Ντου από το πρώτο λεπτό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Λοιπόν, έφτασε η ώρα να δώσει ο ΟΦΗ τον δικό του τελικό. Και ας υπάρχουν τρεις αγωνιστικές ακόμα. Αυτό το ματς είναι «ή ταν ή επί τας» για τους παίκτες του Γιάννη Πετράκη.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μεγάλη και βαθιά ανάσα μετά τις δύο ισοπαλίες σε Λιβαδειά και Βέροια όμως το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα είναι εκείνο που θα του εξασφαλίσει την παραμονή σε ποσοστό 90%.

Όχι ότι θα τον σώσει οριστικά μιας και μετά θα πάει να δώσει ένα άλλο ματς μπολ κόντρα στον Πανθρακικό αλλά με νίκη κόντρα στους Ηπειρώτες θα έχει κάνει ΑΛΜΑ παραμονής.

Τέτοια παιχνίδια δεν θέλουν ούτε συστήματα, ούτε τακτικές. Θέλουν όμως μεγάλη προσοχή, τεράστιο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης και μια ομάδα από καμικάζι που θα δείξουν από το πρώτο λεπτό ότι θέλουν τη νίκη.

Και θα φέρω ως παράδειγμα τον Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό. Ήθελε το ματς και φρόντισε να το καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο.

Έτσι και ο ΟΦΗ πρέπει να δείξει από την αρχή ότι το ματς θα έρθει άσος! Καμία ανοχή, καμία… μαλθακότητα. Και στο κάτω κάτω, ο ΟΦΗ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Άλλωστε, ομάδες του δικού του βεληνεκούς φρόντισε να τις καθαρίσει με συνοπτικές διαδικασίες. Με εξαίρεση το ματς με τον Πλατανιά όπου συνωμότησε το σύμπαν για να έρθει το διπλό. Αυτογκόλ, 0-2 στην 2η φάση, αποβολή και Τριτσώνης.

Ο ΟΦΗ πρέπει να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό σαν να μην υπάρχει άλλη μέρα πέραν του Σαββάτου. Άλλωστε, ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θέλει ούτε αναβολές, ούτε συστήματα, ούτε τακτικές. Θέλει ψυχή και καρδιά! Και τύχη που φέτος έχει λείψει από τον ΟΦΗ στα ¾ του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 2 =