Δυσκολοχώνευτη η ήττα από ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το τι έγινε στο ΟΑΚΑ αλλά και για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής…

Να πω ότι δεν ΕΤΣΟΥΞΕ αυτή η ήττα; ΕΤΣΟΥΞΕ και με το παραπάνω. Έχει πάει 1.00 τα μεσάνυχτα και ακόμα δεν μπορώ να την χωνέψω. Όχι, επειδή ο ΟΦΗ έπαιξε κανένα ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Αλλά, επειδή ο ΟΦΗ έχασε ΜΕΣΑ από τα χέρια του ένα δικό του παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ απέναντι στην χειρότερη ΑΕΚ των τελευταίων χρόνων δεν μπόρεσε να πάρει ούτε έναν βαθμό αν και βρέθηκε να προηγείται στο πρώτο ημίχρονο. Τα δύο λάθη στα γκολ που δεχτήκαμε, ήταν αρκετή για να δώσουν στην ΑΕΚ τη νίκη, από τις 4-5 ευκαιρίες σε 90 λεπτά – οι δύο έγιναν γκολ.

Πραγματικά, ΤΖΑΜΠΑ ήττα από μια ανύπαρκτη ΑΕΚ! Και εκεί που λέγαμε ότι για πρώτη φορά φέτος η τύχη θα χαμογελούσε στον ΟΦΗ, ήρθε πάλι να παίξει τα δικά της παιχνίδια. Όπως σε τόσα και τόσα ματς: Στην Κέρκυρα, τη Νέα Σμύρνη, στο ματς με τον Λεβαδειακό και άλλα πολλά…

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ με την εμφάνιση του προκάλεσε ο ίδιος την τύχη του. Χωρίς το στήριγμα του (Παπάζογλου), δεν μπόρεσε να αλλάξει μια πάσα και μοιραία έδωσε το δικαίωμα – στην φετινή – στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Και το έκανε χάρις στο χάρισμα που έχει ο Πετρόπουλος και την… ατυχία του Μιχάλη Αγριμάκη.

Το εύκολο είναι να ρίξουμε την ευθύνη στον Αγριμάκη που κόντρα σε Άρη, Πανιώνιο πραγματοποίησε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ εμφανίσεις. Το ίδιο έγινε και κόντρα στην ΑΕΚ όπου ήταν αρκετά καλός με εξαίρεση τα δύο γκολ που δέχτηκε. Και ο Πετράκης είπε σωστά ότι «το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των λαθών». Ο Αγριμάκης κόντρα στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετικός και έδειξε για ακόμα μια φορά ότι ο ΟΦΗ διαθέτει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες.

Κάποια στιγμή, θα γυρίσει όμως ο τροχός και η τύχη θα μας δώσει, αυτό που μας έχει πάρει σε προηγούμενα παιχνίδια.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκείνος που θα ορίζει την τύχη του. Όπως έκανε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, όπως ΠΡΕΠΕΙ να κάνει και κόντρα στην Κέρκυρα.

Το ματς της Κυριακής είναι πραγματικά ο πρώτος ΜΕΓΑΛΟΣ αγώνας από τους πολλούς που θα δώσει ο ΟΦΗ μέχρι το τέλος της σαιζόν. Και το «Γεντί Κουλέ» πρέπει να έχει πάρει φωτιά πολλές ώρες πριν για να βάλει πρώτο το γκολ!

Υ.Γ. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Κουρδάκη. Αν και δεν είναι δεξί μπακ, έκανε φοβερό ματς κάνοντας κατάθεση ψυχής.

Υ.Γ. (1) Τι σου είναι ο Σάκης! Είναι από τους παίκτες που απλά ΔΕΝ μπορούν να αντικατασταθούν. Για πολλούς και διάφορους (αγωνιστικούς) λόγους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

14 σχόλια

  1. Μάλλον ήσουν σε άλλο γήπεδο. Η ΑΕΚ σε παίζει στο μισό γήπεδο εκτός τα τελευταία 8 λεπτά μαζί τις καθυστερήσεις και εσύ μιλάς για ανύπαρκτη ΑΕΚ. Έχεις ταμπουρωθεί πίσω και έχεις μια ευκαιρία (το γκολ) και ένα σουτ αουτ απο το φάουλ του λαμπροπουλου, (εκτός ξανά λέω τα τελευταία 8 λεπτά) σε όλο το ματς. Καλό ειναι να υποστηρίζουμε την ομάδα μας αλλα μην πουλάς τόσο οπαδισμό πια. Το καλύτερο ειναι κριτικαρουμε και την ομάδα μας καμμιά φορά…
    Εκτός αν δεν μπορείς…
    Και τότε παράτα τα και πήγαινε θύρα 4

