Τι περιμένουμε το φετινό καλοκαίρι…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το φετινό καλοκαίρι και για το τι περιμένουμε όλοι μας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αφού χρειάστηκε να περάσουν λίγες ημέρες για να συνέλθουμε από το «σοκ» της φετινής αγωνιστικής περιόδου, καλό είναι να συνερχόμαστε σιγά – σιγά. Άλλωστε, το ψυχοφθόρο φινάλε της φετινής περιόδου ήταν τέτοιο που ελάχιστοι μπόρεσαν να συνέλθουν από αυτό για να δουν την συνέχεια με διαφορετικό μάτι.

Πλέον, από εδώ και στο εξής περιμένουμε να δούμε ένα καλοκαίρι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα. Ένα καλοκαίρι που θα μας αφήσει πίσω όλες τις πληγές που τρέχαμε να μπαλώσουμε κάθε μέρα του Ιούλη και του Αυγούστου.

Και όλα αυτά που ζήσαμε, δεν ήταν και λίγα. Και κυρίως δεν ήταν λίγα αυτά που ΠΛΗΓΩΝΑΝ το γόητρο και το DNA του ΟΦΗ.

Δηλώσεις – ντροπιαστικές για τον ΟΦΗ, πράξεις που αποτελούσαν μαύρη κηλίδα στην ιστορία του συλλόγου, προπονήσεις με 5 παίκτες (!!!) και άλλα τόσα που δεν ξέραμε πώς να τα ζήσουμε.

Φέτος, Θεού θέλοντος, ο ΟΦΗ δεν έχει να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτός ο στόχος, που όσο και αν φαίνεται περίεργο, ξεκινούσε – αντί να τελειώνει – κάθε Αύγουστο. Το ’11, προετοιμασία στο Καρπενήσι με 13 παίκτες, εκ των οποίων οι 3-4 από την Κ20 και το… ’12 ξεκίνημα της προετοιμασίας με 6 παίκτες σαν να ήταν ομάδα τοπικού!

Φέτος, Θεού θέλοντος, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Ο ΟΦΗ έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να κάνει έναν σωστό προγραμματισμό που θα τον βγάλει πιο δυνατό στο νέο πρωτάθλημα. Να κάνει όλα αυτά που πρέπει προκειμένου να «οχυρωθεί» και να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός στο νέο πρωτάθλημα που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο και ακόμα πιο ανταγωνιστικό.

Από το φετινό καλοκαίρι περιμένουμε κάτι εντελώς διαφορετικό. Περιμένουμε, να ξεκινήσει ο ΟΦΗ με χιλιάδες όνειρα και φιλοδοξίες. Περιμένουμε να δούμε έναν ΟΦΗ που μέσα στο γήπεδο θα έχει έναν εντελώς διαφορετικό στόχο – μεγαλύτερο από αυτόν… της παραμονής που μας κούρασε τα τελευταία χρόνια.

Ο ΟΦΗ της φετινής περιόδου με το νερό να έχει μπει στο αυλάκι, μπορεί και πρέπει να δώσει όραμα στον κόσμο του που κουράστηκε να βλέπει κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.

Και αν φέτος ο ΟΦΗ δεν είχε να αντιμετωπίσει τα διοικητικά προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια, μέσα στο γήπεδο έκανε ένα άθλο – όσο και αν δεν μας αρέσει να τον βλέπουμε να τερματίζει 13ος

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen + four =