Η εκκίνηση δείχνει πολλά για τη νέα χρονιά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την εκκίνηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και πως ο ΟΦΗ μπορεί να ξεφύγει ΦΕΤΟΣ από την μιζέρια και την γκρίνια.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει μάθει να είναι απαιτητικός: Θέλει να βλέπει καλή μπάλα, ωραίο ποδόσφαιρο, γεμάτες εξέδρες και πάνω απ’ όλα να κερδίζει ο ΟΦΗ. Πολλές φορές δεν τον ενδιαφέρει να κερδίζει 1-0 αλλά να βλέπει και ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλει να φεύγει «γεμάτος» από το «Γεντί Κουλέ» ή την καφετέρια όταν βλέπει τα παιχνίδια του ΟΦΗ.

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και πολύ πιο ήρεμο από όσα έχουμε περάσει την τελευταία 3ετια – 4ετία. Ο χρόνος είναι σύμμαχος και σίγουρα υπάρχει αρκετός για να γίνουν καλές και σωστές κινήσεις. Δεν είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι με την ολοκλήρωση των μεταγραφών από τον Μάιο, ο ΟΦΗ θα βρει και όλα τα… κελεπούρια που ψάχνει.

Απαιτούνται σωστές και όχι βιαστικές κινήσεις. Άλλωστε, το ταμείο του ΟΦΗ είναι σε τέτοιο σημείο που δεν του επιτρέπει να κάνει κινήσεις για τις οποίες θα μετανιώσει μέσα στην χρονιά. Το περσινό καλοκαίρι κινήθηκε σε σωστούς δρόμους. Οι περισσότεροι παίκτες που ήρθαν στο Ηράκλειο «βγήκαν», άλλοι που δεν «βγήκαν» ήταν χαμηλού κόστους και ουσιαστικά δεν κόστισαν τίποτα στον ΟΦΗ.

Ωστόσο, η εκκίνηση της μεταγραφικής περιόδου και ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθεί ο ΟΦΗ θα δείξει και την… συνέχεια που θα ακολουθήσει. Πως ο ΟΦΗ θα μπορέσει να οργανωθεί ώστε να έρθει μια χρονιά εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Ήδη, στον ΟΦΗ δείχνουν ότι θέλουν να αποφύγουν τις περιττές κινήσεις που δεν θα προσφέρουν τίποτα στο αγωνιστικό προφίλ της επόμενης περιόδου. Δείχνουν ότι πάνω απ’ όλα θέλουν να δημιουργηθεί μια ομάδα με μπάτζετ που δεν θα πλήξει την οικονομική πολιτική της ομάδας και παράλληλα θα την καταστήσει ανταγωνιστική στο νέο πιο δύσκολο πρωτάθλημα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

7 − five =