    1. Μάλλον, έμεινες στον τίτλο και δεν διάβασες αυτήν την παράγραφο: “Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ με την εμφάνιση του προκάλεσε ο ίδιος την τύχη του. Χωρίς το στήριγμα του (Παπάζογλου), δεν μπόρεσε να αλλάξει μια πάσα και μοιραία έδωσε το δικαίωμα – στην φετινή – στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει”

      Εσένα Γιώργο δεν σε πειράζει που έχασε ο ΟΦΗ από μια ομάδα που – αγωνιστικά – δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο;

      1. Η ΑΕΚ σε ολο το πρωταθλημα δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα χτες δεν θυμιζε κατι απο φετος, κακα τα ψεμματα.Χτες ο ΟΦΗ φοβηθηκε παραπανω απο το κανονικο.Σου εγραψα λοιπον γιατι ο τιτλος σου ηταν ΕΝΤΕΛΩΣ αστοχος.Νομιζω οτι σε διαβαζουν νοημων ανθρωποι και πρεπει να προσεχεις τι γραφεις.

  2. από τις 4-5 ευκαιρίες σε 90 λεπτά – οι δύο έγιναν γκολ. δεν μας λες πόσες ευκαιρίες εκανε ο ΟΦΗ.
    Πραγματικά, ΤΖΑΜΠΑ ήττα από μια ανύπαρκτη ΑΕΚ. Πράγματι ήταν ισοπεδωτικός ο ΟΦΗ.
    Ο καθένας βλέπει τον αγώνα όπως τον βολεύει. Ένας ανύπαρκτος ΟΦΗ έχασε δίκαια από μια καλύτερη του ΑΕΚ στο μεγαλύτερο μέρος αν όχι σε όλο τον αγώνα. ΑΥΤΉ είναι η αλήθεια.απλά ήταν άτυχος στη φάση του 2ου γκολ της ΑΕΚ. Υπάρχει όμως και μια άλλη αλήθεια μπράβο στον Παυλή που δεν παράτησε την φάση.

    1. Georgef, εγώ δεν έγραψα πουθενά ότι ο ΟΦΗ ήταν ισοπεδωτικός και γράφω μέσα ότι η ομάδα δεν μπορούσε να αλλάξει ούτε μια πάσα. Πριν γράψεις το σχόλιο σου διάβασε το υπόλοιπο κείμενο και μετά κρίνε…

  3. για να μην λέμε πολλά λόγια αυτός είναι ο τίτλος σου
    Δυσκολοχώνευτη η ήττα από ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ…
    μπορείς να μου πεις τι έκανε ο ΟΦΗ για να δικαιούται κάτι παραπάνω?
    ‘Ενας ανύπαρκτος ΟΦΗ (όπως και στην Ξάνθη) έχασε από μια ανώτερη του ΑΕΚ.
    Αγωνιστικά (όπως απάντησες και σε ένα άλλο μήνυμα) αλήθεια ποιός ήταν ανώτερος?

    1. pragmatika aniparktos o ofh kai h aek epiase to maximoum apodosis pou mpori na piash.akoma thn theoro favori gia thn b ethnikh.mono to onoma an thn sosh.an ekseresis ton petropoulo oloi oi aloi eine gia ta mpaza.to thema eine mexri pote tha exei thn tixh me to meros tou o petropoulos?giath an stamatish na skorarh h aek tha vleph me ta kialia vathmous.ayta gia na eimaste antikimenikh

  4. Ρε Georgef ποια ανώτερη αεκ; και οι δυο ομάδες έπαιξαν χάλια και αυτό οφείλετε εν μέρη στο ότι ο ΟΦΗ παρά σεβάστηκε αυτή την μονοδιάστατη ΑΕΚ που όλοι η ομάδα είναι ένας Πετρόπουλος και τίποτα παραπάνω. Αν το ματς παίζονταν βάσει δυναμικότητας τότε η αεκ δεν είχε καμία ελπίδα.

    Άσε που το γκολ του Παυλη είναι πεντακάθαρο φάουλ στον Αγριμάκη.

