Τι ΘΕΛΕΙ ο ΟΦΗ να κάνει μέσα σε 4 εβδομάδες;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

1 μήνα ακριβώς πριν την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς  και ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το τι ψάχνει να κάνει ο ΟΦΗ μέσα σε 30 ημέρες.

Η υπόθεση της αδειοδότησης έχει καθυστερήσει κάπως την υλοποίηση του μεταγραφικού πλάνου της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όμως, όπως και να’ χει από εδώ και στο εξής χρειάζεται να τρέξουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τέσσερις εβδομάδες πλέον μέχρι την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου και στον ΟΦΗ πρέπει να τρέξουν μια σειρά από ζητήματα που απαιτούν γρήγορους χειρισμούς προκειμένου να υπάρξει μια αποφόρτιση έμψυχου δυναμικού.

Πρώτο κομμάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι αυτό των αποχωρήσεων: Το είχα γράψει και πριν από 15 ημέρες ότι το ρόστερ του ΟΦΗ φτάνει τους 30 με 35 ποδοσφαιριστές και γίνεται κατανοητό ότι από αυτούς θα πρέπει να αποχωρήσουν 8 με 10 προκειμένου ο Παύλος Δερμιτζάκης να δουλέψει με τον αριθμό των 25 – 26 που έχει ζητήσει. Το κομμάτι των αποχωρήσεων μόνο εύκολο δεν είναι για τον ΟΦΗ που πρέπει να προχωρήσει σε μια γρήγορη εκκαθάριση του ρόστερ του.

Το δεύτερο κομμάτι που αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου είναι αυτό των ανανεώσεων: 6 ζητήματα εσωτερικής υφής που θα ξεκαθαρίσουν άμεσα και μέσα στα επόμενα 24ωρα. Έχω την εντύπωση ότι ο Δερμιτζάκης έχει πει ποιοι θέλει να φύγουν και ποιοι θα μείνουν ωστόσο στον ΟΦΗ παίζουν ένα «πόκερ» περιμένοντας τα αποτελέσματα της αδειοδότησης.

Το τρίτο και πιο σημαντικό κομμάτι που αφορά τις τέσσερις εβδομάδες που έρχονται είναι αυτό των μεταγραφών: Ο ΟΦΗ χρειάζεται σημαντική ενίσχυση και αυτό είναι κάτι που δεν το κρύβει κανένας. Τα μέτωπα του τερματοφύλακα, του κεντρικού μέσου και των στόπερ αλλά και (ενδεχομένως) αυτό του επιθετικού είναι ζητήματα που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς και κυρίως σωστές επιλογές που θα ανεβάσουν επίπεδο τον ΟΦΗ.

Και όλα αυτά μέσα σε (ΜΟΛΙΣ) 4 εβδομάδες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eighteen − 12 =