Έβαλε την σφραγίδα του στον ΟΦΗ ο Πετράκης…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την… «πλαστική» που έκανε ο ΟΦΗ στο πρόσωπο του στην μετά – Αναστόπουλου εποχή.

Συνήθως, όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή είναι δύσκολο έως απίθανο να πούμε ότι η «νέα εποχή» συνοδεύεται από μεγάλες αλλαγές ανάμεσα στο διάστημα που μεσολαβεί την αλλαγή φρουράς στον πάγκο μιας ομάδας.

Στην περίπτωση του ΟΦΗ δεν μπορούμε να πούμε ότι συμβαίνει αυτό και είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Πετράκης μπόρεσε και κατάφερε να δώσει το ΔΙΚΟ του στίγμα μέσα σε 5 αγωνιστικές.

Και μπορεί ο Γιάννης Πετράκης να είπε την πρώτη ημέρα της παρουσίας του στον ΟΦΗ ότι «δεν θα κάνουμε ριζοσπαστικές αλλαγές» όμως αυτές στις οποίες προχώρησε ήταν αρκετές για να αλλάξουν το πρόσωπο της ομάδας.

Ο ΟΦΗ άφησε πίσω του το 4-3-3 με το οποίο αγωνιζόταν η ομάδα επί Αναστόπουλου και με το 4-4-2 άφησε την ομάδα να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες (ειδικά μέσα στο «Γεντί Κουλέ».

Σε πέντε παιχνίδια είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τον ΟΦΗ που δεν «σπατάλησε» κανένα από τα πρώτα 45λεπτα (που αποτελούσε και την μόνιμη «πληγή» της ομάδας). Συν τοις άλλοις, ο Γιάννης Πετράκης «έβαλε» στο παιχνίδι και τα ακραία μπακ (Μονιάκης, Κουρδάκης) που επί Αναστόπουλου είχαν διακοσμητικό ρόλο στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού του ΟΦΗ.

Είναι δεδομένο ότι στην παρούσα χρονική περίοδο, ο ΟΦΗ έχει αποκτήσει μια ταυτότητα στο πρόσωπο με το οποίο παρουσιάζεται μέσα στα γήπεδα. Και μπορεί ο κόσμος να μην είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια όμως καλό είναι να σκεφτούμε και τα δεδομένα που υπήρχαν.

Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που θέλει και ο ίδιος ο Πετράκης μιας και αυτήν την στιγμή απομένουν 10 αγωνιστικές ακόμα.

Ο ΟΦΗ των 5 πρώτων αγωνιστικών αποτελεί ένα καθαρό και ατόφιο δημιούργημα του Γιάννη Πετράκη. Με τις αλλαγές που έβαλε και τα νέα στοιχεία που καθιέρωσε, ο ΟΦΗ του δεύτερου γύρου είναι ένα συγκρότημα με τρομερό βαθμό αυτοπεποίθησης και συγκέντρωσης που όσο λύνονται τα πόδια των παικτών θα γίνεται ακόμα καλύτερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Na kanoun enstash kata tou kyrous tou agwna me thn aek ekei sthn doihkhsh….. Ntope vrethike o arkoudas!!!!

  2. Dimitris Vamos Barca!!! …Μη λέτε ότι θέλετε για θέματα ντόπινγκ που δεν γνωρίζετε ο Αρκούδας πάει ως μεμονωμένο περιστατικό … Αντίθετα πιο σοβαρό είναι το θέμα του Στάθη Ρόκα του Πανιωνίου που πάει σε ομαδικό περιστατικό..{ Σε απολογία για την Πέμπτη 7-2-2012 κάλεσε η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, τον Στάθη Ρόκα του Πανιωνίου, ο οποίος σε έλεγχο αντιντόπινγκ μετά τον αγώνα με τη Βέροια, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, καθώς το ιατρικό τιμ της ομάδας, αμέλησε να ενημερώσει πως ο παίκτης έκανε ενέσεις Methylprednisolone ==ένεση κορτιζόνη==}….δεν βρέθηκε ένας γιατρός γνωστής του Κώδικα WADA να συντάξει μια εκθέσει ABBREVIATED THERAPEUTIC USE EXEMPTIONS – ATUE ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ.. και να το στείλει στο ΕΣΚΑΝ; Τώρα γιατί να κινδυνεύει να τιμωρηθεί αυτό το παιδί!!!

