Ο πρώτος ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ μέχρι… τον επόμενο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ΜΕΓΑΛΟ παιχνίδι με την Κέρκυρα και για το πώς πρέπει να το αντιμετωπίσει ο κόσμος του ΟΦΗ.

Εκεί που όλοι πιστεύαμε – βάζω και τον εαυτό μου μέσα – ότι η Κέρκυρα με τις μεταγραφές που έκανε τον Γενάρη θα έριχνε «λευκή πετσέτα», τελικά αποδείχθηκε ολοζώντανη. Και δεν σας κρύβω, ότι η εμφάνιση της στο χθεσινό παιχνίδι με προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Όχι, ότι την θεωρώ κανένα φόβητρο για τον ΟΦΗ όμως δεν είναι τόσο… «τελειωμένη» όσο πίστευα τόσο εγώ ο ίδιος όσο και αρκετός κόσμος. Κόντρα στον ενισχυμένο Άρη (τι να σου κάνει ένας Τάτος;) αλλά – αγωνιστικά διαλυμένο – η Κέρκυρα έδειξε ότι είναι επικίνδυνη αλλά και ότι μπορεί να κάνει αρκετές ζημιές με τους Λεόν, Κυβελίδη και Αγρίτη.

Το ματς της Κυριακής είναι ιδιαίτερα δύσκολο και αυτό πρέπει να το καταλάβουν ΟΛΟΙ. Από τους παίκτες μέχρι και τον… τελευταίο φίλαθλο!

Κανένας δεν πρέπει να μπει στην λογική του «έλα μωρέ, με την Κέρκυρα παίζουμε». Για αυτόν τον λόγο ο κόσμος πρέπει να είναι στις επάλξεις για το παιχνίδι της Κυριακής και να δώσει δυναμικό και βροντερό παρόν.

Ο κόσμος την Κυριακή θα πρέπει να είναι περισσότερος από κάθε άλλο εντός έδρας παιχνίδι. Το ματς της Κυριακής δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα πέραν της ΝΙΚΗΣ.

Γιατί σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει», τότε ο ΟΦΗ θα έχει γκρεμίσει όλα όσα έχτιζε τον τελευταίο μήνα με τις δύο νίκες επί των Άρη και Πανιωνίου.

Ο ΟΦΗ με τρίποντο επί της Κέρκυρας ξεμπερδεύει με την παραμονή του σε πολύ μεγάλο βαθμό και φτάνοντας στους 26 βαθμούς θα ψάχνει 2 νίκες σε 10 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι της Κέρκυρας είναι ακόμα δυσκολότερο αν σκεφτεί κανείς ότι θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να παραμείνει ζωντανή γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση ήττας δεν θα γλυτώσει τον υποβιβασμό.

Θεωρώ, ότι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, το κυριακάτικο παιχνίδι είναι ο πρώτος ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ μέχρι… τον επόμενο. Και ανέλυσα παραπάνω, για ποιους λόγους το ματς αυτό είναι πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα με Άρη, Πανιώνιο.

Ελπίζω ότι και στον ΟΦΗ πήραν το μήνυμα από την χθεσινή εμφάνιση της Κέρκυρας. Συν τοις άλλοις, ο ΟΦΗ θα έχει να αντιμετωπίσει την πολύ σημαντική απουσία του Ματίας Βερόν, η παρουσία του οποίου στην 11αδα δίνει άλλο αέρα, ειδικά μέσα στο «Γεντί Κουλέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. πάντως η Κέρκυρα παραμένει ,αν και όντως σχετικά καλύτερη πλέον, πιθανότατα η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος σε απόδοση, δεν σκοράρει εύκολα και έχει αμυντικά προβλήματα.. ένα γρήγορο γκολ εάν βάλουμε δεν το βγάζει με λογικά.. ο Αγρίτης είναι πλέον μια ταχύτητα κάτω, ο Λεόν είναι.. ένας και ο Κυβελίδης ταιριάζει στους αμυντικούς μας.. Με Βερόν μέσα θα ήμουν πιο αισιόδοξος αλλά αλίμονο να μην πάρεις τέτοια ματς.. Η σωτηρία δεν νομίζω να χρειαστεί 32 πόντους που λες αλλά όσο πιο ψηλά -και γρήγορα- τόσο πιο καλά.. μην ξεχνάμε την έλλειψη προετοιμασίας και την έλλειψη – ακόμα τουλάχιστον- ενίσχυσης.. Τελικό δεν θα το έλεγα γιατί έτσι όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε ότι ενώ δεν κερδίζεις Πανθρακικό μέσα, κάνεις σχετικά εύκολη νίκη με τον Αστέρα μέσα.. τρελή κατάσταση..

  2. Δεν έχε άλλο τελικό Μανο αν καθαρίσουμε την Κέρκυρα. Κερδίζεις και άντε γειά. Τι ρε τρόμαξε ρε φίλε το χθεσινό ματς. Ο Αρης χωρίς Ακανθο και με ανύπαρκτο Γιαννιώτα χωρίς Πουλίδο και μόνο με τον Τατο να παίζει είναι για γέλια. Με λίγη σοβαρότητα δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν έπαιζε και ο Ματίας δεν θα το συζητούσα καθόλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × five =