Από που διαρρέονται τα σενάρια;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής αφήνει στην άκρη τις… χρονιάρες ημέρες και καταπιάνεται με την ανησυχία που εκφράζει ο κόσμος τα τελευταία 24ωρα για όσα ακούγονται “πέριξ” του ΟΦΗ.

Δεν θα καταπιανόμουν με το θέμα γιατί θέλω να αφήνω στην άκρη τα σενάρια που ακούγονται δεξιά και αριστερά. Και κυρίως όσα ακούγονται σε καφενειακό επίπεδο.

Όμως δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστα όλα όσα διαρρέονται και κυρίως για τις προθέσεις εκείνων που τα διαρρέουν. Είναι δεδομένο και περιμένω να δω ακόμα μεγαλύτερα “φαντάσματα” που θα βγουν προς τα έξω και θα τολμήσουν να κάνουν τους “μπαμπούλες”. Μάλλον, όμως ξεχνούν ότι ο ΟΦΗ δεν είναι… ούτε καφενείο, ούτε ομάδα που έχει από πίσω 10 και 20 φιλάθλους.

Τι αποσκοπούν λοιπόν εκείνοι που επιθυμούν διοικητικές ζυμώσεις; Καλοκαίρια του 2011 και του 2012 που η ομάδα έφτασε στο σημείο να κάνει προετοιμασία με 6 και 7 παίκτες; Ή να γίνεται ο περίγελος ολόκληρης της Ελλάδας. Εκτός και αν εκείνοι που τα διαρρέουν – που ειλικρινά δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει να μάθω – κρύβουν από πίσω τους έναν επενδυτικό κολοσσό ή μια οικογένεια Αράβων που θα έρθει και θα επενδύσει στον ΟΦΗ.

Ή ίσως να είναι οι ίδιοι που τα προηγούμενα καλοκαίρια έταζαν λαγούς με πετραχείλια για Κρητικούς ζάπλουτους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ΟΦΗ.

Είναι δεδομένο όμως ότι ο κόσμος πλέον έχει αγανακτήσει. Βαρέθηκε να βγαίνει στους δρόμους, να κάνει συλλαλητήρια, να ψάχνει να βρει το δίκιο του. Και πολύ φοβάμαι ότι αν δει καταστάσεις, ανάλογες με αυτές των προηγούμενων χρόνων τότε δεν θα αντέξει πολύ και θα ξεσπάσει.

Και αυτό το ξέσπασμα δεν θέλει και πολύ όταν βλέπει να υπάρχουν τύποι που χρησιμοποιούν τον ΟΦΗ σαν άρμα για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

3 σχόλια

  1. Απο τους αφανεις κυκλοφορουν τα σεναρια απο που αλλου……

  2. Ti senaria re mano akougonte?

  3. η αμεση προτεραιοτητα ειναι η απομακρυνση του Μαχλα απο τα διοικητικα και η ενισχυση της Προεδριας Πουλινακη που εδωσε δειγματα γραφης ,γιαυτο “ο ασσος της Φιτεσε” αρχισε να του πριονιζει την καρεκλα…Αν συμβει αυτο θα ελθουν και αλλα ατομα στην διοικηση με διαθεση προσφορας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *