ΕΣΥ είσαι η καλύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον παίκτη που αποτελεί την καλύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Είμαι από εκείνους που έλεγαν – όταν ακόμα ίσχυε η πληροφορία για συμφωνία με τον Τάτο – ότι αν έμενε ο Λαμπρόπουλος, δεν υπήρχε λόγος να αποκτηθεί ο μέσος του Ολυμπιακού. Και μάλιστα, το είπα λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο όπου ο «Λαμπρό» είχε κάνει όργια.

Και συνεχίζω να έχω αυτήν την άποψη, έστω και αν πιστεύω ότι ο Τάτος είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Γιατί ο Λαμπρόπουλος είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο χαρακτηρίζεται ο ΟΦΗ στην «μετά – Σίσιτς» εποχή. Από το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μετά αναδείχθηκε σε βασικό «γρανάζι» του ΟΦΗ αποτελώντας έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Με 3 γκολ και 5 ασίστ απολογισμό, ο «Λαμπρό» αποτελεί φέτος τον ποδοσφαιριστή που δίνει το κάτι παραπάνω στην μεσαία γραμμή του ΟΦΗ. Ένας μέσος που μπορεί να παίξει «6αρι», «10αρι» και δεξί χαφ είναι πάντα απαραίτητος – πολύ δε περισσότερο σε αυτόν τον ΟΦΗ που έχει ανάγκη από ποιοτικούς και καλούς ποδοσφαιριστές.

Το ότι δεν έφυγε, για εμένα είναι το καλύτερο νέο που μπορούσε να ακούσει ο φίλαθλος του ΟΦΗ – πέρα από κάθε άλλη μεταγραφή που θα έκανε η ομάδα.

Με την παρουσία του στην 11αδα, ο ΟΦΗ κερδίζει πάρα πολλά σε ταχύτητα, έμπνευση, ποιότητα αλλά και γκολ. Θυμηθείτε πόσα χρόνια είχε να βρει ο ΟΦΗ έναν ποδοσφαιριστή που θα συνεισφέρει πάρα πολύ, τόσο στην δημιουργία όσο και στην εκτέλεση; Μάλλον, ο τελευταίος ήταν ο Πέτρος Μαρινάκης.

Για εμένα, πραγματικά, η παραμονή του Ανδρέα Λαμπρόπουλου ήταν η καλύτερη είδηση για τον ΟΦΗ και τον Γιάννη Πετράκη. Έστω και αν αυτό το ρόστερ, ήθελε κάποιες – παραπάνω – ποιοτικές μεταγραφικές «ενέσεις».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. pros genti koule: opote mpenw sto site apo to diko mou pc i apo allo petaei mia efarmogi pou einai ios. ton anaferei san update tou mozila. koitaxte na to lusete

    1. Το κοιτάμε, είσαι ο πρώτος που το αναφέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × two =