατου σε μια προφανή όσο και απέλπιδα προσπάθεια να δημιουργήσουν συνθήκες νίκης εις βάρος της ομάδας. Όμως ξεχνούν ότι η νίκη κερδίζεται μέσα στο γήπεδο και όχι στα αμφίβολης αισθητικής οπαδικά σάιτ της συμπαθούς και αναξιοπαθούσας ομάδας των Αθηνών.

Με χαρακτηρισμούς τύπου “ΟΦΗΒ, παράρτημα” και διάφορα άλλα, οι “κύκλοι” της ΑΕΚ επιτίθενται στον ΟΦΗ προσπαθώντας να δημιουργήσουν κλίμα εν όψει του παιχνιδιού.

Και να φανταστείτε ότι η ΑΕΚ ήταν εκείνη που μέχρι πριν από λίγα 24ωρα καιγόταν για Φετφατζίδη και Τάτο (υπάρχουν τα σχετικά δημοσιεύματα) ενώ θεωρώ ότι είναι περιττό να ασχοληθούμε με το ανέκδοτο της φορολογικής ενημερότητας που ισοδυναμεί με μια… χαρτοπετσέτα! Ας είναι καλά το κράτος και οι προστάτες της ΑΕΚ.

Μια ΑΕΚ που αντί να ασχοληθεί με τα προβλήματα της και το πως θα τα ξεπεράσει, φροντίζει να ασχολείται με τον ΟΦΗ όπως και το σύνολο των οπαδικών ΜΜΕ που ασχολούνται με εκείνην.

Κατανοούμε την ανάγκη των οπαδικών ΜΜΕ της ΑΕΚ να συσπειρώσουν τον κόσμο ενόψει των “τελικών” που έρχονται, αλλά θα μπορούσαν να το κάνουν χωρίς να καταφεύγουν σε προσβλητικά σχόλια για τις αντίπαλες ομάδες – και μάλιστα ομάδες με περήφανο και αδούλωτο λαό όπως ο ΟΦΗ, οι αγώνες του οποίου για την ανεξαρτησία είναι γνωστοί σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. του χρονου θα παιζουν ιδια κατηγορια με τον ομοχρωμο “συμπολιτη”

  2. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΒΑ ΡΕ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 2 =