Μια λαμπάδα στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την μάχη της αδειοδότησης και για το τι ΧΡΩΣΤΟΥΝ στον ΟΦΗ οι υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λιγκ και της Football League.

Κάθε φορά που ακούμε την λέξη «αδειοδότηση» θυμόμαστε όσα τράβηξε ο ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2011 και τα οποία άλλαξαν τον χάρτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ αλλά και αυτές της Football League θα πρέπει να ανάψουν μια λαμπάδα στο μπόι του ΟΦΗ ευχαριστώντας τον για όσα τους πρόσφερε!

Γιατί η αλήθεια είναι ότι χάρις στις μάχες που έδωσε ο ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2011, φρόντισαν οι υπόλοιπες ομάδες να αποκτήσουν την δυνατότητα για να ανασάνουν!

Ο ΟΦΗ με τις επικές του μάχες κόντρα σε όλους και σε όλα αλλά και παράλληλα βάζοντας τα με το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατάφερε να βγει νικητής σε μια μάχη που φαινόταν χαμένος… από χέρι!

Εκείνο το καλοκαίρι ο ΟΦΗ πολεμούσε μόνος του απέναντι σε όλους που τον είχαν βάλει στο στόχαστρο.

Εκείνους τους ανθρώπους που έβαλαν το κεφάλι τους στο «ντορβά», θα πρέπει να τους ευγνωμονούμε όλοι μας που κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον ΟΦΗ ώστε να… μπορεί να υπάρχει σήμερα.

Αλλά εκείνες που θα πρέπει να τον ευχαριστούν και όταν μιλούν για τον ΟΦΗ θα πρέπει να «πλένουν το στόμα τους» είναι ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ομάδες.

Γιατί αφενός η μάχη του ΟΦΗ άνοιξε τον δρόμο ώστε να αλλάξουν τα κριτήρια για τις ομάδες που ανέβαιναν από την Football League και αφετέρου γιατί εκείνες της Σούπερ Λιγκ κρίνονται με μεγαλύτερη επιείκεια και με πιο ελαστικά κριτήρια.

Και βέβαια μην ξεχνάμε ότι φέτος με την πρόταση του Πουλινάκη για την δοσοποίηση των οφειλών, σώθηκαν όλες εκείνες οι ΠΑΕ που δεν έδειχναν ότι μπορούσαν να βγάλουν την χρονιά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 5 =