Λίγα λόγια για τον “Κούτσια” του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η τελευταία εμφάνιση του Κουτσιανικούλη (πιθανότατα) για φέτος μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ υποχρεώνει τον Μανώλη Σαρρή να γράψει για τον επίλογο του με τα “ασπρόμαυρα” την φετινή σαιζόν.

Ήμουν από εκείνους που τον ήθελαν σαν τρελό στον ΟΦΗ. Όχι μόνο γιατί τον θεωρώ καλό ποδοσφαιριστή αλλά και γιατί αποτελούσε ένα επικοινωνιακό χτύπημα του ΟΦΗ που ήταν ηχηρό για πολλούς και διάφορους λόγους.

Με το τέλος της χρονιάς να φτάνει, πιστεύω ότι ο Λαρισαίος δικαίωσε εκείνους που ήθελαν να τον φέρουν στον ΟΦΗ και η φετινή του χρονιά ήταν αρκετά καλή για τον ίδιο ενώ θα μπορούσε να είναι και πολύ καλύτερη. Για παράδειγμα, είμαι σίγουρος ότι ο ίδιος θέλει να ξεχάσει τον περασμένο Νοέμβρη όπου και για πρώτη φορά έχασε την θέση του στην 11αδα.

Ο τελικός απολογισμός των 5 γκολ και των 2 ασίστ μόνο αρνητικός δεν είναι για έναν ποδοσφαιριστή και έναν άνθρωπο που έψαχνε να αποδείξει ότι η καριέρα του δεν πήρε την… κατηφόρα μετά την επιστροφή του στον Εργοτέλη.

Με την παρουσία του στον ΟΦΗ και κάνοντας μερικά καταπληκτικά παιχνίδια (π.χ. Αστέρα Τρ., ΠΑΣ Γιάννενα, Πανιώνιο) έδειξε ότι πλέον πατάει (ξανά) γερά στα πόδια του. Και πλέον, τόσο ο ίδιος όσο και ο κόσμος του ΟΦΗ έχει αυξημένες απαιτήσεις από τον εαυτό του.

Ο ίδιος έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αγωνιστικής ανόδου. Και ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που μπορεί να αναδείξει αυτές τις σπουδαίες πτυχές του ταλέντου του. Θεωρώ ότι την επόμενη σαιζόν θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος και για αυτόν τον λόγο ο ΟΦΗ μπορεί να περιμένει αρκετά πράγματα από εκείνον.

Ο “Κούτσια” σίγουρα είχε και άτυχες στιγμές με τις χαμένες ευκαιρίες όπως αυτήν στην Βέροια. Όμως θεωρώ ότι το τελικό πρόσημο μόνο θετικό ήταν για εκείνον φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ. Οι παραπάνω αριθμοί δείχνουν ότι παραγωγικά έκανε και την καλύτερη του χρονιά. Αυτό από μόνο του τυχαίο δεν είναι.

Σίγουρα, ο ίδιος χρειάζεται να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να βελτιώσει κάποιους τομείς του παιχνιδιού του όπως είναι τα τελειώματα. Όμως, δεν τον πήραν και τα χρόνια. Μόλις τον επόμενο Αύγουστο συμπληρώνει τα 25 του χρόνια.

Με την φετινή του παρουσία, ο Κουτσιανικούλης έδωσε απαντήσεις σε όλους εκείνους που τον είχαν “ξεγράψει” μετά την τελευταία, καταστροφική, 3ετια. Και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί και ο ίδιος έδειξε με την φετινή του παρουσία ότι έχει να δώσει αρκετά πράγματα ακόμα στον ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. a re pousti sarri opos mas simferei ta leme….stin veroia ton ekrazes tora ton theoreis kalo podosfairisti….auti einai dimosiografiki apopsi…otan ta vazei einai paixtara otan ta xanei einai axristos…

    1. Αυτές οι λέξεις που χρησιμοποιείς δεν είναι δικές μου και ποτέ δεν είμαι των άκρων. Το γράφω και μέσα στο κείμενο ότι έχει σημασία να βελτιώσει τα τελειώματα του.

  2. Ksero oti den kollaei se auto to thema, alla etsi opos hrthan shmera ta apotelesmata (to sthmeno tou Atromhtou me ton Arh),ekei pou nomizame oti eixame sxedon sothei ta pragmata dyskolepsan poly kai emeis mpleksame apisteuta (dedomenou oti Asteras kai Xanth tha to dosoun epishs se Aroulh)!

    me mia nikh aurio-opos les se allo sou artho- h opoia tha erthei aurio poly dyskola eksasfalizoume thn paramonh, me kathe allo apotelesma h nikh epi tou Atromhtou einai epitaktikh (kai isos oute auth na ftanei)!

    elpizo aurio oi paiktes na ta dosoune ola kai na apodoiksoun oti exoun karudia!!!

  3. ελεος πια με τον Πετρακη…και τον Νυκταρη
    νομιζει οτι βρισκεται ακομα στον Αστερα Περαματος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleven + 7 =