    Από τον WADA γελάνε, όταν τους λένε, ότι είπαν στην απολογία τους ότι ξέχασαν να το δηλώσουν οι γιατροί της ομάδος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Συμβουλεύω όλους τους παίχτες, ο νόμος λέει, να
    Αυτό ενημερώνονται να κρατούν στοιχεία γνωμάτευσης ,και να τα στέλνουν ΑΠΌ μόνοι στο ΕΣΚΑΝ η στον WADA ΠΡΙΝ τα ματς ώστε να παίρνουν έγκριση.. ΜΑΚΑΡΙ να βγω ψεύτης αλλά θα δείτε τι ουρά θα έχει αυτό το θέμα αν θέλει 1-2 βαθμούς ώστε να σωθεί η Βέροια….

    Αρκούδας: εφεδρίνη κάνει την εμφάνιση της τόσο σε χάπια αδυνατίσματος , όσο και σε προϊόντα «ενέργειας» ,τα οποία χορηγούνται σε αθλητές για περισσότερη ενέργεια και έτσι αύξηση της αθλητικής τους απόδοσης , χωρίς να εξαντλούν τα σωματικά τους αποθέματα .

    Μελέτες έδειξαν ότι η βραχυχρόνια χρήση εφεδρίνης σε υψηλές δόσεις , για λιγότερο από 6 μήνες , προκαλεί απώλεια βάρους σε επιλεγμένους ασθενείς και μάλιστα ότι η καφεΐνη αυξάνει την αποτελεσματικότητα της εφεδρίνης ως προς την απώλεια βάρους .

    Οι μελέτες αυτές έδειξαν ότι ούτε η καφεΐνη ούτε η εφεδρίνη από μόνες τους είχαν σημαντική επίδραση σε παραμέτρους της αθλητικής απόδοσης, αλλά ο συνδυασμός εφεδρίνης και καφεΐνης επέδειξε 20-30% αύξηση αυτής .

    Όμως το νόμισμα έχει και άλλη όψη. Εξαιτίας της ιδιότητας της να επενεργεί στο κεντρικό νευρικό σύστημα, η εφεδρίνη προκαλεί νευρικότητα, τρόμο και αϋπνία, ενώ με παρατεταμένη κατανάλωση, προκαλεί ακόμα και ταχυκαρδία, υπέρταση και έμφραγμα .

    Επιπλέον, προκαλεί εθισμό , κατάρρευση του νευρικού συστήματος και προβλήματα στα νεφρά ,τα αγγεία και την καρδιά . Τα προβλήματα εντείνονται τους θερινούς μήνες ,αφού η εφεδρίνη αυξάνει την κεντρική θερμοκρασία του σώματος και ελαττώνει την εφίδρωση ,με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται συχνά κρούσματα θερμοπληξίας ,που μπορούν να οδηγήσουν το άτομο ακόμα και στο θάνατο,ιδίως όταν η εφεδρίνη συνδυάζεται με άλλα διεγερτικά , όπως η καφεΐνη, το ginseng και η guarana.

    Η συγκεκριμένη ουσία, εντάσσεται σε εκείνες που χαρακτηρίζονται «ειδικής αναφοράς» και απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τους αθλητές στην Ελλάδα από τις 30-12-2011, σύμφωνα με την εφημερίδα της Κυβερνήσεως…

    ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΓΊΝΕΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ … ΌΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΈΝΟΧΟΙ…ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ…

    Εγώ θα τους έλεγα τι λέτε ΡΕΕ; ..Και η εταιρεία που πήρε τα λεφτά για να κάνει την κάρτα του αθλητή στην Ελλάδα τα έφαγαν και τώρα δηλώνει πτώχευση.. Αυτά συμβαίνουν στην χώρα μας; Και μετά μας φταίνε οι ΞΕΝΟΙ; Γιατί το θέμα του ντόπινγκ δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο, είναι Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ !!!!!!! δηλητηριάζουν παιδάκια,

    Εγώ έβαλα το DNA ντόπινγκ τους δείχτες στους μεταβολίτες ώστε να βλέπουμε αν υπάρχει δολιοφθορά, η αν θέλει βοήθεια αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ γιατί μπορεί να έπεσε σε μια κώλο ουσία ..

