Ο ΟΦΗ βγήκε πιο ενισχυμένος από την… «φουρτούνα»!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής είδε να πηγαίνουν όλα καλά, ο ΟΦΗ να αφήνει πίσω του τις φουρτούνες και γράφει στο blog του στο Gentikoule για όσα συνέβησαν τα προηγούμενα 24ωρα.

Τι είδαμε να συμβαίνει σε μια εβδομάδα; Όλα όσα βλέπαμε να συμβαίνουν και τα προηγούμενα χρόνια. Κάποιους να σκάβουν τους λάκκους εκείνων που είναι στον ΟΦΗ. Τρίτους να δημιουργούν ίντριγκες και να ραδιουργούν εις βάρος του σωματείου. Και άλλους να διαρρέουν δεξιά και αριστερά ότι γούσταραν βάζοντας «μπροστινούς» εκείνους που πουλάνε!

Και τι αποτελέσματα είχαμε; Τον κόσμο να βράζει και να είναι μες στην αγωνία για το τι θα γίνει με τον ΟΦΗ. Τον Πουλινάκη να βλέπει να δημιουργείται ένα… πραξικόπημα και τον Μαχλά να κοιτάζει το όνομα του να βρίσκεται πίσω… από συνωμοσίες και θεωρίες ανατροπής!

Και τελικά τι έγινε; ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Ο κόσμος έδειξε γρήγορα τα σωστά αντανακλαστικά του και απέδειξε γιατί αποτελεί τον ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ της ιστορίας του ΟΦΗ! Οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν έδειξαν ότι ήταν απόλυτοι γνώστες των όσων συμβαίνουν στον ΟΦΗ και φρόντισαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα.

Και να σας πω και κάτι; Δεν ξέρω αν ο κόσμος δεν αντιδρούσε, τι θα μπορούσε να είχε συμβεί τώρα. Σε τι φουρτούνες θα έμπαινε ο ΟΦΗ αν δεν καταλάβαιναν… κάποιοι ότι δεν τους παίρνει να κάνουν μαγκιές!

Να το πω με απλά ελληνικά; Ο κόσμος δεν είναι μαλάκας. Ξέρει να αναγνωρίζει το σωστό, ξέρει και πως θα προστατεύει την ομάδα όταν βλέπει διάφορους περιέργους να της δημιουργούν προβλήματα.

Για εμένα το σημαντικότερο είναι ότι ο ΟΦΗ βγήκε πιο ενισχυμένος από αυτήν την φουρτούνα. Για τον Πουλινάκη δεν το συζητάω καν γιατί οι αντιδράσεις του κόσμου έδειξαν πως… το σωστό και το δίκαιο αναγνωρίζεται.

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκαν την πιθανή «φουρτούνα», τόσο ο Πουλινάκης – όσο και ο Μαχλάς δείχνουν πως κανένας τους δεν βάζει τον εαυτό τους πάνω από τον ΟΦΗ. Απέδειξαν και οι δύο (για ακόμα μια φορά) έστω και αν γύρω από τον Μαχλά στήθηκε ένα ολόκληρο επικοινωνιακό παιχνίδι – ότι ο ΟΦΗ είναι η απόλυτη προτεραιότητα τους και πως tους ενδιαφέρει μόνο το καλό του.

Η ενότητα και η ομόνοια που βγήκε μέσα από αυτήν την διαδικασία ήταν πρωτόγνωρη. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είχα να δω (αλλά και να μάθω) ότι ο ΟΦΗ είναι ΕΝΑ. Και δεν μιλάω για τον τρόπο σκέψης αλλά για το ότι ΟΛΑ τα μέλη του Δ.Σ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ. Θα υπάρξουν και διαφωνίες. Δεν είναι κακό αυτό αλλά υγεία. Άλλωστε, μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ τύπους «yes men» δεν τους θέλει, τους αποβάλει από το DNA του.

Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία είχε μεγάλο κέρδος για τον ΟΦΗ: Η ομάδα ξεσκαρτάρισε από στοιχεία που δεν τους ενδιέφερε το καλό της αλλά μόνο το πώς θα δημιουργήσουν πρόβλημα και αναστάτωση.

Και πάνω από όλα μετράει ο ΟΦΗ!

Ας κάνουμε και ένα καλοκαίρι ήρεμο και χαμογελαστό! Το αξίζουμε!!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΧΛΑ. ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΡΝΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΛΕΣ Κ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑ.

    1. Γιώργο, σκέψου καλά αυτά που θα σου πω: Εγώ δεν πρόκειται να πουλήσω την ψυχή μου στο διάολο για μερικά χτυπήματα παραπάνω στο σάιτ. Και επειδή βιάστηκες να κάνεις τον έξυπνο, σκέψου λίγο από που τις πήραν ΟΛΟΙ τις δηλώσεις του Μαχλά και τις έβαλαν στα δικά τους σάιτ…

  2. Μάνο, συμφωνώ με όσα γράφεις. Ας αφήσουν κάποιοι τα προσωπικά τους και ας κοιτάξουν μόνο τον ΟΦΗ. Επιτέλους ας ξεκινήσει μια χρονιά σωστά. Ας αφήσουν τον Πουλινάκη να κάνει τη δουλειά του. Άλλωστε μας απόδειξε εφέτος ότι μπορεί. Έχει φρέσκιες ιδέες και αυτό μας αρέσει. Καλό καλοκαίρι σε όλους.

  3. ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΟΝΤΩΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ. ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen + 8 =