    Το κακό είναι ότι ο ΟΦΗ δεν πίεσε την αεκ σε όλο το ματς να τις πετάξει τρία γκολ να τελειώνει. Όποτε αποφάσισε να την πιέσει την έκλεισε στα καρέ τις με τους αμυντικούς τις να πετάνε την μπάλα πλάγια γιατί δεν ήξεραν την να κάνουν και δεν μπορούσαν λόγο έλλειψης ποιότητας να κάνουν κάτι άλλο. Το παιχνίδι τις ΑΕΚ είναι “γεμίστε την μπάλα στην περιοχή μπας και βρούμε τον Πετρόπουλο… γιουργια”, ανύπαρκτη τακτικά, ανύπαρκτη αγωνιστικά και ατομικά.

    Με αυτά και αυτά η αεκ που τη πολεμάει το «σύστημα» και θέλει να την ρίξει έχει πάρει από το «σύστημα» 4 βαθμούς, 3 χθες με γκολ Παυλη που έπρεπε να ακυρωθεί ξεκάθαρα και 1 Βαθμό από τον αρη με το μισό μετρό offside του Πετρόπουλου. Χθες τις χαρίστηκαν και αρκετές κάρτες που ίσως άλλαζαν και τις ισορροπίες του αγώνα, κουτρουμπής και μπουγαιδης ήταν ξυλοκόποι απέναντι στον Περογαμβράκη και τον Κουτσιανικουλη, το ίδιο ισχύει και με τον υποτιθέμενο ποδοσφαιριστή Κοδρέρο.

    Άλλα ξανά γράφω, ότι ο ΟΦΗ κυρίως φταίει που σεβάστηκε αυτό το συνονθύλευμα από παίκτες που λέγετε Αεκ και δεν την στρίμωξε από την αρχή να τις κάτσει τρία γκολ να τελειώνει και τις έδωσε το δικαίωμα να νομίζει ότι είναι ομάδα, γιατί ομάδα δεν είναι. Αυτό σαφώς και είναι κατάλοιπο νοοτροπίας Αναστόπουλου που εκτός έδρας φαίνεται ξεκάθαρα.
    Εν κατακλείδι ,Το «σύστημα» και ο αδικαιολόγητος φόβος του ΟΦΗ ίσως έσωσαν την αεκ χθες.

    ΥΓ Αν στο χθεσινό ματς έπαιζε ο Παπάζογλου θα βλέπαμε έναν τελείως διαφορετικό ΟΦΗ άλλα προνόησε για αυτό ο Αναστόπουλος και τον δήλωσε να εκτίσει με αεκ. Δυστυχώς το κακό που έκανε ο Αναστόπουλος στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα θα το βλέπουμε μπροστά μας για πολλούς μήνες ακόμα.

    1. Γιάννη θα συμφωνήσω σε ΟΛΑ όσα γράφεις πέραν της αναφοράς σου στον Παπάζογλου. Για εμένα ορθώς δεν έπαιξε σε ΕΚΤΟΣ έδρας παιχνίδι γιατί ΕΝΤΟΣ είναι ΥΠΕΡ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. Χίλιες φορές να παίζει ο Παπάζογλου μέσα στο Ηράκλειο, παρά εκτός.

      1. manoli exthes eipes gia mia metagrafh pou etimazete thn deytera.ektos tou kanoula fantazome?h enouses ton kanoula?

        1. Η μεταγραφή του Κανούλα Νίκο ήταν δεδομένη εδώ και αρκετές ημέρες…

  5. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ? ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΣΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ?ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΣΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ. (ΤΟ ΓΚΟΛ ΟΦΣΑΙΤ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΑΟΥΛ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΡΕΡ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΛΠ ΚΛΠ).ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΟΦΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ ΟΤΙ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ? ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?
    ΚΕ ΣΑΡΡΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΥΛΗ ΗΤΑΝ ΦΑΟΥΛ?
    ΥΓ.ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΚΑΤ ΕΣΕ) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Ο ΚΟΡΔΕΡΟ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ.
    ΥΓ 1.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΥΓ 2 ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟΝ ΟΦΗ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ.

    1. πες τα χρυσοστομε…..

  6. ΕΝΑΣ ΟΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΕΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΧΤΕΣ) ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΦΑΣΕΩΝ ΓΚΟΛ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΕΦΑΓΕ ΑΣΤΕΙΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΜΑΚΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΗΘΕΜΕΝΟ). ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ. ΜΙΑΜΙΣΗ ΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕ ΔΥΟ ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ… ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ…

    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

15 + 20 =