Το πιο εύκολο πράγμα είναι να «φαγωθεί» ο Αγριμάκης…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την «ανθρωποφαγία» που έκανε την εμφάνιση της μετά το παιχνίδι του ΟΑΚΑ και την σωστή διαχείριση που χρειάζεται από όλους.

Δεν θα κλείσω τα μάτια και θα πω ότι ο γκολκίπερ του ΟΦΗ δεν έκανε λάθη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ούτε, φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο έχει κάνει και εκείνος που γνωρίζει την ευθύνη που του αναλογεί.

Όπως έγραψα και το Σάββατο, η εμφάνιση του Αγριμάκη ήταν μια από τις… προηγούμενες. Καλός, σταθερός στις εξόδους του – όποτε χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε με επιτυχία. Εκτός από τα δύο γκολ της ΑΕΚ.

Πέραν ωστόσο εκείνων των φάσεων, ο Μιχάλης Αγριμάκης έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του – έστω και αν έσπευσαν να τον «φάνε» ρίχνοντας του τις «κατάρες» και τα «αναθέματα» της ήττας του ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Θεωρώ ότι ο Αγριμάκης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και το πιο εύκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να αποδοθούν οι ευθύνες σε έναν τερματοφύλακα που λόγω… θέσης είναι πάντα στην πιο δύσκολη θέση από όλους τους συμπαίκτες του.

Ο ΟΦΗ έχει φέτος την ατυχία ή την τύχη (εγώ πάω με το τελευταίο) να διαθέτει δύο νεαρούς αλλά ταλαντούχους και εξελίξιμους τερματοφύλακες που λόγω των συνθηκών κλήθηκαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας με το νούμερο 1 σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ έχει χάσει βαθμούς από τους τερματοφύλακες του όμως πέραν αυτών, πιστεύω ότι η ομάδα έχει στο ρόστερ της δύο γκολκίπερ με πολύ πλούσια προσόντα και τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Αγριμάκης και Γουναρίδης έχουν δείξει ότι διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και μεγάλα προσόντα ώστε να κάνουν μια σημαντική καριέρα και να διατηρηθούν στον «αφρό» της θάλασσας του ΟΦΗ…

Όπως επίσης πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να βγει κερδισμένος από την φετινή σαιζόν και μέσα στα επόμενα χρόνια να έχει την τύχη να διαθέτει στο ρόστερ του δύο από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες.

Όμως, με το… «ανάθεμα» και το κράξιμο στην πρώτη στραβή, δεν κάνουμε τίποτα. Το φετινό πρωτάθλημα έχει ακόμα 11 ΤΕΛΙΚΟΥΣ για τον ΟΦΗ και χρειάζεται όλοι να είμαστε στο πλευρό αυτών των ποδοσφαιριστών.

Και αν χρειάζεται 1 φορά στήριξη στα καλά, τότε στα κακά απαιτείται 1.000 φορές περισσότερο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. mano o agrimakis exei 50% eythinh gia thn htta..to allo 50% to exei o petrakis.mia poli kakh vradia gia ton petrakogiannh kai elpizo na tou ginh mathima sto melon.apo pou na ksekinisoume na analioume ta lathh…to megalitero gia mena eine oth afise telios asindeto to kentro me thn epithesh…

  2. Sthrizoume Agrimakh…. Einai polu kalos termatofylakas alla tou leipoun oi empiries… To kraksimo kai h gkrinia mono kako kanoun!!! Sthrixh se olous!!! Kai eidhka ston Petrakh!!!