    Είμαστε μερικοί τρελοί εκεί την F.I.F.A που δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει το Τσίρκο της ΚΙΝΑΣ γιατί από εκεί περνάνε ΟΛΑ θα σας πω κάτι που ίσως δεν πρέπει ,Θετικό είναι και το δεύτερο δείγμα του Ντέιβιντ Χόκινς τι είναι ο Ντέιβιντ Χόκινς; ο φόργουορντ της Γαλατασαράι.

    Σήμερα ψαχνόμαστε να σώσουμε ΕΝΑ από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που έβγαλε ποτέ η Αγγλία τον Πολ Γκασκόιν ..

    Όσοι με ξέρετε θα γνωρίζετε ότι έχω ευαισθησία σε θέματα Ντόπινγκ με μια κακή εμπειρία που έζησα με πολύ συγγενικό μου πρόσωπο, ίσως να ήταν και η αίτια ώστε να μπω στην ανεξάρτητη επιτροπή της F.I.F.A ,εγώ πάντα θα υπερασπίζομαι τους αθλητές, αλλά θα εξοντώσω τους ντίλερ, έχω βάλει τα θεμέλια ακόμα και αν πεθάνω να τους πιάνουν ΟΛΟΥΣ που παίζουν με ανθρώπινες ζωές, ένας άνθρωπος που με δίδαξε πολλά είναι ο πρώην διευθυντής του W.A.D.A κ. Ντικ Πάουντ , το θέμα πήγα πολύ μακριά, μέχρι και στατιστικά βάλαμε μέσα ώστε να δούνε πως αποδίδουν οι αθλητές όταν είναι ντοπαρισμένοι και πως όταν είναι καθαροί ..μεγάλη ιστορία .. Ήλθα σε ανοιχτή ρίξει με τον τότε διευθυντής του ΟΑΚΑ κ. Γεωργακόπουλος , τώρα γιατί είμαι εγώ στην F.I.F.A και αυτός στο Κατάρ κάτι βρήκα εγώ, κάτι έχασε -ξέχασε αυτός.

    Είμαι ΟΦΗ ,αγαπώ αυτή την ομάδα ,ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους της και την προσπάθεια που κάνουν για αυτή την ομάδα…

    Υ.Γ.. θα γράψω και μια άλλη πιο {ανατριχιαστική ΑΠΌΦΑΣΗ } που πάρθηκε για τους παραβάτες μεταξύ F.I.F.A –Europol }

  3. Το πράγματα σοβαρεύουν συμμετείχα προ ημερών σε μια τηλεδιάσκεψη της F.I.F.A ,της U.E.F.A και με εκπρόσωπο από τον WADA επειδή έχουν σοβαρό θέμα σε Αυστραλία και στην Ισπανία με το ντόπινγκ…

    Πήρανε έξις αποφάσεις που σας της μεταφέρω αφού είναι ανακοινώσιμες.

    Η F.I.F.A καθιερώνει ειδική τηλεφωνική γραμμή { Hot Line} Η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου θα στείλει επιστολή σε όλες τις ομοσπονδίες μέλη της και τις καλεί να προβούν στις δικές τους ενέργειες για ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων με το ποδόσφαιρο, με τον αριθμό +44 800 11 3388 θα λειτουργεί στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Ισπανικά και τα Γερμανικά προς το παρών, σύντομα θα προστεθούν κι άλλες γλώσσες {και κυρίως διαδεδομένες διάλεκτοι από την Ασία} αφού το κύκλωμα που αποκάλυψε η Europol δρα στη συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη.

    Ταυτόχρονα η F.I.F.A δημοσιοποίησε και ένα e-mail με την διεύθυνση [email protected] ….Ώστε ο καθένας μπορεί να επικοινωνήσει και να μεταφέρει την όποια ενόχληση είχε από εκείνους τους τύπους που έχουν στήσει κάθε λογής παραμάγαζο και θησαυρίζουν στην πλάτη ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών, ομάδων και φιλάθλων..

    Η τηλεφωνική γραμμή, αλλά και το e-mail θα λειτουργούν με απόλυτη εχεμύθεια. Οι καταγγελίες (επώνυμες η ανώνυμες) θα ελέγχονται από την ομάδα ασφαλείας της Europol και της F.I.F.A, με στόχο την παρακολουθήσει τον κυκλωμάτων για την εξάρθρωση τους….

