Οι πιο ευνοϊκές συνθήκες της τελευταίας 8ετίας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και στο εξής αλλά και στην χρονιά που ξεκινάει και η οποία βάζει τον πήχη για κάτι μεγαλύτερο.

Τελικά – ήθελαν δεν ήθελαν κάποιοι «κύκλοι» – ο ΟΦΗ κατάφερε να περνάει φέτος ένα από τα πιο ήρεμα καλοκαίρια της ζωής του. Χωρίς άγχος, διοικητικές παλινωδίες δεν υπάρχουν για να τον απασχολούν, η ομάδα λειτουργεί με ηρεμία και σωστό τρόπο προκειμένου να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Όπως μου έλεγε και ο Μανώλης Πατεμτζής το βράδυ της Πέμπτης στον Athletic Radio 104,2 «τα αυτονόητα μάθαμε στον ΟΦΗ να τα αναφέρουμε σαν σπουδαίες ειδήσεις». Και δεν έχει άδικο. O OΦΗ έχει κανονικό προπονητή από τον Μάιο, δημιουργεί το ρόστερ του με ηρεμία και χωρίς να αγχώνεται να κάνει βιαστικές κινήσεις θέλοντας να αποφύγει λάθη που θα του στοιχήσουν σε χρήμα και… κόπο κατά την διάρκεια του νέου πρωταθλήματος.

Όλα όσα περάσαμε τα προηγούμενα χρόνια μας έκαναν (εμένα προσωπικά τουλάχιστον) να αναφωνούμε το φυσιολογικό σαν το «εξαιρετικό». Ακόμα βλέπω μιλώντας με αρκετό κόσμο του ΟΦΗ ότι προσπαθεί να κατανοήσει το νορμάλ καλοκαίρι που περνάμε.

Όλες οι θετικές συνθήκες που υπάρχουν, δίνουν την δυνατότητα σε εκείνους που κρατούν τα «κλειδιά» του ΟΦΗ να δημιουργήσουν μια ομάδα ανταγωνιστική και αντάξια των προσδοκιών του κόσμου. Γιατί η αλήθεια είναι ότι «κούρασε» η προσπάθεια παραμονής που περνάει η ομάδα κάθε χρονιά.

Το φετινό καλοκαίρι υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία για να δοθεί στον κόσμο του ΟΦΗ ένα όραμα για την επόμενη χρονιά. Να δει και να πιστέψει (ακόμα περισσότερο απ’ όσο τώρα) ότι ο ΟΦΗ αρχίζει να πατάει γερά στα πόδια του. Να αποκτήσει ένα όραμα – που η διαδικασία γέννησης του έχει ξεκινήσει 1 χρόνο – και να βρει ξανά την χαμένη αυτοπεποίθηση του.

Οι συνθήκες που υπάρχουν το φετινό καλοκαίρι είναι οι ιδανικότερες που έχει συναντήσει ο ΟΦΗ την τελευταία 8ετία. Και το λέω αυτό και από τον χρόνο που έχει ο ΟΦΗ μπροστά του. ΕΝΩΜΕΝΟΣ ο σύλλογος, ομάδα – διοίκηση είναι ΕΝΑ και πλέον όλοι περιμένουμε τα καλύτερα.

Πάνω από όλα χρειάζεται, βέβαια, υπομονή και στήριξη. Και στις δύσκολες στιγμές – όχι μόνο στα εύκολα και τις νίκες. Και όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Το όραμα που θα δοθεί στον κόσμο είναι ικανό και αρκετό να παρασύρει τους πάντες για να… έρθει η επανάσταση όπως είπε την Παρασκευή ο Πουλινάκης!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. mano ayto eine pou fovame..mia omada pou exei mathi na litourgh kato apo piesh kai antiksootites tora prepi na alaksi tropo ‘zohs’ …..as prosexoume kai as kratame mikro kalathi.den kanei kako..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

17 − 13 =