  3. ο Αγριμακης ειναι μια χαρα τερματοφυλακας δεδομενης της ηλικιας και εμπειριας.το πολυ καλο του ειναι οτι μπλοκαρει και δε διωχνει χωρις λογο,σε αντιθεση με τον Γουναριδη που μονο διωχνει και δεν μπλοκαρει.αυτο το πληρωσε στο γκολ που φαγαμε αλλα ηταν πολυ ειδικες οι συνθηκες του αγωνα.
    Το προβλημα της ομαδας δεν ηταν το κοουτσαρισμα τοσο, οσο το οτι δεν εχει αλλαγη καποιον επιθετικο να απασχολησει την αντιπαλη αμυνα ή καποιον μεσο να κρατησει τη μπαλα.μιλαω για το τελευταιο 20λεπτο που ειχαν σκασει τα παιδια και εξαιτιας της βροχης και του γηπεδου και οι αλλοι αναμενομενα θα πιεζαν.ο Λινεν εβαλε 3 ξεκουραστους επιθετικογενεις αλλαγη και πολυ ποιοτικους παικτες,(Ο Παυλης λιγοτερο) και δε γινεται να καθεσαι κλεισμενος ενα μισαωρο και να δεχεσαι επιθεσεις χωρις να κρατας τη μπαλα.

  4. Γουναριδης και Αγριμακης ειναι πολυ καλοι τερματοφυλακες νεοι χωρις εμπειρια φυσικα και για αυτο τα λαθη ειναι μεσα στο προγραμμα….απο εκει και περα θεωρω οτι ο ΟΦΗ θα βγει κερδισμενος και αγωνιστικα καθως θα εχει 2 πολυ καλους τερματοφυλακες αλλα και οικονομικα ισως απο μια μεταγραφη….ο Πετρακης μεχρι τωρα παει αρκετα καλα πιστευω στο κοουτσαρισμα….και φυσικα μην ξεχναμε….δεν παμε για πρωταθλημα παραμονη πρωτα και μετα οσο γινεται πιο ψηλα….

  5. δεν μπορεις να ρισκαρεις την κατηγορια που χρειαζεσαι 3 νικες ακομα, με ταλαντουχους…
    Δασκαλακης και ενας αξιοπιστος αμυντικος μεσος οχι παικτες γ! εθνικης…
    ομως δυστυχως την κερκυρα θα την παιξουμε με τα παιδακια

    1. εναν ανω τον 24 μπορουμε να παρουμε.αν εχεις υποψιν σου κατω 24 εμπειρο μεσο που παιζει και σε καλο επιπεδο πες τον να τον μαθουμε,ο Μητροπουλος πηγε στην ΑΕΚ.

  6. Σε ολον τον κοσμο 20 και 22 χρονων δεν ειναι ταλεντο για το μελλον αλλα ειδη ετοιμη ποδοσφαιριστες με εμπειριες. Και εμεις εδω λεμε ακομα ταλεντο. Δεν λεω καλος ο αγριμακης θελει εμπειριες απο παιχνιδια αλλα εμεις χρειαζομαστε εναν ετοιμο για να βγαλουμε την χρονιά. Τοπ καταλαβαινεις κυριε σαρρη??? Τ-ερμα-το-φυ-λα-κα. Εκατεχης το??? εχουμε χασει 10 βαθμους απο λαθη του τερματος για να μην πω παραπανω. Οσο για τον γουναριδη ξεχνα τον, ουτε ταλεντο ουτε επενδηση για το μελλον. Δεν ειναι για οφη. Και θα το δεις του χρονου. Δεν υπαρχει γουναριδης ειναι εκτος τοπου και χρονου. Και ενα μηνυμα προς την δοιηκηση. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

  7. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι λέτε ότι ο αγριμακης φταίει στα γκολ… Απο ποτέ η επαφή στη μικρή περιοχή δεν είναι φάουλ?? ο παυλης κυριολεκτικά έπεσε πάνω του και είναι ξεκάθαρο φάουλ.. Στο πρώτο γκολ θα μπορούσε να εχει βγει, αλλά φταίει κ η άμυνα διότι ο πετροπουλος παίρνει την κεφαλιά σχεδόν στο ύψος της μικρής περιοχής, ανενοχλητος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 3 =