    Αν κάποιος δεχθεί έστω την παραμικρή ενόχληση, η εκβιασμό, για τον προκαθορισμό ενός αποτελέσματος σε αγώνα ποδοσφαίρου η ντόπινγκ και είναι καθαρός δεν θα έχει πια την παραμικρή δικαιολογία αν πιαστεί θα πηγαίνει φυλακή ….Άρα μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο, να κάνει την καταγγελία του ΠΡΙΝ το η τα ματς, τα υπόλοιπα θα διασταυρωθούν θα αξιολογηθούν από έμπειρους ειδικούς της Europol και της F.I.F.A , αν είναι θέμα διακίνησης ντόπινγκ θα και αναλαμβάνει ο W.A.D.A με την Europol στην Ελλάδα έχει ήδη εκδοθεί κατάλογος Ελεγχόμενων Αθλητών με 112 ΟΝΟΜΑΤΑ..

    Συμβουλεύω όλους τους παίχτες και ΑΛΘΗΤΕΣ, ο νόμος λέει να αυτόενημερώνονται , να κρατούν στοιχεία από ιατρικές γνωμάτευσης ,ΚΑΙ να τα στέλνουν ΑΠΟ μόνοι στο ΕΣΚΑΝ η στον WADA ΠΡΙΝ τα ματς η αγώνισμα ώστε να παίρνουν έγκριση..

    Επίσης μακριά από συμπληρώματα διατροφής ΔΕΝ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΈΧΟΥΝ ΜΕΣΑ …. πουλάνε δηλητήρια παγκόσμιος γίνετε ένας χορός δις εκατομμύριον…

    Τρώτε τροφές Υγιεινές τροφές … Μήλα μας, Ξηρούς καρπούς μας , την σταφίδα μας, τα σύκα μας , τα αυγά μας, την γαλοπούλα μας , τα μπρόκολο μας, της πιπεριές μας, κανέλα με μέλι είναι ότι καλύτερο υπάρχει, τα σκόρδα μας, τα ρόδια μας… Λάχανο, Κολοκύθα, Ψάρια, Γαρίδες, Γάλα, Γλυκοπατάτες, Καφέ ρύζι, Ζυμαρικά, Τυρί με χαμηλά λιπαρά, Ντομάτες, Βρώμη, Σπανάκι, Ελιές, Δαμάσκηνα, Μαύρα φασόλια, Φακές, Παρθένο Ελαιόλαδο, Μέλι, Πράσινο Τσάι Κ.Τ.Λ και φυσικά Νερό …. ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ χτίζουν ΑΘΛΗΤΕΣ που θα ζήσουν και μετά την όποια πορεία που θα έχουν .. ΌΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΘΑΝΑΤΏΝΟΥΝ. 84 θανάτους εν ενεργεία επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από 2010 είναι καταγεγραμμένοι από την F.I.F.A … αλλά το ΧΟΝΤΡΌ παιγνίδι το παίζουν οι ΝΤΙΛΕΡ Στα γυμναστήρια και στον παιδικό – ερασιτεχνικό αθλητισμό … εκεί δεν ξέρω πόσα παιδιά έχουν χαθεί….

    Ευχαριστώ το σαιτ και τον αγαπητό μου φίλο κ. Σαρρή που ανεβάζει τα κείμενα ΑΥΤΑ και είμαι στην διαθέσει του πάντα ,, ΏΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΈ ΑΛΗΘΕΙΕΣ , έναν νέο που μπορεί να να προβληματίσουμε είναι επιτυχία..

    Και έναν παρακρατημένο νέο αν μπορέσεις ζώσεις αξίζει όλα τα μετάλλια και τους τίτλους ΌΛΟΥ του κόσμου .. UNESCO…

  4. Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013
    Νίκος Ξυλούρης..

    Σήμερα συμπληρώνονται 33 χρόνια από τις 8 Φλεβάρη 1980, όταν ο Νίκος Ξυλούρης, μια φωνή που σημάδεψε την Ελλάδα, άφηνε την τελευταία του πνοή…..

    Παρά τις τρεις και πλέον δεκαετίες από το θάνατό του, ο ελληνικός λαός συνεχίζει να τραγουδά μαζί του:
    «Πότε θα κάνει ξαστεριά»…

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nzSjGLAVQpY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 − one =